Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm, majd holnap kiderül, hogy ezzel a driverrel akar e működni a hálózati kártya.
![]() ptesza: Voltaképp a Windóz magától felismerné, csak nekem egyéni Windózom van, ami nem tartalmazza a hozzá való illesztőprogramot. ![]()
Szoktam én is használni olyant ha gyorsan kell telepíteni gépet . Most per pill a diablót telepítem. Rengeteg diriver van benne , asztaligépet , laptopot mindent rak, olyan driver még nem volt amit keresnem kellett volna. A nyomtatókat kivéve.
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a gépem (Fujitsu siemens, 2.6 Ghz dupla proci, 1 Gb ram, 512 vga.) nem nagyon bírja azokat a játékokat, aminek pl. 256-os a vga igénylése. Sógorom 256-os vga-ja símán bírja, az enyém meg szaggat. A képernyő felbontása az ilyen játékoknak 800X600, tehát tudnia kellene. Mi lehet a gond? Valami beállítási gond lehet? köszi.
A 3com.com keresőjébe beírva a típusszámot a 905cx drivert találja. Szerintem jó hozzá a 905 ös driver...905cx
Gondolom azert hogy vegyel ujjat minnel hamarabb ,annal jobb nekik .Miert hasznaljanak peldaul egy irodaban par szimpla iroda programhoz egy 386-os gepet ami perfekt mukodne valami win95-os progival 100 evet .Egy kervenyt irni es egy tablazatot " kiszamitani" nem a NASA kutatomunkaja .Ezert aztan allandoan "javitanak" valamit es ujabbnal ujabb "csodamososzer" jelenik meg a piacon .Hol cloros hol clor nelkuli es midig jobb a hagyomanyos reginel.
A jatekoknak nem csak memoria igenyuk van, hanem szamitasi igenyuk is. Tehat hiaba van sok vga memoriad, ha lassu a GPU.
Esetleg megprobalhatod a driverhez adott progi segitsegevel levenni minden beallitast a minimumra.
Ez így van , sőt arról is kell gondoskodni , hogy kb 3 évenként elromoljon ,elavúljon...
Sziasztok !
Egy kis retró hangulatom támadt így előszedtem egy pár p3-as cuccot. Itt jött egy kérdés amire igazándiból nem találok választ mert eléggé szélsőségesek a vélemények. Van egy p3 1000-es proci meg egy 900-as celeron illetve 512/100-as sd és 768/133-as sd pakk. Viszont van két alaplapom és valahogy jó lenne összepárosítani őket úgy ahogyx a legideálisabb. Van egy abit st6 és egy shuttle av18v1.3.Az első egy intel815 a második meg egy via 694x. Minden lehetőség és variáció érdekel és minden vélemény.
Az ST6-os a nyerő. Az kezel tua procikat is, 3 memóriafoglalata van, PC100/133-as memóriákat kezel, tehát ha a 768-as pakkod 3x256, akkor pont jó bele. Meg az ezres P3-as. Az intel815 lapkakészlet is bizalomgerjesztőbb, mint a via. A shuttle lapodat azért sem ajánlom, mert magyar oldalakon egy deka infó sincs róla, ergo nem olyan nagyon jó, ha ennyire nem terjedt el....
Szerk: Azt kifelejtettem, hogy egy memóriamodul max. 512 MB-os lehet, tehát max 1.5 GB memóriát tudsz belerakni...
A p3 1000 , az nem olyan gyenge. Szerintem egy P4 celeron 1800-2000 teljesítményét viszi. Én is az abitra szavazok. Egyébként a shuttle nem olyan rossz márka ,csak nálunk nem terjedt el annyira. Az i815 talán integrált video is .Szerintem az a 512 100 ram ,kis szerencsével simán megy 133-on. így akár lehet 1Gb ram is.
Nem is olyan retro gép ez.Persze attól függ ,hogy most min nyomod. ![]()
Feltelepítek egy játékot elindítom és amikor new gamet kezdek betölt és hirtelen bedob egy kék képet tele fel iratokkal,elolvasni nem tudom mert hamar el ugrik és a gépem újra indul mi lehet a probléma?
Aki tudja mi a gond az kérem írjon ![]() Előre is kösz .
Programhiba. Lehet szar a crack... Esetleg egy ramtestet lehet futtatni.
Aha nem tudom mert nem egy játéknál csinálja :s ram tesztet megcsináltuk vinyot is lehet az alaplapom :S vagy fogalmam nincs tápot is leteszteltük.Mondjuk régebben volt a vinyómmal az igaz baj de az ki lett cserélve.
Aki még valamit tud az azért szóljon. ![]()
Lehet ,hogy a vga kártyád driverét kellene frissíteni, de ez igaz a többi hardverre is. Chipset , hangkártya .
Ha "igazi windows-féle kékhalál" az a kék képernyő akkor annyira én legalábbis nem hiszem, hogy driver probléma lehet,
A tápot terhelés alatt teszteltétek? Érdemes pl a S&M nevű cpu/vga terhelő program futása közben (elérhető belőle pl 1.9.1 verzió) mérni a tápfeszültséget, és hogyha leesik a tűrés alá 5V +-5% 12V +-10% akkor táp gond, nem kell szkóppal nézni sim amultiméterrel is látszott pl az én tápomnál és a tápot felnyitva meg a pupos kondik látszottak benne...
A RAM-ot mivel teszteltétek? Nekem az a gyanúm, vagy VGA, de szoftwerhiba sem kizárt.
Nézd meg van-e valami bejegyzés az eseménynaplóban! A táphiba nem mindíg ugyan akkkor jön elő.
Aha a ramot úgy tesztelték, hogy egy másik gépből vették ki :p meg a tápot is úgy de amugy az az érdekes bent ,hogy nem minden game-nál csinálja hmm :s
CSO skacok!
A PC-m a bekapcsolas utan 4-5-perc mulva lefagy. Foleg ha a netre lepek. Mi lehet a bi-bi? Segitsetek!! vojto4
Heló okozhassa egy vírus is mondjuk nekem is volt egy vírustól.Indítsd a vírus irtót
![]()
HELLO!
ANDRAS96 KOSZI DE ALLANDOAN BE VOLT KAPCSOLVA..AZ IRTO.
Homokórázik? Olyan volt már nekem is. Avast nem bírt vele. Újra kellett telepíteni.
És frissült is? Tipikus trójai viselkedés.
Sziasztok. Van egy elég nagy problémám a gépemmel... nem is nagy, inkább idegesítő probléma. Tömören a lényeg: ha emailt írok, vagy msn-en írok valakinek, vagy az office-ban írok, de még a netezés közben is, olyat csinál a gépem, hogy 10mp-enként lefagy. De nem is igazán nevezném ezt lefagyásnak, mivel az egeret simán tudom mozgatni, inkább olyan, mintha elklikkeltem volna az oldalról. Ha nem nyúlok hozzá, kb 5 mp-en belül ismét tovább írhatok, vagy ha lenyomom a space billentyűt azonnal visszaáll, de utána kezdődik előlről. A gépem szinte új, pár hónapja vettem Sony VGN-FW41ZJ a modellje, tehát nem egy alap gép... szóval nem ezt várom tőle... Nem tudom mi lehet a gond?! Ha valaki tud nekem segíteni....Előre is köszönöm! B
Ez ha a gép a megvásárlása után kipróbálva még "jónak tűnt", akkor talán nem hardveres hiba, hanem valamilyen trójai program lehet, esetleg mivel főleg gépeléskor jön elő a hiba lehet hogy egy ún. "keylogger" ami a billentyűleütések elmentésére/internetes továbbküldésére "való" és lehet hogy ez lassítja ilyenkor a munkát
Köszi a visszajelzést! A gép megvétele után nem volt vele semmi gond. Ez a probléma kb pár napja kezdődött, de akkor nem ennyire gyakran, mostmár ott vagyok, hogy 5-10mp-enként szakad egyet. 2 vírusírtóm is van, egyik sem talált trójai vírust, és semmi más vírust. Szóval elméletileg az nem lehet. Az internet se lehet a hibás, mert azt is kikapcsoltam, és úgy írtam az office word-be de mégis szaggatott. Ha ez a "keylogger" van, akkor azt hogy tudom orvosolni? Esetleg valami ötlet?
![]()
üdv a haverom gépe azt csinálja, hogy időnként magától újraindul, de csak akkor, ha éppen használja, mert ha nem nyúl hozzá akkor szépen megy, tehát biztos nem a táp mi lehet a baja?
Hát hogyha 2 vírusirtód van és azok egyszerre futnak "állandó védelem" módban, akkor lehet hogy meg is van a hiba forrása, maga a 2 "irtó": amit az egyik megnéz file-t megnézi a másik is, mivel a másik megnyitotta -->megnézi az egyik is hogy milyen fájlhoz fért valami hozzá és ez így mehet akármeddig is...
Egyébként a keylogger is "vírus" kategória is lehet, nem ismerem ezeket hogy melyiket milyen programmal lehet megtalálni konkrétan ha vírusirtó nem találja... Egyébként a vírusirtó nem garancia semmire, van egy oldal ezzel kapcsolatban olvasgass ott is, mert egy gyors gép is lassú lehet nem kellő körültekintéssel: Bővebben: Link
Helló!
Mivel nem használja, alap áramfelvétel van, mihánt használ valamit, több áramot vesz fel. Tápban kondik cseréje, tegnap csináltam egyet, ugyan ilyen problémával!
Üdv Mindenkinek!
Nekem is lenne egy kérdésem. Gép indít, tölt tölt, majd jön az ablak, hogy helytelenül lett leállítva bla bla, és bármire megyek újraindúl. Bekrepált volna a vindóz? Adnék neki egy helyreállítást, de nem tudom milyen viondóz van rajta, történik valami ha más vindózzal adok helyreállítást neki? ![]() U.i. Satás vinyó! |
Bejelentkezés
Hirdetés |