Hali
A kérdésem a következő! A laptopomat(S-videó kimenet nélküli) hogyan tudom rákötni a TV-re?
A laptopon egyedül csak VGA csatlakozó van, A TV-n van 3 Scart és RCA bemenet is! Nézegettem a kapcsolási rajzokat, de én nem tudom hol lehet MC1377P IC-t venni! Nem tudtok esetleg olyan helyet ahol lehet rendelni( nem pesti vagyok, a környéken nincs elektronikai bolt!)
az ic
hqvideonál megvan 700 + áfáért
És nem tudod hol lehet AD722 vagy
AD725-ös IC-t venni?
Helló! Ezt találtam a gyüjteményemben. Én még nem építettem meg, de ha megépíted, akkor érdekelne, hogy működik-e.
(#) |
3653 hozzászólása |
Jan 23, 2009 |
|
/ |
|
|
Hali.
Szeretnék egy olyan kábelt készíteni ami a Composit jelet (sárga RCA) átalakitja ugy hogy rá tudjam dugni egy 15"os tft monitorra.
Tehát egyik vége RCA a másik a 15 pólusu monitor "apa"
Segitségeteket előre is köszi
Üdv!
Engem is érdekelne egy ilyen dolog. Ha jól gondolom nekem kompozit videó jelből ( egy nintendo sima kép kimenete) kellene vga kimenetet varázsolni. Ha bárki tud valami segítő jellegű dolgot mondani, hogy hogy kell csinálni, megköszönném!
Szia!
Szerintem egy ilyen kütyü jó lesz:
video-> vga
Üdv: Gábor
Inkább ezt vegye meg, ne is kínlódjon vele mert frekvenciái a két szabványnak nem hogy fűgolegesen de vízszintesen se tökéletes, nincs is home made megoldás...
drága, inkább építeni egyet!