Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na de mit szólnának a muzsikusok, akik négy tétel munkabér helyett csak két tételért kapnák a fizut?
Amúgy nehogy itt 10 óra magasságában köszöngessetek "jó reggelt"!
Pjatigorszkij (orosz csellista, aki az államokban próbált szerencsét,) írta, hogy az egyik színháznál felmerült a zenészek közt, hogy taktusra számolják ki a járandóságot, mert micsoda igazságtalanság, hogy az üstdobos minden tételben üt egyet, és ugyanannyi a fizuja.
Ő - írta - csak azon rimánkodott, nehogy hangjegyekre osszák le az elszámolást, mert akkor éhen hal. (Pjatigorszkij: Csellóval a Világ körül )
És akkor kezdődött, hogy azért az egy ütemért, nem jött be az üstdobos, és ezért előadás közepén az egyik hegedűs átrohant a dobhoz, és plusz pénzért, egy hatalmasat ráütött, majd rohant vissza?
Egyébként még szerencse, hogy nem öt évszak. Milyen káosz lenne?
Sziasztok!
Rendelt már valaki innen ledet? Milyen árakkal szállítanak? Nem merek tőlük rendelni, mert ha futárral szállítanak, akkor 1000-1500 pénzt fog érni a ledem.
Én a zsibvásáron ( t eszveszen, v aterán ) leltem rá ( más néven van ).
Egy darab papírra leírtam a számlaszámát, besétáltam a legközelebbi OTP-be és befizettem, 0 Ft a bankköltség. Így az előre utalásnál csak 340 Ft a postaköltség nála. Kértem adatlapot, e-mail-ben küldte.
Aki nem szereti költözzön a Szaharába. Ott kisebb a változatosság. Nekem kell a négy évszak. Vivalditól is.
Ezt én is tudom igazolni. Volt szerencsém Afrikához. De melyik az a 1/2?
Na, akkor két egész, meg két fél, az három.
Üdv.!
Megpróbáltam csinálni egy saját gépen működő honlapot, ami úgy néz ki, sikerült is, legalábbis nekem itt működik, de még nem próbáltam, hogy máshonnan is elérhető-e. Legyen szíves, nézze meg valaki, hogy bejön-e, itt a link: Link Előre is köszönöm annak, aki megnézi nekem.
Működik!
Jaj de jó!
Köszönöm a megnézést.
Szintén köszönöm! Így, hogy már ketten is nézték, biztosan működik mindenhol.
Sőt, nálam is működik! Megnézzem USAból, meg Kinából, meg Afrikából is? Vagy honnan szeretnéd, hogy megnézem? Mutassak egy listát?
Ui.:Tudod logolni, hogy honnan nézték?
Köszönöm, egy helyről bőven elég! Nem tudom megnézni, hogy honnan nézték, de ha van ötlet ennek megoldására, érdekelne. :yes: (Azt hiszem, nemsokára sehonnan sem fog működni, mert ki fogom kapcsolni a gépet.)
Persze, hogy van ötlet, több megoldás is van. PHP is megy a szervereden, vagy csak sima HTTP?
Felrakod a php-t a szerverre+ ez az utasítás a weblapon:
$realip = getenv( 'REMOTE_ADDR' ); Ezt lehet echo-val kiírni vagy betenni adatbázisba, vagy menteni egy fájlba a szerveren. Ha lesz php-d, ha kell küldök forrást, de a neten is rengeteget találsz.
Van php is meg mysql is. Megköszönném, ha küldenél, de utána is nézek.
Én a fileba mentést használom, az a legegyszerűbb.
Vettem hirtelen egy kódot, nálam ez megy...
Bemásolod egy valami.php fájlba, vagy iclude-olod, valamelyik weblapfájlból aminek php a kiterjesztése. Kell még létrehoznod egy ip.txt és egy counter.txt fájlt, a fájlal azonos könyvtárban, ezek alapból üresek. Megszünteted a két fájl írás-védetségét commanderrel, és azt hiszem ennyi. (Nem ez a legbiztonságosabb módszer, meg van egy két fölösleges adat is benne, de ez van most hirtelen)
Igen csak félek ilyenkor, hogy a fájl akár módosítható az Internet felől, és így szerintem feltörhető az oldal...
Az adatbázisnál szerintem ez kivédhető, de lehet, hogy tévedek.
Köszönöm, ez működik, bár a látogatás helyét nem írja ki, de legalább számolja a látogatókat. (Mondjuk minden frissítésnél eggyel többet mutat, ami nekem fura.)
Őő, igen, azért neked is akad munka rajta
Vizsgáld az ipcímet, és csak ha változott, növeld a számlálót (de legalább fut a php-d)
Igen, meg fogom csinálni, valamennyire értek is a php-hoz, és egy meglévő programot könnyebb is átalakítani, mint ha egy egészen újat kéne írni(szerintem).
Meg hát az ip cím az éppen a látogatás helye
(Persze ha pontatlanabb helymeghatározás is megfelel, akkor vannak erre alkalmas java-scriptek, illetve googletérkép, meg oldalmenedzselés. Ma már egyre pontosabbak sajnos...)
Ez a bogár nagyon tetszik, de nem lehet valahogyan nagyobb területet biztosítani neki a szaladgáláshoz? Legalább úgy 1024x768 pixel területre gondoltam, hátha ott már talál magának valami ennivalót
A ruszkik nem viccelnek, ha havas tájon való közlekedésről van szó. :eek2:
Bővebben: Link Ajánlom a ladás képeket és alattuk a videót.
Jó reggelt! Ma olvasom már megint feltalálták az örökmozgót.Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |