Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na jól indul a napom Van egy pontom, meg menni kéne miskolcra, de a kocsi lerobbant. Jóhogy nem fel
No akkor nyiss egy topicot "lerobbant az autóm HELP!!!" címmel és majd segítünk.
Rendben Jöhettek betolni, bár a jeges úton nehéz lesz (olyan nincs, hogy egy toyota nem indul, de van )
Erről az jut eszembe, hogy:
"Én olyan sokoldalú vagyok, hogy az már gömb!" (Aki személyesen ismer, érzi a finom öniróniát benne...) (Aki azt feltételezi, hogy ez egy "szakadt smile", az téved...)
Ezt megéri megnézni: Bővebben: Link A legröhelyesebb szerintem az indító motornál elhelyezett cigi.
Épp ez itt a lényeg.
Azért toljoda hogy te tolod a kocsit
Nem semmi, egy videó.
Kicsit olyan furának tűnik a parancsnok, nem? Körülbelül olyan, mint akinek egész nap nemvolt dolga, akit felzavar álmából egy stáb, hogy forgatni szeretnének. Az arcán eléggé látható, és folyton lever mindig valamit. Onnét veszem a dolgot, hogy pont ilyen vagyok jómagam is, amikor felébresztenek, mindenben fennakadok, leverek, stb.
Csak érdekesség, éppen ránéztem az adatlapomra és látom hogy 777 napja regisztráltam.
A 777 palindromszám, a Bibliában a Szentháromság száma. Ezen kívül van a Boeing 777-es, a bűvös 777-es jogosultságok UNIX rendszeren...
Gyerekek! Mi van a Köbükivel? Nehogy má' majd most jöjjön a "reggelt" -tel!
Na, jó'van... Má' megijedtem, hogy átaluszod a napot.
Ilyen korán, hajnalok hajnalán felkelni...
Sziasztok, az UHER márkáról tudtok valamit. (Mert van 2 ilyen hangfalam, de semmit sem tudok róluk) De nagyon szépen szólnak. (Legalább olyan szinten vannak, mint a videoton.) Ha valaki tud róla valamit kérem ossza meg velem. A régi elektró tanárom azt mondta hogy minőségi cég volt, de csak ennyit tudok
Nagy márka volt hajdan. Magnókat ismertem / láttam UHER - t.
Erre gondolsz? Lehet kapni 28000.- Ft egy pár használtan.
Magnókat gyártott főleg. Nagyon profi riporter magnói voltak. Jó nevű cég volt.
Nekem másabb kinézetű, de én is keresgéltem még egy kicsit és rájöttem hogy igen nagy kincs a 2 hangfalam, úgyhogy vigyázni fogok rájuk. Na de most lépek melózni. Jóéjt mindenkinek.
Remélem, ma nem lustálkodsz!
(...nekem kelljen ébreszteni...)
Így legalább Janka néni is tudja hová tenni a húst. Lásd viccek topik
Akkor megnyugodtam mert nálunk ilyenkor máskor ahogy a gyerekek mennek az iskolába olyan kutyaugatás van.. Most szinte hallani lehet a csendet. H' Istennek..
Főleg precíziós műszereket gyártottak. Emlékeim szerint és a nyolcvanas években hifi berendezéseket is.
Mint Hoho is írta, a riporter magnóik voltak híresek.
Volt egy-két tűrhető erősítő is ilyen név alatt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |