Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jól van na, á vagy é? Olyan egymás mellett van ez a két gomb. Commodoron még ékezet sem volt.
![]()
Ha jól látom, Topi nemigen reagált egyikre sem.
![]() Esetleg olyan fejlesztés, hogy egy fejlesztési ötletet meg lehessen szavaztatni? Mindenesetre szerintem negyedévente nyugodtan beírkálhatod ugyanazt. Maximum le leszel intve, hogy jegyeztük, most nincs rá kapacitás.
Ráadásul van jó pár olyan topik, ahol autótípus szerinti elektromos hibákat tárgyalnak. De ez nem elég.
Mi lenne ha nyitnék itt egy asztalos topikot? Mert én meg azt szeretem. De egyébként is, mi ez hogy egy komoly fórumon vicc topik, meg off topik van? ![]()
Sziasztok. :kalap:
Ilyen a szerencsém, nem jött össze az a fránya fizikai alkalmsság vizsgálat, viszont a pszihikai igen. A legközelebbi alkalmassági egy hónapra lenne mához... Maj összejön valami más. ![]() Akiknek ígértem az esti beszélgetést, msn - en, vagy Skypon, csak jelezném, hogy nem leszek elérhető, ma meg holnap, és utána sem.
Az asztaloskodást bele lehet szorítani a "Mechanika az elektronikában" c. topikba, ha pl. dobozt akarsz készíteni. Szinte mindenre van már legalább egy topik. Talán a zöldség- és gyümölcstermesztésre nincs, de arra meg itt az OFF.
![]()
oké, köszönöm!
Na, azt én is szeretném. Most építek egy ágyat hulladékfából, szeretek fával dolgozni, a snicceremet is én csináltam, fából faragtam a nyelét...
![]()
Most akkor ez mit jelent? Nem kapod meg a munkakört? Elmenjek helyetted a fizikai alkalmasságira? Mit néznek ott? :yes:
"Hintaágy készítése. De LED-el." És már elektronika is van benne.
![]()
Addig nyomhatod a fekvőtámaszt, vagy a felülést? Nem is értem miért van neked erre szükséged, hiszen nem neked kel harcolni a rabokkal.
Kit kellett volna megverned?
![]()
Hát épp ez az, hogy kell neki. Különben is, a szabály az szabály.
Fával én is szerezek dogozni. Akkor most nyissak egy "Asztalos munkák mert a jó pap is holtig tanul" topicot? :pirul:
Ez már a fejlesztési rovat fejlesztése... :hehe:
Kéne egy weboldal, mondjuk "Hobbielektronikai aktivisták mellékvágányai", vagy ilyesmi...
![]()
A felhasználó kijelentkezett a hobbielektronika fórumról
![]()
Nem baj. Te is ennál valamit...? :hehe:
Nézzenek oda, masnis doboz fityeg a neve mellett, és máris mekkora dumákat ereget...
![]()
Megakpnám, de plussz egy hónapig "állni fog minden a semmibe", mert ennek a függvénye a fegyveres kiképzés.
Szerk.: ha most meglett volna, akkor rövidesen mehettem volna pestre 3 hónap kikézésre, és legalább kaphatnám a fizetést, de úgy néz ki a dolog, hogy egyenlőre ez addig álom marad.
Inkább azt, mint mást eregessen.
![]() ![]()
Ellenkezőelg, egy légtérben, kell(-ene) velük lennem, és fogalkoztanom őket. Ez inkább hivatásról, mint a villanyszerelésről szól.
Füstöt?
![]() Tényleg, hogy állnak a bagóról leszokni vágyó kollégák?
Akkor fegyveres villanyszerelő csoportvezető lenne a státuszod?
![]()
Dehogy, ő fegyveres elektronfenyítő alezredes lenne
![]()
És mi hibádzott az alkalmassághoz?
Na most jött el az a pillanat, hogy este nekiállok s regisztrálok egy normális email-ra. Javítják a freemailt, de már egy hete?
![]()
Neked akkor erősebbnek kel lenned mint a kigyúrt golyófejű? Mert az nem lesz könnyű. :rinya:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |