Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
ÁÁÁ, csak segédrács, semmi gond vele.
Szó, mi szó (lá ti dó ) valóban keveset vagyok aktivált. Megöl a tobzódás, nem tudok mit csinálni, azaz tudnék mit, csak annak az áráért kéne egyet dolgozni. Már csak két alkalmassági van hátra, a fizikai,- pszichikai alk. vizsgálatok, és miután a BM -től is visszaigazolták az előéletem, akkor meg jön a kiképzés. Akkor már kapom a "zsoldot", és ekkorra már nem akarok Komárom közelében sem lenni.
Ejj, ez nagyon jó volt!
Matyi, te megint elemedben vagy! Duracell?!
Idézet: „Új nicket találtam neked. :violent: bike, azaz ratatatatatatabike ” Gondolom legalább ilyen gyorsan "lövi be" az alkatrészeket a nyáklemezre, és csak azért akaszthattad rá e nemes nevet elvetemedett elemedben.
Jó éjt mindenkinek.
Vigyázzon mindenki magára miközben az ágya felé megy mert mindig történhetnek balesetek Amúgy ez el ólombusz?!
Idézet: „Amúgy ez el ólombusz?!” A végére már inkább rombusz...
Mi ez, a "féktelenül"?
Szerintem az én hatásomra kerülnek fel egyre lükébb smiley-k (szemet forgató, villámcsapta, bokszolós, fetrengve röhögő, amortizált fej, stb.), mert mással nem is lehet kifejezni az általam előidézett állapotokat.
Jó, majd megkérem Topit, hogy működjön a nicknévben is a smile...
Ja, és hogy hű legyek hozzá, majd szerelek egy AK-t a bringám vázára...
Még szerencse, hogy fő erényed a szerénység.
Szerintem inkább a Te hatásodra a suicid hajlamú emberkék száma nő az országban... :bummafejbe:
Ha elég a tár is, innen szerezhetsz óccsóé'.
Jó reggelt mindenkinek.
Szia. Nagyon arra hajaz valóban. Hogy a fékkel ilyenkor miért nem volt megbarátkozva buszvezető, örök rejtély.
Volt eladó hatástalanított AK az egyik ismerősömnek.
Szerintem elaludt/rosszul lett a sofőr. Rábukott a kormányra, és ettől váltott irányt a busz. Ha fékhiba lett volna, akkor ököllel verte volna a dudát.
Pénzért lehet szerezni könnyen. De itt az a poén, hogy ingyen van.
Sziasztok!
Szeretnék egy weblapot készíteni,az alapokkal tisztában vagyok,egyszerű notepad-os honlapot már tudtam készíteni. Most viszont valami könnyebben kezelhető,grafikus programmal szeretnék ismerkedni,csak annyi van mint égen a csillag. Tudntáok ajánlani egyet kettőt közülük,ti mit favorizáltok? Köszönöm szépen Üdv Kicsa
PutraWriter. Magyar fejlesztés, ügyes, okos, kicsi, hasznos. Az egyik legjobb, szerintem.
Bővebben: Link
Van benne igazság.
Köszönöm szépen,elég ígéretesnek néz ki,kipróbálom.
Üdv Kicsa
Akkor eléggé roncs lehet már az a szegény AK, mert a hatásos jogszabályok olyanok, hogy...
Nézz lejjebb, nem csak azt.
Kéne beszerezni, vagy jó 300db -ot, átalakítani csapóajtósra a száját, és kész az alternatív alkatrésztároló. Olcsó is lenne, nem is lehet olyan könnyen feldönteni. Stadi: korábban azt hittem, hogy neked is van AK -d.
A tegnapi szikrázó napsütésben fotózgattam a kertben. Íme pár kép.
Üdv Action. A cicust vidd be, had olvadjon fel már.
Az utolsó kép nagyon furcsa lett. Olyan mintha 30m magasságból készült volna a kép pár fáról, és a havas tájról, aztán csak 30 - 40cm -ről készült makróval.
Szia! Áhhh... azon már csak Aslan segíthet!
Idézet: „Kéne beszerezni, vagy jó 300db -ot, átalakítani csapóajtósra a száját, és kész az alternatív alkatrésztároló.” Sőt, megfelelő méretű huzalellenállásokat be lehet tárazni 1:1-ben. A kiszedés sem gond, mert a tárrugó segít. Idézet: „korábban azt hittem, hogy neked is van AK -d.” Sajnos nincs, bár éles volt már a kezemben. Igaz, nem 47, hanem 63/F, de az elv ugyanaz. Sőt, AMD 65-tel lőttem is, és marha büszke voltam, hogy 3 lövésből (életem első 3 éles lövése!) összeszedtem 14 pontot. Aztán felhomályosítottak, hogy 15-től van a "megfelelt" szint, de ne keseredjek el, a honvédségnél úgyis mindenki megfelel. Szóval a kiképzési tapasztalataimat később úgy összegeztem: a sorkatonasággal megtámogatott hadsereg háború esetén semmi másra nem jó, minthogy gyalásóval levágjuk a füvet az ellenség előtt. (Igen, volt példa ilyen akcióra is. 60-70cm-es gaz, kiment egy század katona, és az volt a feladat, hogy feküdjön a fű. A gyalásó nehezen vitte, úgyhogy a tisztesi állomány egy idő után megunta a szórakozást, és inkább végigmasíroztattak minket a megmaradt gazon. Persze az már senkit nem érdekelt, hogy 2 nap múlva ugyanúgy álltak e "nemes" növények, mint azelőtt...)
Mi ehhez hasonló hősi csatákat OLP-vel vívtunk. Én már lőttem PK-val is. A haverom meg RKU-val. Na az szól ám jó nagyot! Sötét is lett az egész HÁP. Hogy mit lőtt vele ki? Hát... 3*63A-es biztit.
Jajj, ezt nézzétek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |