Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A nővérke, vagy a macskusz? :pirul:
Ebbe az a vicc ahogy vibrálják a betont. Gumicsizmával /kaucsukveszkó/
************** Még viccből sem írhatunk bármit, ami eszünkbe jut... -- kobold
Itt a fórumon is állandó probléma az olvasható írás. A való világban nincs moderátor, tantónéni, aki kijavítsa.
Tízezer forintja bánta, hogy képtelen leírni egy olvasható kettest.
Neki már könnyű. De hogy tették oda a kötelet?
Ebből megtudhatjuk a csillagjegyek szerint kivel érdemes inni...
Az első képről eszembe jutott a haverom története a 80' évekből.
Bulgáriai nyaralás, fiatalok mindenünnen, nyelvtudás alapfok alatt. A srácnak nagyon tetszett egy külföldi csaj, és imigyen adta tudtára szándékait. " Come on baby, enyém wigwam, suku-suku."
Te se tudod miért figyelmeztettél!
Legalább jogos lenne
De csak addig játszik, amíg vissza nem jön a kölykök anyja. Mert utána meghívják vacsorára az biztos.
Feri: mennyire rúgunk be hétvégén?
Tomi: _|""|° Feri: értettem...
Egy apró kérés a kedves fórumozókhoz, (de ne vegyétek elsőre annyira komolyan) ..
Csinálok egy szerkezetet, /hogy ez hogyan is működhetne itt, olvassuk.. (Xy). Teljesen új vagyok itt megint, de ezért is akarok egy olyan szerkezetet csinálni, ami egyből működik , vagy ha nem is annyira, legalább egyből eladható legyen. Ebben kérnék segítséget Tőletek, mert úgy látom, Ti itt már szinte mindent meg tudnátok csinálni, csak kell valaki, aki meg tudná mondani, mi is lehetne az a valami. Jó helyen vagyok? Biztos? Na, én is így gondoltam! Még nem tudom, hogy mi is lenne az, vagy hogy is nézzen ki, de ahogy írom így lefelé, egyszer csak-csak, ki fogom találni.. De nem ám összehajigálva, begányolva, össze-vissza festve meg forrasztva, hanem rendesen, spécin legyen aztán kialakítva, meg dobozolva, (ha lehet szitázva a feliratokat, de az igazi arannyal legyen!), aztán jól nézzen ám ki, mintha eredeti lenne! Főleg meg csatlakozók is legyenek rajta mindenfajta, pl.: fire-wire vagy mi, ja, meg USB, (fogalmam sincs mi lehet, de azt most nagyon viszik mint a cukrot, pláne ha van is rajta). Ja, és kapcsoló, de nem az a billenős, vagy az a tekerős se legyen, meg ne legyen nyomós se, nem divat má’ az se. Á, mégse legyen rajta ilyesmi. Megvan-megvan távirányítós, azt tudtok csinálni? Hát persze hogy tudtok, nem is tudom ilyet minek kérdezek. Ez egy lámpa lehetne ami majd világít is. Na, de ne kelljen a kezem mindig a szemem elé kapkodni, mert szembe vág a fény ha felkapcsolom, hanem legyen rajta árnyék, Világos? Vagyis sötét legyen mögötte, ha ott vagyok. Nocsak-nocsak, tudtam, hogy egyszer aztán mégis kezd kialakulni a lényeg, nem is gondoltam volna, hogy így ki tudom találni a végére ahogy így leírom. Kész csoda lesz ez a szerkezet, már nekem is kezd így megtetszeni. .(Akkor mégiscsak jó valamire, hogy legalább írni megtanítottak, nahát)! De nem szeretném, ha csak az egyik végéből jönne a fény,.világítson mind a két végén, égjen rendesen. Érthető minden? Akkor hadd menjen a projekt vagy mi. (Csak aztán „óvatosan azzal a bolond ésszel” nehogy valami marhaság legyen belőle, ha rossz is, az is jól üssön ki a végén). Na, délután ötre? Egy sör! Ha valaki hamarabb, kettő(?). Hmmm. Az egyiket most, a másikat ha készen van és működik, vagy jól csinál valamit a szerkezet, nekem is megmutatva. Köszönöm az összes fórumozók segítségeit, akik önzetlenül is, de végig itt voltak, hogy összehozhattam ezt a kiváló berendezést köszönöm. Remélem eladható lesz a termék, és mindenki rendel belőle már most előre legalább jónéhányat. (Még a gyártást kel leszervezni, abba is a segítségetekkel, megy ez nekem). Köszönöm, azért ennyire nem gondoltam, nem tudom teljesíteni egyszerre mindet, előjegyzem… Idézet: „- hamuka: Nekem kéne ilyen szerkezet vagy 15db, de USB-s, hogyan tudok hozzájutni minél előbb? (Ha nincsen annyi USB-s akkor vegyesen is jó). - rövidzárlat: Nekem is pont egy ilyenre lenne most szükségem, én is rendelnék.. - fapercent: Csatlakoznék szintén a megrendelők népes táborába, én négy darabot szeretnék, de csak az USB-s készülékből..”
Bocsánat, én is rendelnék magamnak egy ilyen szép új USB-s töklámpát, (ezüstözött legyen), ha még felférek a listára.
Én skorpió vagyok! Jól gondoljátok meg.
Én meg kos! Méghozzá a nem iszákos fajta!
Sajnálhatod. Az absztinens is ember csak nem olyan sokáig.
Mért kellene sajnálnom hogy nem vagyok iszákos fajta? Nem állítom hogy nem szoktam alkoholt fogyasztani,csak azt hogy nem túl sűrűn,és mértékletes módon!
Női hirdetések értelmezése
40-es.......................49 éves Kedveli a kalandokat.......Már az összes haveroddal lefeküdt Atletikus...................Nincsenek mellei Átlagos.....................Olyan az arca, mint egy tacskóé Feminista.................. Kövér ripacs Szabad szellemű............Narkós Megértő....................Majdnem autista Hagyománytisztelő.........Lámpa lekapcs, kizárólag hagyományos pozíció, furulyázás nincs Társaságkedvelő...........Hangos és zavaró Szenvedélyes................Érzelgős alkoholista Romantikus..................Gyertyafénynél jobban néz ki Szívében fiatal............Öreg, mint az országút Férfi hirdetések értelmezése 40-es.......................25 évesekre vadászó 52 éves Atletikus...................Mindig megnézi a Forma1-et Átlagos....................Feltünően szőrös az orra, a füle és a háta Művelt......................Folyton kioktat mindenkit Szabadszellemű....................Lefeküdt a hugoddal Szórakoztató................Jól elvan egy távirányítóval és egy láda sörrel Ragaszkodó..................Túlsúlyos, szőrösebb, mint egy medve Érett......................Idősebb, mint az apád Fitt.......................Minden héten bowlingozik a haverokkal Költői......................Felírta az ex-barátnője nevét legalább egy férfimosdó falára Érzékeny....................Elbőgi magat, ha rászólsz Nagyon érzékeny....................Homoszexuális Megérintette isten..........Csinálta már temetőben
Plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbőr feszessé
tételére. Magyarázza a páciensnek: - Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a bőr egy kicsit ráncosabb, csak egy apró csavarás, és újra feszes az arcbőre. A nőnek nagyon tetszik a dolog, aláveti magát a beavatkozásnak. Néhány hónap múlva azonban visszajön az orvoshoz. - Doktor úr! Nézze, milyen zacskók lettek a szemem alatt! - Asszonyom! Azok nem zacskók, hanem a mellei. És ha még sokat tekergeti azt a csavart, hamarosan szakálla is lesz!
Mértékkel és tartózkodással! Az alkohol kapcsán.
Mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt
/Valaki mondta, nem sokat ér ez az egész kifejlesztett USB-s töklámpád, mert nincs rajta még egy vacak kártyaolvasó sem. Azt a memóriáját! Ebben igaza lett, Csak egy percre nem figyelek oda, és kimaradtak fontosabb dolgok. Nem mondtam, de a ledeket is marékszám kellet volna bele dobálni, nem így, hogy meg tudom számolni hány, az nem jó. Ne lehessen! Most megint az ilyen ledes dolgok mennek majd. Nem állok a fejlesztés útjába, legyen benne kártyaolvasó, de ne az a fajta ami elveszi, hanem amelyikből ki is lehet venni a memóriát, ha kell még valamire. Nekem otthon az ágy lába alatt volt egy 128 Megás, de azzal is mocorgott. Valaki mondta, hát tegyél nagyobbat. Most 2 Gigás van, apám, azóta meg se moccan./
Hali!
Ezen ma jót nevettem, meg osztom veletek is. MA suliba kicsengettek mentünk két osztálytársammal a dohányzóba, és jött velünk szembe egy srác akinek az volt nagy betűkkel a sapkáján, hogy SAL. Elmentünk mellette osztálytáram egyszer csak megkérdi, mit jelent a SAL?? A másik osztálytársam lazán válaszolja: SOMOGYI AUDIO LÉGTEKNIKA. .Hát én még a következő órán is nevettem rajta
Hát van türelme a csávónak De ha belegondolsz lesz mit szétszedni és takaritania. Nem rossz amúgy.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |