Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1022 / 3611
(#) szabi83 válasza tatabike hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Én is, ma volt párszor belépési hiba. :no:
(#) tatabike válasza scooby_ hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Én a megjelenése óta a gmailt használom. Két éve az asszonyt is rávettem, a freemail-címére érkező leveleket meg egyszerűen átirányítottam a gmail-címére, amíg át nem állt teljesen a levelezése az új címre. Csak ajánlani tudom a gmailt, az egyik legjobb, szerintem.

Szerk.: A freemail már 5-6 évvel ezelőtt is nagyon gyenge levelező volt...
(#) tatabike válasza szabi83 hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Térj át a gmailra, hamar meg lehet szokni. És évente talán egyszer van baj vele maximum.
(#) scooby_ válasza tungsram hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Ez nekem új! Kihat az egészségre is? Azt hittem hogy csak addig mérgező,amíg a savban van!

Köszönöm neked is!
(#) tungsram válasza scooby_ hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Írhattam volna "borrektor".nak is...
(#) nagy hoho hozzászólása Feb 13, 2010 /

Hosszú életet,gondtalan éveket és jó egészséget kívánok a szülinaposoknak!!! Én most hét feles és egy sör után köszönömm jól vagyok. Ma én főztem, menü csülkös pacal. Főzés közben ittam két szilvát nehogy csapágyas legyen a szakács. Haztán jött egy havarom még két szilva mert Ő átfázott. Aztán megint csengetnek, te jó Isten megint inni kell.újabb három szilvba. Aztán vacsora arra egxy sör. köszönöm jól vagyok, vagy voltam?
(#) Stadi válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Várj, még 2 perc és én is ott vagyok. Remélem, nem fogyott el a gyümölcslé.
(#) zoly15 válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Idézet:
„Én most hét feles és egy sör után köszönömm jól vagyok.”

Mi volt a nagy ünnep tárgya?
Én ha ennyit levernék, szerintem már a gödörben lapátolnák rám a földet
(#) nagy hoho válasza Stadi hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Most lehet, hogy utálni fogsz de van még pontosan 48 liter körte és szilva. úgy,hogy szertettel várlak!
(#) t-dani válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Idézet:
„Aztán megint csengetnek, te jó Isten megint inni kell.újabb három szilva.”

Ez jó szöveg volt!

Ejha! Ha tűzifával is ilyen jól állsz, akkor elmondhatod, hogy kiválóan felkészültél a télre.
(#) nagy hoho válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Tudod fiatal barátom az idő vasfoga meg edzi az embert.Én nem vagyok iszákos! De az évi 20 liter töményet meg iszom.Napi egy feles ha nem jön vendég. Az 365 nap alatt kb 18 liter. Közben vannak bulik, vendégek, barátok, stb a 20 liter kevés is.
(#) nagy hoho válasza Stadi hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

A fához most olcsón jutottam itteni viszonylatban, ezért megvettem több szezonra mert fázni és éhezni a legrosszabb a világon. Ezért van a pálinka is biztonság kedvéért.
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Na ez igaz mert mi van a Bibliában is : az ember nemcsak kenyérrel él. Na az igaz rám is csak asszony most ne kúpászkodjon a gép körül mert akkor nekem. :gun: :hide:

... és a sör, ami - mint tudjuk -, folyékony kenyér.
(#) zoly15 válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Értem.
Én nem is olyan rég lettem nagy korú.
De én valahogy megvagyok pia nélkül..
Néha buliba elmegy de egy szintig. (semmi koordinációs problémáig).
Aztán nekem az bőven elég, leültetni nem bírnak
(#) tatabike válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Az alkohol féregtelenít és fertőtlenít...
Lehet, én azért vagyok ilyen girnyó (187cm/80kg), mert nem iszok alkoholt... :yes:
Régebben a feleségemmel megittunk hetente egy palack száraz vörösbort péntek vagy szombat este. Aztán egyre ritkábban került erre sor, végül vagy két éve teljesen felhagytam vele, egyszerűen nem esik jól, pedig tudom, hogy egészséges. Feleségem havonta 2-3 alkalommal iszik egy doboz sört, és ennyi.
Tavalyi évben ittam összesen 1 deci szilvapálinkát, kábé 3 deci vörösbort, meg 2 deci pezsgőt szilveszterkor. Nem vittem túlzásba, azt hiszem...
(#) nagy hoho válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

És semmilyen gyógyszert nem szedek illet nem szedtem életem során, és a 64.-ben vagyok.
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Ez mekkora duma:
Idézet:
„...ne kúpászkodjon...”

(#) nagy hoho válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Láthatod koordinációs problémáim nekem sincsenek csak ne keljen fel állni.

Én gluten-érzékeny vagyok, meg bagózok. Gyógyszerhez csak akkor nyúlok, ha már a kaszás kerülget, de ez elég ritka...
(#) tatabike válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Te csak azt hiszed, hogy nagykorú lettél...
Én is azt hittem, mikor 18 lettem, de hamar rájöttem, hogy ez csak papíron van így... :yes:

A 64-ben vagy? Akkor átugrok Hozzád, én meg az 54-56-ban lakom...
(#) tatabike hozzászólása Feb 13, 2010 /

Na, uzsgyi, csináljunk LED-es pólót!
(#) tungsram válasza tatabike hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Pedig ez egy régi magyar kifejezés ami most csak jött spontán mint a családban a nem várt gyerek
(#) nagy hoho válasza tatabike hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Ezenkívül oldja vérben a zsírokat, kiváló vízhajtó stb. Nem is értem a körzeti orvos miért nem írja fel.
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Nagyanyám meg a leselkedés helyett azt a kifejezést használta, hogy "Rozi nénéd má' megin' a kerítés mögül bazsingatott..."

Pedig aztán semmivel nem károsabb, mint a raklapnyi mesterséges gyógyszer a mesterséges betegségekre...
Gusztustalan, hogy a gyógyszergyárak reklámaitól leszel beteg, és nem a valódi vírustól, belédbeszélik, hogy márpedig neked ez és ez a bajod, és erre csak az ő csodaszerük a megoldás. A mentális betegségek legalább fele csak kitalált baromság, hogy el tudják adni a sok gyogyószert...
(#) nagy hoho válasza tatabike hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Gondolj bele: szombat este gyertyafényes vacsora, egy szál virág. Néhány pohár vörösbor a nejeddel és a következő héten kenyérre lehet kenni Őt. Próbáld ki de ez mindenkire érvényes. Apró kedvességekkel eléred, hogy Te leszel az úr a háznál! Ma én főztem,ezzel szereztem legalább 100 jó pontot.Kicsit beszívtam de ez nálunk szintén jó pont.
(#) nagy hoho válasza tungsram hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

A kenyér kétféle halmaz állapotú lehet: szilárd és folyékony.
Én mind kettőt szeretem. Édesapám mondta -aki 91 éves-amit meg kívánsz azt a szervezeted kívánja mert valamiért szüksége van rá, tehát ne tagadd meg magadtól.
Következő: »»   1022 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem