Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   985 / 3610
(#) DuMatyi válasza Georgee hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Elvégre sikerült már feltalálni az offban a vezetéknélküli gitárport...
(#) vicsys válasza Georgee hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Én most egy "leave me alone" gépet készítek. Egy doboz rajta egy kapcsoló. Ha megnyomod a gombot, nem csinál semmit...
Az ötlet innen jött:
Bővebben: Link
(#) llaci56 válasza vicsys hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Idézet:
„megnyomod a gombot, nem csinál semmit”

Na, ilyen van ittohon elég sok...
Nem gondoltam, hogy valaki pont ilyeneket épít.
(#) szamóca hozzászólása Jan 29, 2010 /

Találtam két elképesztő klippet a régmúltból. Az egyik.
A szép kiejtés mellett, a stílust is fontosnak tartja.
A másik keményen a Füst együttes Éjfélkor találkozunk-jára hajaz, nem semmi tánckoreográfiával.
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Egyszer már nekem is eszembe jutott, hogy olyan automatát kéne gyártani, ami egy doboz a falra szerelve. Rajra egy pénz bedobó nyílás meg két gomb és egy LCD kijelző. Bedobod a pénzt kiírja nyomja meg a gombot. Megnyomod az egyiket, azt írja NEM NYERT! Ha újra bedobsz pénzt ismét kiírja nyomja meg a gombot. Megnyomod a másikat és az írja ki SAJNOS NEM NYERT! Szerintem a legtöbb kocsmában jól működne.
(#) mineral válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Szerintem is működne a dolog. Én egy kicsit átalakítanám. Egy gombosra. Egy játék 500 forint. Pénz be --> Gombnyomás --> Ön nyert! Egy ócska sört (120 Ft). Ember örül, iszik majd újra játszik.
(#) llaci56 válasza mineral hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Legyünk őszinték! Neked van üzleti érzéked!
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Szamóca! Eddig bátran klikkeltem az általad belinkelt anyagokra, de eztán óvatosabb leszek...
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Vajon gondolt é az árvízre, ami ekkora hómennyiség után, elolvadáskor keletkezik.

Ha nem, akkor meg is kell építenie, Noé Ladáját.

(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Azért ha mindig nyer az nem jó, mert a tizedik sör után, már nem tudja bedobni a pénzt.
(#) szamóca válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Célom az "aztakutyamindenségit" felkiáltás, elérése volt.
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Nem pontosan ezt mondtam. :no:

Nyugi, én sem.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Hogy az első "csak csak"? A másodikra nem is mertem klikkelni!
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Reggelt??? Lassan délután van...

Pedig az a csúcs! (bár negatív )
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Nem tudsz rávenni, hogy megnézzem. Nem lehet rosszabb, mint az első, de akkor sem. :no:
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Akkor még visszadőlhetsz egy kicsit.
Én megyek, melegítem az ebédet, mert mindjárt jön az éhes had.

Pedig próbálkozunk. ( és hidd el, rosszabb.)
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 29, 2010 /

Egy kis gondolatébresztő. Nem a viccesbe teszem be, mert egyáltalán nem vicces. Inkább elgondolkodtató.

Honnan tudod?

Honnan tudod, hogy 2010-ben élsz?

01. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat.

02. Több éve nem játszottál rendes papírkártyával.

03. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz

04. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.

05. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az e- mail címük.

05. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál.

07. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat.

08. Felhívod a családot, hogy megtudd otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.

10. Minden tévéreklám végén szerepel egy internetcím.

11. Ha elmész otthonról a mobiltelefonod nélkül (amit életed első 10, 20,30 ,40 évében nem is ismertél), pánikba esel, és máris rohansz vissza érte.

12. Reggel az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.

13. Mosolyogsz és bólogatsz, miközben ezt olvasod.

14. Még rosszabb: pontosan tudod, kinek fogod ezt továbbküldeni.

15. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es ezen a listán.

16. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.

17. Gondolom az sem tűnt fel, hogy két 5-ös van a listán.

18. Ezt is megnézted, újra…

19. … és most röhögsz magadon

20. Gondold végig, hogy miért!?

És most azokról, akik '80 előtt születtek…

Akik 1980 előtt születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg!

Gondolj csak bele, akik 1980 előtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk!

Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban, sőt még biztonsági öv se nagyon, sokunknak még autó se nagyon.

Viszont ma már bizton tudjuk, hogy a gyerekágyak festékében akadt bőven ólom. A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak voltak, nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem. Azért az nem volt semmi.

Mi még csapból ittuk a vizet, és azt se tudtuk, mit jelent pontosan az ásványvíz. Én speciel sokáig kevertem a szódavízzel. Azt hittem az ugyanaz. Szúr-szúr. Semmi különbség a kettő között, miért pazaroljak hát rá külön szót.

Mi nem nagyon unatkoztunk, ha tehettük kimentünk játszani. Igen, ki. Egész nap kint voltunk, a szüleink, pedig csak sejtették, hogy élünk és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy mobil. Pláne nekünk! Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham. Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a sárkányfű egyenes ági rokona. Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért. Egyszerűen mi voltunk a hibásak.

Sőt! Ha az erősebb elgyepálta unalmában a kisebbet és gyengébbet, az is rendben volt. Ez így működött, és a szüleink nem nagyon szóltak bele ebbe sem.

(- Kisfiam, bemegyek az iskolába, az nem lehet, hogy téged mindenki Rambónak csúfol / - Hagyd csak anya, ez az én háborúm!)

Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap, mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy McDonalds-on edződött átlagos, elhízott amerikai kisgyerek is helyből nyomna egy hátraszaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíros kenyérre, a kolbászra, a disznósajtra (kitudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk.

A kakaóban nem volt A, B, C, D és E vitamin, viszont bedeko-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlengyümölcsöt, a WC pereme alatt pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedhettek meg a még háborítatlan nyugalomban, a pre-Domestos korban.

Volt néhány barát, aki már ismert olyat, akinek videólejátszója volt, vagy esetleg spectruma (az egyfajta számítógép volt), de szó sem volt Playstationról, Nintendóról, X-Boxról, Videójátékról, 64 tévécsatornáról, műholdról és kábeltévéről, filmekről, DVD-ről, Surround Soundról, Internetről, Fitness-klub kártyáról vagy mobiltelefonról.

Viszont voltak barátaink! Olyanok, akikkel találkoztunk kint az utcán, a focipályán vagy a pingpongasztaloknál, vagy ha mégse, akkor egyszerűen becsengettünk hozzájuk és beengedtek. Nem kellett megkérdezni a szülőket. Sem a miénket, sem az övéket! Nem vittek és nem hoztak a szülök autóval… Mégis itt vagyunk.

Nyakunkban lógott a lakáskulcs, mikor játszani mentünk, és nem ritkán fadarabokkal, botokkal harcoltunk, labdával dobáltuk egymást, mégis itt vagyunk. Nem ütöttük ki egymás szemét, a többi seb pedig begyógyult. Focizni is csak az állhatott be, aki tudott. Akkor még volt egy íratlan szabály, amit ma nehezen értünk már meg mi is: azt csináld, amihez értesz. Aki pedig nem értett a focihoz, pláne nem tudta rendesen kirúgni az ellenfél bokáját, az csak csalódottan nézhette a játékot a rácson túlról, vagy odébb állhatott, és másjátékot, más játszótársakat kereshetett magának.

A szerelmet nem brazil sorozatokból tanultuk, csak egyszerűen megéltük. Boldogan szaladtunk végig az utcán az első csók után, úgy, mintha már sohasem akarnánk megállni.

Ha egy tanár nyakon vágott, nem szúrtuk le egy késsel és nem pereltük be, és nem sírtunk otthon a szülőknek. Sőt! Ha lehetett, el se mondtuk. Ismertük a törvényt, és ha vétkeztünk, szüleink nem álltak mellénk. Megtanítottak úgy élni, hogy tudjuk, mit jelent a kötelesség, a bűntudat, a jóérzés, a felelősség.

Ismertük ezeknek a szavaknak a mélységét.

Ezek voltunk mi. Boldog hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok csak értetlenül mosolyognak.
(#) Tom025 hozzászólása Jan 29, 2010 /

Köszönöm a modiknak ezt a szülinapi figyelmeztetést, meglepett, mert nem találkoztam még ilyennel, illetve jó látni, hogy nyilvántartjátok a szülinapokat, és egy ilyen hosszú, viszont a fórumon kevésbé aktív időszak után is eszébe jutok egyeseknek itt a HE-n..
(#) llaci56 válasza Tom025 hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Mert Te még örülsz neki!
Boldog szülinapot!
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Valóban elgondolkodtató, mert:

1. Kik találnak ki ilyen ökörségeked?
2. Miért olvasom a neten már huszadszor?
3. Miért gondolja a terjesztője, hogy ez mindenkire igaz? Én 1 pontot sem találtam, amire rábólinthatnék.
4. Ha tényleg van ilyen, akire ez illik, az baj...
(#) mineral válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Lehet igazad van. De vannak nagyobb üzletemberek is.

nyerőgép
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jan 29, 2010 /

Ezt nézzétek meg!

Így is lehet szögelni! Olcsóbb mint létrát venni, és arra állni.
(#) Georgee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Ha már pihent agy. Hogyan töltsünk térképet a PDA-ra. Ez mindenkinek hasznos! PDA térkép
(#) llaci56 válasza mineral hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Ha csak a helyesírását nézem, arra is járna valami...
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 29, 2010 /

Akkor most a bal vagy jobb az szinonímája az alsó vagy felső-nek? (Értem én, hogy eredetileg ezt vízszintes bannerhez tervezték, de akkor is vicces... ) Ennél már csak a "leloni 5 kaca" szánalmasabb. HA magyarországon akarnak reklámozni, legalább ne webfordítóval készítenék, hanem valaki olyannal, aki tud is magyarul. Úgy csak-csak elfogadható lenne, hogy a kettő közül melyik a női arc, vagy melyik fénykép készült női arcról...
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Fárasztó! Fárasztó!
A következő videót nagy hoho - nak ajánlanám leginkább, de természetesen mindenki nézze meg.
A pecabot már rég elavult horgászási módszer!
(#) llaci56 hozzászólása Jan 29, 2010 /

Nagyon elkámpicsorodtam... :rinya:
A minap a kezembe akdat egy doboz, amiben még gyerekkorom Ezermester boltos ellenálláscsomag vásárlásából származó régi, nagyméretű ellenállatok vannak. Találomra kivettem egyet a tetejéről, és egy 1% -os darab volt. Teljesen beizgultam, hogy megcsinálom majd a Ganz műszert, és itt az aranybánya hozzá.
Nekiültem, hogy kiválogatom.
1% -os ellenállat az az 1 db volt benne, (nyilván az is véletlenül!) - a legjobb tűrésű utána 10% -os.:rinya:
Következő: »»   985 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem