Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez valami irodalmi fórum?
Mert, hogy van már "Ajto riaszto készitéa" topikunk is. ![]()
Doncsó, sok boldog "Cső" napot
![]() Nekem meg szülit ![]()
Na akkor igyunk erre!
![]()
Akkor Neked is minden jót!
![]() ![]()
Egyszerűen borzasztó ez az igénytelenség. Komolyan mondom, kezd visszataszitó lenni. Itt nem segit, csak a figyelmeztetés nélküli, tűzzel-vassal való irtás.
Pláne, hogy a fórumtárs nem ma regisztrált.
De nem is volt olyan nagyon aktív. Ezen kívül csak egy szösszenete volt a kis srácnak: Link
IFA főtengely..., vagy mire gondolsz?
![]()
Boldog névnapot az Ajándok, Alex, Donát, Donátó, Egyed, Elek, Emőd, Lukács és Rex nevű fórumtársainknak!
(Ennyi névnek a napja van ma...)
Köszönöm szépen Zoli barátom.
![]() Ha lehet egy kívánságom, akkor az az lesz, hogy a rakás alkatrész helyett, ma megyek a splitterért, a TV-mbe, és azt nem szeretném, hogy nyakon csapjon, mert 30KV feszül majd benne, de beérem azzal is ha működik. Már eléggé izgulok, elég rossz 140cm helyett 37cm-t nézni. ![]()
Gafly mester, nagyon szépen köszönöm, neked pedig nagyon boldog születésnapot kívánok.
![]() És mindenkinek köszönöm, aki felköszöntött!! Ha valakit kihagytam volna. Jól esik, rendesek vagytok.
A 30 kV sem rossz. Majdnem olyan, mint az említett főtengely...
Akkor, hogy a nyakamba hulló alkatrészekről lévén szó, tegnap Stadi mester megajándékozott 3 monitorral. 1000 köszönet érte.
Boldog névnapot Doncso...
![]() Meglett a tévéhez a cucc? Szerk.: Hülye vagyok, még csak most mész érte... ![]()
Üdv
Lenne egy kis hálózatos problémám. Először is leszögezném, hogy nem nagyon értek a hálózatokhoz csak alap szinten. Adott egy két portos wifi router, ami távolról veszi a jelet, két gépre osztja a netet. A két gép természetesen kábellal van bedugva. Eddig minden probléma nélkül ment, volt mindkét gépen internet, tegnap lefagyott az egyik gép. Újraindítottam, és azóta nincs internet kapcsolat azon a gépen. Hálózat az megvan, pingelnek is oda-vissza, de net az nincs. Cseréltem már kábelt, hálókártyát, de semmi változás. Már a routerben is megcseréltem a két gép kábelét, de akkor sincs net, a másikon meg van. TCP/IP protokollnál minden automatikus, IP-t kap, átjáró is van. Tűzfalat is letiltottam nem-e az korlátozza valamiért, de nem. Én valamiféle vírusra tippelek, mert más ötletem nincs. Mi állítódhatott el?
Szia, köszönöm.
A tv-cucchoz még csak most indulok, figyelj csak, megtaláltam a Kenwood-nak a gyári hűtő bodriját, kell? Akkor elviszem a kövi börzére. Tudod amiben 2db IC van, az a nagyobbik. Üdv.
Szuper, ha Neked nem kell, akkor jöhet, köszi...
![]()
Persze, ez hozzá való, így jár.
![]() ![]() Üdv.
Gondolom windows-os a cucc. Milyen oprendszer?
Nekem is néha szokta ezt, nálam vezetékes a router is, egyik gépen Vista, másikon XP. Sose tudom, hogy mit is csinálok vele, párszor végigklikkelgetem a varázslót, de volt rá példa, hogy újra kellett telepíteni a gépet. Általában az XP-s géppel volt a probléma.
Hehe, 37 évesen nyugdíjas állás, ezt dobta a gép...
![]() Nem rossz ez, mellette nagyon sokmindenre van időm, szerencsére. Nem volt tervezve, a feleségem teljesen véletlenül a neten találta a hírdetést, amit épp akkor raktak fel, telefonált, és másnap este már meg is egyeztem a ház kezelőjével, 3 hét múlva meg már költöztünk is, addig meg minden nap idejártam ellátni a feladatokat, úgymond próbaidőben... Szerk.: Annyira ráérek, hogy most megyek, és főzök valami ebédet a kis családomnak... ![]()
Kész a kaja, kér valaki?
Lecsó sikerült, paprika, paradicsom, v.hagyma, vegeta, füstölt virsli, kevés mustár, tojás jó sok... ![]() Nekem ízlett...
Nyami nyami! A melóba csak szilvás gombóc gurult be ma, de az egy jó nagy tállal. :finom:
Nálunk is az lesz a halászlé után. (ideát...)
![]()
Jé... ma én is szilvás gombócot hoztam ebédre. Az sem volt kis adag, de leküzdöttem. :finom:
Még nem, de perceken belül itt a család. Ma mindenkinek hánegyed 1-kor csöngetnek ki. (Tehát 1:05 -kor ebédelünk.) És legurul majd egy pár, mert a fiaim is gurigatják rendesen. Én annyira nem, de 1 - 2 azért nekem is le fog gurulni. (...hogy lenyomja a halat.)
Minő véletlen, szilvás gombócot is tudok csinálni...
![]()
Igen csak ne fénypostával küldd ha lehet mert a szomszédom az egyik az üveges, de azért nem annyira jo haver...
![]()
Kell az energia. Én nem értem ezt a mai táplálkozási divatot, vagy mi a bánat ez...
![]() Reggelire egyél kakaós kekszet, ebédre egy tányér zacskós levest, estére meg egy kis tál zöldséget, mert akkor az jó...egy nagy büdös frászt jó. Emlékszem, mikor sírkövesnél melóztam, fociztam, meg futár voltam, úgy benyomtam a napi 6-8ezer kalóriát, hogy csak úgy porzott utána a tányér. 15 tojásból rántották, amiben volt még 25 deka szalonna, 30 deka morzsolt kukorica, ráolvasztva 20 deka füstölt sajt, lefojtva egy liter gyümölcslével, ilyesmi kajákat zabáltam éveken keresztül. Most, hogy nem végzek megerőltető munkát, a felét kajálom, de így is híztam öt kilót... ![]() Viszont még mindig sovány vagyok... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |