Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Pont azért!
440 watt megmarad. Az csendben elviszi a hűtőszekrényt. Hideg sörömöm mindig lesz. ![]()
Főzni kéne vele, meg vizet melegíteni... Le is köttetném a gázcsonkot!
Nem tud valaki egy eladó víztermelő erősítőt? Ingyen elviszem, ha útban van! ![]() Idézet: „a nők a jó humorra buknak, meg a nagy síbotra, ahogy a Dumb és Dumberből tudhatjuk” Ha tudtam volna, hogy mi az a Dumb és Dumber... Nekem ezt miért másképp kellett megtudni? ![]()
Már csak az a kérdés, hogy a fogadó irodában miért nem adnak fogat, és a villát miért kell nyírni villanyírógép segítségével.
Figyelj, akkor elmondom még egyszer...úgy írtam, hogy a jó humorra buknak a nők.
Ez nem igazság !!! Mire szegény dolgozó ember oda jut, hogy elolvassa a linket addigra Szamóca törli azt. Legalább meséljétek el miről maradtam le!
...buknak lefelé és ha ott nem találnak semmit, akkor...
![]()
Vidám Matyi Wash and Go!
Megmosom a fejed és már mehetsz is. ![]()
Ricsi basszus... Itt vagy és röhögök, mint egy hülyegyerek. Megnyugtatásképp közlöm az itt lévő nőnemű olvasókkal, hogy van ott lent valami...
![]() Idézet: „van ott lent valami” Csak ők nem a "valamire" kíváncsiak, hanem arra a konkrét dologra. Bár ha egy doboz bonbon lenne ott, akkor lehet valaki annak is örülne. ![]()
Most ti miről beszéltek?
Nem azért a lyukas 2 fillérért, de vannak az életben dolgok, amiről nem kell beszélni, - nem beszélni kell...
Lehet hogy rossz?
Hát lehet .
Ha nem találok valami normális megoldást hozzá akkor szerzek bele PCI-osat.
Szerintem nézegesd át a potikat, ilyenek, de ha mindent rendbe találsz akkor dugj bele egy másikat, az enyém is odavan, mármint az alaplapi, teljesen jól feltelepedik, csaképp nem szól. Most egy PCI-s van benne, az tökéletes.
Most néztem meg a 2010 a kapcsolat éve c. filmet. Ha jót akartok magatoknak, akkor ne nézzétek meg.
Nekem nem tetszett, egy a múltban a jelenről elképzelt jövőképet fest elénk a film, amit elég gázul csinál. Szerintük most a jupiterre tudunk utazni, és annak holdján élet van, sőt intelligensebb mint bármi ami létezik, és mesterséges intelligencia is van már, sőt ő irányítja az űrhajót, de azért át kell verni, mert valószínűleg rosszat akar nekünk, és mezei mérnököket küldenek űrhajós munkára, és pillanatok alatt ugrál a film az időben ide oda-halottakat föltámaszt, de valahogy Isten segítségével, amerikai-szovjet háború folyik itt a földön, és ezért mivel e két nép emberi vannak ott fönt, egy szovjet űrhajóban, ami egy amerikait ment meglátogatni, így az amerikai embereket a szovjetek az űrben is kitoloncolják a lepukkant és napok alatt felújított több év után is működőképes űrhajóba, amiben szintén működik már a mesterséges intelligencia.
Na midnezek után nem tudom mi értelme volt a filmnek, ugyanis az a fekete téglatest, amiért mentek az űrbe, ami elviileg anno tönkre tette az amerikai űrhajót, megette a jupiter egyik holdját az európát, és lett a földnek ezáltal két napja, mert abból a holdból egy nagy robbanás után világító égitest lett. De hogy vissza értek-e az égből ezek az emberek azt nem tudom. Hááátőőő körülbelül pont ugyanerről szólt a film, és pont ugyanígy. Ja azt kifelejtettem, hogy a szovjet űrhajósok az utat simán kibírták, az amerikaikat hibernálni kellett, és fölébresztették őket akkor, amikor már egész közel voltak a célhoz.
Ez tényleg nagyon gáz sztori...
Én most néztem meg az Avatart (3D). Aranyos mese, és még ki is bírtam a moziban azt a 2óra 40 percet. Aki esetleg még nem látta, annak csak ajánlani tudom. (Viszont majd meg fagytam mire hazaértem, az éjszakai járattal)
Mi 26.án megyünk az éjjeli előadásra, az IMAX-ba.
Reggelt! Lehet, hogy irigyelni is foglak érte, de majd nyugtával a papot.
![]()
Jó reggelt mindenkinek.
De jó most annak aki a börzén lehet. ![]()
Jó reggelt! Muszáj volt ezt most felhozni?
![]() ![]()
Dehogy nem! Egy itthon maradt lennék jómagam is. :yes:
Be kell osztanom pénzem, erősen, míg az új munkahelyem, (ill. kiképzés) nem kezdődik el, addig meg szaladgálás papírok után, tesztekre rohanni, hobbizni, kibontani az alkatrészeket, és szelektálnom mit viszek magammal. ![]() Most is éppen küzdök a galvánfuratos forrasztásosakkal, mert nagyon jó minőségű a forrasztás, a nyák, és az alkatrész masszívan ül ebben, de nem menekül meg tőlem. ![]()
Én meg egy hazaért...
![]()
A valóság ezzel szemben, hogy még az is bizonytalan volt-e valaha ember a holdon. :yes:
Kaja pia itthon is van, no meg itt az asszony is. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |