Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Pont azért!
440 watt megmarad. Az csendben elviszi a hűtőszekrényt. Hideg sörömöm mindig lesz.
Főzni kéne vele, meg vizet melegíteni... Le is köttetném a gázcsonkot!
Nem tud valaki egy eladó víztermelő erősítőt? Ingyen elviszem, ha útban van! Idézet: „a nők a jó humorra buknak, meg a nagy síbotra, ahogy a Dumb és Dumberből tudhatjuk” Ha tudtam volna, hogy mi az a Dumb és Dumber... Nekem ezt miért másképp kellett megtudni?
Már csak az a kérdés, hogy a fogadó irodában miért nem adnak fogat, és a villát miért kell nyírni villanyírógép segítségével.
Figyelj, akkor elmondom még egyszer...úgy írtam, hogy a jó humorra buknak a nők.
Ez nem igazság !!! Mire szegény dolgozó ember oda jut, hogy elolvassa a linket addigra Szamóca törli azt. Legalább meséljétek el miről maradtam le!
...buknak lefelé és ha ott nem találnak semmit, akkor...
Vidám Matyi Wash and Go!
Megmosom a fejed és már mehetsz is.
Ricsi basszus... Itt vagy és röhögök, mint egy hülyegyerek. Megnyugtatásképp közlöm az itt lévő nőnemű olvasókkal, hogy van ott lent valami...
Idézet: „van ott lent valami” Csak ők nem a "valamire" kíváncsiak, hanem arra a konkrét dologra. Bár ha egy doboz bonbon lenne ott, akkor lehet valaki annak is örülne.
Most ti miről beszéltek?
Nem azért a lyukas 2 fillérért, de vannak az életben dolgok, amiről nem kell beszélni, - nem beszélni kell...
Lehet hogy rossz?
Hát lehet .
Ha nem találok valami normális megoldást hozzá akkor szerzek bele PCI-osat.
Szerintem nézegesd át a potikat, ilyenek, de ha mindent rendbe találsz akkor dugj bele egy másikat, az enyém is odavan, mármint az alaplapi, teljesen jól feltelepedik, csaképp nem szól. Most egy PCI-s van benne, az tökéletes.
Most néztem meg a 2010 a kapcsolat éve c. filmet. Ha jót akartok magatoknak, akkor ne nézzétek meg.
Nekem nem tetszett, egy a múltban a jelenről elképzelt jövőképet fest elénk a film, amit elég gázul csinál. Szerintük most a jupiterre tudunk utazni, és annak holdján élet van, sőt intelligensebb mint bármi ami létezik, és mesterséges intelligencia is van már, sőt ő irányítja az űrhajót, de azért át kell verni, mert valószínűleg rosszat akar nekünk, és mezei mérnököket küldenek űrhajós munkára, és pillanatok alatt ugrál a film az időben ide oda-halottakat föltámaszt, de valahogy Isten segítségével, amerikai-szovjet háború folyik itt a földön, és ezért mivel e két nép emberi vannak ott fönt, egy szovjet űrhajóban, ami egy amerikait ment meglátogatni, így az amerikai embereket a szovjetek az űrben is kitoloncolják a lepukkant és napok alatt felújított több év után is működőképes űrhajóba, amiben szintén működik már a mesterséges intelligencia.
Na midnezek után nem tudom mi értelme volt a filmnek, ugyanis az a fekete téglatest, amiért mentek az űrbe, ami elviileg anno tönkre tette az amerikai űrhajót, megette a jupiter egyik holdját az európát, és lett a földnek ezáltal két napja, mert abból a holdból egy nagy robbanás után világító égitest lett. De hogy vissza értek-e az égből ezek az emberek azt nem tudom. Hááátőőő körülbelül pont ugyanerről szólt a film, és pont ugyanígy. Ja azt kifelejtettem, hogy a szovjet űrhajósok az utat simán kibírták, az amerikaikat hibernálni kellett, és fölébresztették őket akkor, amikor már egész közel voltak a célhoz.
Ez tényleg nagyon gáz sztori...
Én most néztem meg az Avatart (3D). Aranyos mese, és még ki is bírtam a moziban azt a 2óra 40 percet. Aki esetleg még nem látta, annak csak ajánlani tudom. (Viszont majd meg fagytam mire hazaértem, az éjszakai járattal)
Mi 26.án megyünk az éjjeli előadásra, az IMAX-ba.
Reggelt! Lehet, hogy irigyelni is foglak érte, de majd nyugtával a papot.
Jó reggelt mindenkinek.
De jó most annak aki a börzén lehet.
Jó reggelt! Muszáj volt ezt most felhozni? Az itthon maradottakra nem gondolsz?
Dehogy nem! Egy itthon maradt lennék jómagam is. :yes:
Be kell osztanom pénzem, erősen, míg az új munkahelyem, (ill. kiképzés) nem kezdődik el, addig meg szaladgálás papírok után, tesztekre rohanni, hobbizni, kibontani az alkatrészeket, és szelektálnom mit viszek magammal. Most is éppen küzdök a galvánfuratos forrasztásosakkal, mert nagyon jó minőségű a forrasztás, a nyák, és az alkatrész masszívan ül ebben, de nem menekül meg tőlem.
Én meg egy hazaért...
A valóság ezzel szemben, hogy még az is bizonytalan volt-e valaha ember a holdon. :yes:
Kaja pia itthon is van, no meg itt az asszony is. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |