Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   973 / 3596
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Pont azért!

440 watt megmarad. Az csendben elviszi a hűtőszekrényt. Hideg sörömöm mindig lesz.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Főzni kéne vele, meg vizet melegíteni... Le is köttetném a gázcsonkot!
Nem tud valaki egy eladó víztermelő erősítőt? Ingyen elviszem, ha útban van!
(#) llaci56 válasza hapro hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Idézet:
„a nők a jó humorra buknak, meg a nagy síbotra, ahogy a Dumb és Dumberből tudhatjuk”

Ha tudtam volna, hogy mi az a Dumb és Dumber... Nekem ezt miért másképp kellett megtudni?
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Már csak az a kérdés, hogy a fogadó irodában miért nem adnak fogat, és a villát miért kell nyírni villanyírógép segítségével.
(#) hapro válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Figyelj, akkor elmondom még egyszer...úgy írtam, hogy a jó humorra buknak a nők.
(#) nagy hoho válasza hapro hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Ez nem igazság !!! Mire szegény dolgozó ember oda jut, hogy elolvassa a linket addigra Szamóca törli azt. Legalább meséljétek el miről maradtam le!
(#) Ricsi89 válasza hapro hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

...buknak lefelé és ha ott nem találnak semmit, akkor...
(#) hapro válasza hapro hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Értem, többé nem fordul elő.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Vidám Matyi Wash and Go!
Megmosom a fejed és már mehetsz is.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Ricsi basszus... Itt vagy és röhögök, mint egy hülyegyerek. Megnyugtatásképp közlöm az itt lévő nőnemű olvasókkal, hogy van ott lent valami...
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Idézet:
„van ott lent valami”

Csak ők nem a "valamire" kíváncsiak, hanem arra a konkrét dologra. Bár ha egy doboz bonbon lenne ott, akkor lehet valaki annak is örülne.
(#) llaci56 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Most ti miről beszéltek?
Nem azért a lyukas 2 fillérért, de vannak az életben dolgok, amiről nem kell beszélni, - nem beszélni kell...
(#) Doncso válasza mizsei.robi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Lehet hogy rossz?
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 23, 2010 /

(#) mizsei.robi válasza Doncso hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Hát lehet .
Ha nem találok valami normális megoldást hozzá akkor szerzek bele PCI-osat.
(#) Doncso válasza mizsei.robi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Szerintem nézegesd át a potikat, ilyenek, de ha mindent rendbe találsz akkor dugj bele egy másikat, az enyém is odavan, mármint az alaplapi, teljesen jól feltelepedik, csaképp nem szól. Most egy PCI-s van benne, az tökéletes.
(#) hapro hozzászólása Jan 23, 2010 /

Most néztem meg a 2010 a kapcsolat éve c. filmet. Ha jót akartok magatoknak, akkor ne nézzétek meg.
(#) Action2K válasza hapro hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Mert?
(#) hapro válasza Action2K hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Nekem nem tetszett, egy a múltban a jelenről elképzelt jövőképet fest elénk a film, amit elég gázul csinál. Szerintük most a jupiterre tudunk utazni, és annak holdján élet van, sőt intelligensebb mint bármi ami létezik, és mesterséges intelligencia is van már, sőt ő irányítja az űrhajót, de azért át kell verni, mert valószínűleg rosszat akar nekünk, és mezei mérnököket küldenek űrhajós munkára, és pillanatok alatt ugrál a film az időben ide oda-halottakat föltámaszt, de valahogy Isten segítségével, amerikai-szovjet háború folyik itt a földön, és ezért mivel e két nép emberi vannak ott fönt, egy szovjet űrhajóban, ami egy amerikait ment meglátogatni, így az amerikai embereket a szovjetek az űrben is kitoloncolják a lepukkant és napok alatt felújított több év után is működőképes űrhajóba, amiben szintén működik már a mesterséges intelligencia.

Na midnezek után nem tudom mi értelme volt a filmnek, ugyanis az a fekete téglatest, amiért mentek az űrbe, ami elviileg anno tönkre tette az amerikai űrhajót, megette a jupiter egyik holdját az európát, és lett a földnek ezáltal két napja, mert abból a holdból egy nagy robbanás után világító égitest lett.
De hogy vissza értek-e az égből ezek az emberek azt nem tudom.
Hááátőőő körülbelül pont ugyanerről szólt a film, és pont ugyanígy.
Ja azt kifelejtettem, hogy a szovjet űrhajósok az utat simán kibírták, az amerikaikat hibernálni kellett, és fölébresztették őket akkor, amikor már egész közel voltak a célhoz.
(#) Rober_4 válasza hapro hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Ez tényleg nagyon gáz sztori...
Én most néztem meg az Avatart (3D). Aranyos mese, és még ki is bírtam a moziban azt a 2óra 40 percet. Aki esetleg még nem látta, annak csak ajánlani tudom.

(Viszont majd meg fagytam mire hazaértem, az éjszakai járattal)
(#) Action2K válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Mi 26.án megyünk az éjjeli előadásra, az IMAX-ba.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Reggelt! Lehet, hogy irigyelni is foglak érte, de majd nyugtával a papot.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jan 24, 2010 /

Jó reggelt mindenkinek.

De jó most annak aki a börzén lehet.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Jó reggelt! Muszáj volt ezt most felhozni? Az itthon maradottakra nem gondolsz?
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Dehogy nem! Egy itthon maradt lennék jómagam is. :yes:

Be kell osztanom pénzem, erősen, míg az új munkahelyem, (ill. kiképzés) nem kezdődik el, addig meg szaladgálás papírok után, tesztekre rohanni, hobbizni, kibontani az alkatrészeket, és szelektálnom mit viszek magammal.

Most is éppen küzdök a galvánfuratos forrasztásosakkal, mert nagyon jó minőségű a forrasztás, a nyák, és az alkatrész masszívan ül ebben, de nem menekül meg tőlem.
(#) llaci56 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Én meg egy hazaért...
(#) zolika60 válasza hapro hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

A valóság ezzel szemben, hogy még az is bizonytalan volt-e valaha ember a holdon. :yes:
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Kaja pia itthon is van, no meg itt az asszony is. :yes:
(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Szerintem a börzézők most találtak, egy 1973-as fulcsöves 7.1-es erősítőt belül tökéletes, kívül poros állapotban. Mindezt 300Ft-ért, egy olyan eladótól, aki azt hitte, hogy az egész csak egy lakkozott fadoboz.
Következő: »»   973 / 3596
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem