Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat! Idézet: „Szinte ugyan azt mint a nagy testvérei” Köszönjük, igy mostmár teljesen világos!
Jól néz ki. Kérünk videót a végleges összerakott változatról is.
Szép munka. Én jártas vagyok aránylag a DJ konzolokban. Tudásra ez egy DJ CD lejátszóhoz hasonlít, csak egy adott szoftvert (Traktor, Virtual DJ) tudsz vele vezérelni a számítógépen. A leírásnak én is nagyon örülnék... Egy kérdés, milyen késéssel (latency) bír? És egy jó tanács... A Play\Pause és Cue gombokat én egymás alá\fölé\mellé helyezném el mert úgy praktikusabb és jobban kézre is esik... És még talán egy Pitch potméter
Még ez az első verzió, majd idővel tovább fejlesztem, amúgy egy USB-s billentyűzetre van alapozva, tehát ugyan az mint ha billentyűzetről vezérelném, csak itt nem kell keresni a gombokat
Akkor már világos egy része, de a jog/scratch tárcsa hogy van?
Üdv mindenkinek!
Elkészült a labortápom,sajna dobozolás még nincs,de működik Köré raktam a még,hozzávaló alkatrészeket,elnézést a képekért,de csak ilyen sikerült.
Jól néz ki!
Ugye a körömvágó a véletlenül kialakuló fesz tüskéket vágja le ,ha a doboz is ilyen lesz akkor király a cucc.
Gratula, szép lett! De mi a baj a képekkel? Én nem látok kivetnivalót...
A körömvágó is a táp alkatrészei közé tartozik?
Szép lett! Osztom a többiek véleményét, ha doboz is ilyen lesz, nyert ügyed van!
Köszönöm a válaszokat,hát igen a dobozolás sajna nem az erősségem.Gondolkoztam műszerdobozon,de az jó drága,vagy valamit kiszuperálni erre a célra,de mindenképp valami igényes külsőt szeretnék.
Építettem hozzá egy feszültség mérőt is,még egy ampermérő és teljes a kép.
Azért a műszerdoboz sem olyan drága. Én is abba szeretném építeni a labortápomat. 1700-2000Ft egy műanyag ami tökéletesen megfelel erre a célra. Annál esztétikusabbat szerintem nem fogsz találni.
Hello!
Ma készítettem egy PIC-es időmérőt. 9:60-ig mér egy játékhoz lesz.
Én építettem a képen látható mélyládát.
Igaz nem az egészet, mert a doboz (ágyneműtartó xD) azt szereztem nagyim lakásából. Csak hátlapot, előlapot és térelválasztót kellett hozzá alakítanom. Persze még a kábelezés. Szerintem nagyon jó lett, és elég nagyot is szól. A első képen megvilágítva látható. Egy kis ledes lámpa van benne, de valamikor a közeljövőben szeretnék valami jobbat belerakni. -- Ez nem MSN! Jövőben ilyet nem kérünk.
Lomtalanításkor könnyen találsz alkalmas dobozt. Az enyém például akkumulátor töltő volt lánykorában. Egyébként gratulálok szép munka.
Gratulálok szép munka. A kifelejtett kondikat tehetted volna az alkatrész oldalra is. Kifúrod egy közeli helyen a panelt átdugod a lábakat oda tekered ahova kell és beforrasztod. Úgy látom elég hely van és még szebben nézne úgy ki. Persze ez csak kötekedés.
Szép munka!
A furatokkal mit csináltál a beültetési oldalon?
A kondiknak nincs máshol hely és az eredeti terv is ez volt.
A furatokkal meg az történt hogy csak ez a sz* bakelit panel volt itthon és nem lehetett rendesen kifúrni. (sajna nem működik épp most szenvedek vele nem indul be a kvarc...)
Hali. Csináltam az elmúlt napokban egy áramgenerátort egy power ledhez. Nem nagy dolog, de saját nyákkal van, és fejlámpába készül (nem olyan jó a telefon kamerájának a felbontása ezért lett rossz minőségű de amúgy nagy fénye van.)
Ajjajj.
Ezeket a powerLED-eket tilos hűtés nélkül üzemeltetni!
Sziasztok A skori féle Wireless-ledet össze hoztam zene ütemére villogo leddel,az eredmény a videoban láthato. Még nincs teljesen kész.a vevö rész pohár aljába lessz beépitve.
Egyáltalán nem tilos, csupán kerülni kell a hosszan tartó használatot. (5-10mp nyugodtan mehet) De ahogy elnézem ez max 1-2W.os lehet, a nagyobb teljesítményűekre persze igaz amit írtál.
Doksi volna hozzá?
A kerámia kondikat én is odatettem volna, lényeg a PIC tápbemenetére a legrövidebb úton. Persze ilyen helyekre én SMD alkatrészt használok. Ha 4 vagy 8 megás a kavics javaslom a PIC-ben a FUSES állitását hogy a PIC belső oszcija menjen, ha úgy oké akkor a külsővel lehet tréningelni.
Hello!
Ha emlékeim nem csalnak ennek a processzornak nincs belső osszcillátora. Milyen doksira gondolsz? |
Bejelentkezés
Hirdetés |