Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez nagyon jó volt!
A lányod (ugye, lány?) igazi kis angyalka!
Most kicsit úgy érzem magam, mintha valami amerikai háborús filmet néznék eredeti nyelven. Egy kukkot sem értek ezekből a rövidítésekből.
Hát igen, ebben a korban még nehéz megállapítani.
Na a lövészet az egy külön állatfajtának való. Tudom mert lötéren szolgáltam. Ennyi kíváló lövész a világon nem volt meg annyi alkoholista.. Nem gyöztem a célt buktatni.Bár én 27 löttem de nem vagyok rá büszke mert ez parancs volt és nem egy céllövölde... :gun: :hide:
A csajoknak mindig jár a szájuk, ez már kis koruktól beléjük ivódik. De Ő legalább jól is csinálja: Bővebben: Link :eek2:
Nem vagy egyedül ezzel, pedig ismerek jó néhány első, és második világháborús fegyvert.
Nyugi, én is ilyen kislányként kezdtem, aztán megemberesedtem.
Én is "kötelességből" tettem, de nem volt különösebben ellenemre. Azért nem árt, ha életében egyszer van az ember kezében éles lőfegyver. De az elég nevetséges, hogy összesen kb. egy tár lőszert lehetett ellőni. A nyomjelzőseket meg lespórolták tőlünk. Sőt, a kézigránátot is; robbantási gyakorlat volt helyette. Persze nem úgy, hogy mindenki robbantott, hanem összesen ránk "pazaroltak" vagy 2 adag trotilt, ami egyszerre lett felrobbantva.
A PK utódjával a PKM-el vagyis a kalasnyikov géppuskával én is lövöldöztem anno. Nagyon pontos jó fegyver. Nincs az a Rambó aki 1000m-ren belül el tud futni előle. (Mondjuk attól is függ ki rendezte, kinek a filmet. )
Üdv a való világban! Ez itt nem a Riviéra, hanem a kőkemény Chicago. :violent: :smoke:
Ejjajjujj, azta ku...
Ha még az lenne! De ez itt a magyar valóság, ahol még egy rohadt csúzli is közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül... :no:
Nem rokonod Neked a vad málna?
Eszembe juttattad a Nagy durranás c. filmet, amikor Topper Harley ujja görcsbe rándult az elsütőbillentyűn, és néhány filmkocka elteltével egy derékig érő lőszerhüvelykupac közepén lövöldözött tovább. Persze látszott, hogy legalább három oldalról lapátolják oda a hüvelyeket, dehát ez egy paródia. Mekkora jelenet volt... Azt hiszem, megvan, mit nézek meg ma este.
Igen tudom, nagyon régen láttam már, de nagyon jó.
A kislányon azért rendültem meg, mert ő se tudta rosszul utánozni, és méghozzá ezt ilyen fiatalon sajátította el.
A spanyolok is meghívták egy showba.
Igen, ezt kattintottam egyből, miután meglestem.
1 perc 4 másodpercnél kezdődő zenét, nagyon nagyon jól adta elő. Nem vagyok ennek a műfajnak a híve, de mindig csodálkozok egy nagyot az ilyen produkciókon.
Az jó film volt...
Az melyikben volt, amikor megfigyelésen volt két rendőr, és tökmagot ettek a kocsiban? Csupasz pisztoly talán? Ott is a végén a kocsiajtóval tolta félre a nagy halom héjat, mikor kiszállt a kocsiból...
A Rambo 4 az nekem tetszett. Végre akit eltalált egy golyó, nem csak egy piros pötty lett a testén... :yes:
Youtubékat mi lelte? Csak nálam tölt be dög lassan videókat, vagy másnál is?!
Én nem láttam. A III.-nál teljesen elvesztettem az érdeklődésemet a tucatamcsihősfilmek atyja iránt.
Nézd meg, szerintem érdemes. A 3 sem volt olyan rossz, van pár tucat jóval gagyibb film ebben a műfajban. Megjelenésekor a Guinnes Rekordok Könyve szerint a legbrutálisabb film volt a világon, kb. 120 konkrét haláleset van benne, és közel 300 egyéb erőszakos cselekmény. 97 perc alatt nem gyenge...
Fene tudja, tegnap megnéztem rajta az Open Stage örökzöldjét, az Aranka szeretlek című klasszikust, és ez biztos sok volt neki...
A Sci-Fi műfaja vonz inkább mint a golyó/perc típus.
Ha már film, akkor tegnap este láttam az alvilági játékok című filmet, nekem nagyon tetszett. Ma meg az iskolában a gyerekekkel a schindler listáját néztük, csak nem fejeztük be, még maradt fél óra a végéből, baromi hosszú egy film. Úgy indultunk neki, hogy még nem láttam, de aztán menet közben rájöttem, hogy mégis, csak nem emlékszem a nagy részére.
Azt is szeretem én is. Akkor Neked bejön az Avatar is, nem? Láttad már?
A 90' években nagyon mentek a videotékák. Egyik ismerősöm is ebben utazott anno.
Kis helyiség volt, ott dumálgattunk amikor bejöttek a belga szakmukik, és ilyet kérdeztek. "A faurró börtönök benn van? Vagy aggyá má valami gyilokosságosat!" |
Bejelentkezés
Hirdetés |