Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Orion T2125A stx-silver, max 4-5éves lehet.
Kicseréltem, de sajnos semmi változás.
Én a rajzon látok kapcsolós jack-aljzatot.Bővebben: Link
Folytasd az elkócseréket. Más ötletem nincs. Orosz szörnyszülött.
sziasztok kérni szeretnék 1 kis tanácsot
van 1 daewoo tv-m és ha bekapcsolom akor kattan mint mindig de utána kikapcsol amugy 2 éves a tv elöreis köszi kecso
A fény megjelenik egy kis időre, vagy semmilyen életjelet nem produkál?
Rajz:Bővebben: Link
Szia! Még szilveszter előtt javítottam egy TV-t a segítségeddel (Panasonic). A vége az lett, hogy sorkimenőt kell cserélni. Na most végre megjött a sorkimenő. Azt szereném kérdezni, hogy van-e valami extra dolog a cserében, vagy csak régi ki, új be.
semmit nem reagál csak a led vált pirosrol zöldre utána megint piros
se kép se hang
Sziasztok!
Korábban szó volt erről a TV-ről: Bővebben: Link Arra jutottunk hogy hálózati puffer csere, ez megoldotta a problémát kb. 1 hónapig. December vég efelé megint elkezdte bár most ritkábban, de ugyan úgy villogott. Mivel időm nem volt el lett víve szerelőhöz. Azóta többször is kérdeztem hogy tudja-e már hogy mi lehet a gond, válasz: Fogalma sincs, utolsó próbálkozásképp kicserélte a színvégfokot, vagyis csak cserélné mert szabadságon van. Ha ez sem segít elhozom a tv-t és hozzátok fordulnék, hogy egyáltalán mi okozhat még ilyet? Nem vagyok egy kezdő, bár TV-t még nem nagyon javítottam.
Szia!
A G2 (screen)poti tekerésére válozik a helyzet? Olyan, mintha képcső-gyengeség miatt tiltana le a vezérlő. Esetleg a képcső fűtés áramkorlátozó ellenállását zárd rövidre egy próba erejéig. Hasonló hiba fordult elő egy másik Samsungnál is:Bővebben: Link Látatlanban ennyi.
Ezzel a linkel sajnos nem sokra jutottunk a helyzet változatlan....
Akkor mire várunk még! Telik az idő...
A tápegységet kellene feltárni. Azt a környéket, ahol a 230V belemegy. Púpos kondit kellene keresni első körben. Ha készítenél pár képet, akkor az jól jönne.
Kösz, hogy utána néztél de ez nem az a TV (T2125A)
és mi micsoda vagy most mi van???:S
A bekarikázottak között púposabb tetejű van-e véletlenül?
Akkor szereljétek össze és vigyétek el egy megbízható tévészerelőnek.
segitség!! van egy silva schneider tv bekapcsol műkődik a hang csak a menű meg a képreírás látcik tendessen viszont a kép sőtét mi lehet a baja ha velhuzom az átamot a nagy festnél akkor bejőn a kép de hirtelen lesűtétűl ..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |