Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Az a baj ezekkel, hogy vannak akik ezeket be is veszik, sőt, meg is veszik. A sznobok meg még veszélyesebbek.
Nem baj az. Örömet okoz. Annak is, aki megveszi és annak is, aki eladja. És nekem is egy kis vidámságot.
Vegyél még hozzá egy audiofil elektromágneses tér mahinátort és teljes lesz a hangzásvilágod
Pedig te is gyárthatnál ilyet, egy doboz tele homokkal, hogy ne sokkal legyen könnyebb mint a két aranyrúd ar elejére meg néhány LED hogy szép legyen. Ja és még tennék rá USB csatlakozót is, hogy jobb egyen mint ami a cikkben szerepel.
Legalább abban lenne szilícium bőven. Az USB-t meg nem javaslom, mert valaki még a végén rádugja egy PC-re, a windows meg kiírja, találtam egy új hardvert: Egy doboz homok.
Következő munkám ez lesz... nem végfok. Bővebben: Link
Vicsys -nek és a többi hourofilnek: Bővebben: Link
Szoktak ilyennekel küzeni.
Elsőre: hűűha.
aztán: ez valami három utas cucc lehet. majd: kíváncsian meghallgatnám.
Négyutas. Amúgy nem újdonság. A Tannoy már 1926-ban megalkotta a Dual Concentric™ elvet. De erről már írtam a pihenőben. Bővebben: Link Nem lennék meglepve, ha ez is Tannoy lenne. Ja, látom, Cabasse.
Ez csak egy gömb alakú 3 utas hangsugárzó,amit pl plázákban használnak előszeretettel,plafonról lelógatva leginkább!
Ezek mind gyönyörűek!
Bármelyiket szívesen látnám otthon. Akárhogy is, de szorítanék helyet neki. Az ára elég húzós 5,6millió a párja ennek:Bővebben: Link Annyit azért nem adnék egy dobozért, bármilyen szép is. Sőt, hát most nézem, csak 1 év garancia van rá...akkor ez még jó sem lehet
Igen, de ez annak a butított verziója, mert még a lógató kampó sincs rajta.
Nekem is ő a kedvencem. Hát nem kis darab (kép) Már évek óta megvan a láda terve, megszeretném építeni. A csatolmányban a sarokba állítós verzió van. Hirtelen ezt találtam csak, de én nem ezt építem. Amúgy egy iker tölcséres láda. A tölcsér hossz darabonként ha jól emlékszem cirka 2-3 méter. Pár hónap múlva megyek Angliába, s szeretnék hozni bele két hangszórót. Itthon nem kapni, csak a komplett ládákat.
Nincs, mivel ezt rúdról szokták lelógatni, úgy hogy a rúd végén menet van,és arra van ráapplikálva a hangsugárzó!
Van itt még egy aktív dobozka is, meg két design-os amp.
Tátott szájjal írom, hogy ..hű.
Azt hiszem a design-jaim olyan szinten vannak ehhez, mint mondjuk a kínai piacos ruhák egy hugo-boss zakótól. Ha nem írod oda mi az, akkor még most is azt hiszem az elsőről, hogy az valami kocsinak a légszűrője. Gondolom akkor az valami hangszóró féleség.
Azok erölködő monoblokkok Zoli. Formás egyedi hűtőbordázattal. Kell is a felület a 200W-nak A osztályban. Lakásfűtőtestként is kiváló.
Ez egyszerűen fantasztikus. Micsoda kreatív emberek vannak. Nem is tudom, hogy ezt az óra témát meddig lehet még fokozni...
Te ÚrIsten! 200W A-osztályban, Nooormálisak ezek?
Az meg mire való? Megalomániára kb. Hol találod ezeket a különlegességeket, (csak nem az interneten) direkt ezeket keresed?
Szép nők, és ezek tartoznak az "érdekes" gyűjtéseim közé .
Egy kis szakmai érdekesség:
Élő tölgyfa antenna 600 méteres hullámsávra: Bővebben: Link Ezek már az élő fába se belekötnek, hanem kihangolják... Üdv!
Van más elképzelésem hozzám jobban illő kádról, de az plusz pénzbe nem is kerülne.
Elsőször is nincs fal mellett, valahol szabadon áll. A kád olcsó, csak fürdés közben minél több fiatal nő nemű kell üljön rajta körbe. Méretét tekintve a belógatott lábaktól még vígan tudjak fürdeni. Ebben jobban el tudom magam képzelni, mint egy tvs kádban... Ja! Azt elfelejtettem, hogy "erősen hiányos" öltözet... nélküliek a hölgyek. Ha ilyen képet talál valaki, akkor azt felteheti, hogy erősítsem az elképzelésemet vele, a minél korábbi megvalósítás végett.
Van ilyen képem, de nincs képem felrakni. :crazya:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |