Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba

Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   12 / 93
(#) koverchenko válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 20, 2010 /

Igen ezzel egyet kell értenem, mert kipróbáltam a JDFlasher-t és hibaüzivel melegebbre küldött.
(#) lanti válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 20, 2010 /

Ahhoz jó hogy gyakoroljon az ember meg ha az oflash megjelenik akkor szép lehet az élet újra!
(#) lanti válasza koverchenko hozzászólására (») Feb 20, 2010 /

Ez esetben a telónak reszeltek, részvétem!
(#) koverchenko válasza lanti hozzászólására (») Feb 20, 2010 /

Megpróbálom megint. Neked legyen igazad!
Sajnálom, mert már volt drágább telcsim is, de komolyan mondom, hogy ez többet ér nekem.

De ugye marad még a szervizes reményem?
(#) lanti válasza koverchenko hozzászólására (») Feb 20, 2010 /

Ha valahol,akkor ott megcsinálják amúgy meg ha nem akkor veszel egy törött kijelzőset a vaterán 5 ezerért és lazán összehozod!

Ahhh lanti! Újabb lehetőségek!
Igazad van.
Köszi, hogy foglalkoztatok a dologgal.
(#) lanti válasza koverchenko hozzászólására (») Feb 21, 2010 /

Csak egyszerűen ! És semmi pánik
(#) Tom-Tom19 hozzászólása Márc 2, 2010 /

Sziasztok!
Van egy Sony Ericsson Z320i mobilom és az vele a probléma hogy, kb 10 percenként lefagy. 1-2 óra kell neki hogy magához térjen. Én software hibára gondolok.
Mi lehet a tényleges baja?
(#) set68i válasza Tom-Tom19 hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Szerintem jól gondolod, az valószínű szoft hiba.
(#) lanti válasza Tom-Tom19 hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Első körben egy teljes visszaállítást csinálnék , ha ez nem segít akkor szoft és /vagy hátlap levesz óvatosan panel kivesz és megnéz nincs-e rajta elszíneződés pára jele stb ,kis kefével és tiszta szesszel megpucol a csatik töltöcsati környékét megvárom amíg megszárad és összerak. Ennyi
(#) Tom-Tom19 válasza lanti hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Teljes visszaállítás már volt többször is, semmi változás.Szétszedve is volt, nem láttam rajta semmi elváltozást.

néha a headset-nek az ikonját is kirakja
(#) lanti válasza Tom-Tom19 hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

alsó csati és környéke azt gondolja a teló hogy be van dugva pedig nincs , tisztaszetz javallok ez nem szoft lesz sztem.
(#) whiky hozzászólása Márc 17, 2010 /

Van egy Nokia 6630-as telefonom.Ki írja,hogy van egy nem fogadott hívás és ha meg akarom nézni akkor ha rányomok azt írja hogy nincs nem fogadott hívása!!!Ez miért van?
(#) lanti válasza whiky hozzászólására (») Márc 17, 2010 /

Jó kis telcsi nekem is volt, sajnos szoftvert kellett frissítenem rajta mert egy idő után kb 2 év érdekes dolgokat csinált. Egy teljes visszaállitást megér a dolog mielőtt jobban belemennénk.
(#) guliver83 hozzászólása Ápr 8, 2010 /

Sziasztok!
Tud valaki függetlenitő progit?
Sony Ericsson K700I- hez?
(#) set68i válasza guliver83 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Szia!
SeTool2-vel állítólag lehet függetleníteni, ha meg van a megfelelô kábeled hozza.
Bővebben: Link
(#) paprikascs válasza guliver83 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

attól függ milyen cid. elöször is kell hozzá egy flash fájl ami mondjuk megegyezik a tiéddel és csinálni neki egy függetlenítő vkp-t majd feltölteni stbstbstb.elég hosszú dolog de meglehet csinálni tutira.seportal-on nézz körül a faq ban.
(#) set68i válasza paprikascs hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

A cid-el kapcsolatban az igaz, hogy nem mindegyiket lehet flashelni vagy függetleníteni, de a K700 elég régi típus, ezért nem hiszem hogy ebben az esetben a cid akadály lenne. Ilyen régebbi Sony Ericssont nem próbáltam vkp-vel függetleníteni, viszont K750-et, V630-at sikerült ezzel a módszerrel. Azért ajánlottam az SeTool2 progit, mert ha ezzel függetlenítesz K700-at és a régi társait, akkor nem kell sem flash fájl, sem vkp.
(#) lanti válasza guliver83 hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

mobile-mania fórumban kapsz részletes választ
(#) paprikascs válasza set68i hozzászólására (») Ápr 12, 2010 /

Szia.igazából ebben jobban nemtudunk neki segíteni mivel amit adtunk infót,hogy mit és hol kell keresni olvasni ott minden levan részletesen írva. Innentől rajta áll,hogy megakarja e csinálni. Ennél többet akkor tudnánk ha megcsinálnánk mi magunk akik szintén olvasás útján jutottunk el oda,hogy ilyemiket tudjunk. Sok sikert a küzdéshez neki.Üdv
(#) set68i válasza paprikascs hozzászólására (») Ápr 12, 2010 /

Szia.
Teljes mértékben igazat adok neked, a kezdéshez eleget segítettünk. Esetleg ha nekifog és elakad, feltesz egy kérdést, és akkor talán még tudunk segíteni.
(#) set68i hozzászólása Ápr 13, 2010 /

Sziasztok!
Sajnos problémába ütköztem és nem tudom mitévô legyek.
Nemrég vettem egy Motorola V3xx-et (AT&T verzió). Pár napig tökéletes volt, majd azután anélkül, hogy bármi is módosítva lett volna a telón kezdett újraindulni, egymás után többször. Aksi ki, majd be és nem volt gond, majd egy idô után megint kezdte. Akitôl vettem megígérte, hogy megjavíttatja, persze ô fizeti. Visszaadtam, másfél hónapig volt szervízben, most pedig már mondtam, hogy valamit csináljon, vagy a pénzt adja vissza vagy a telót. Visszahozta a telót, állítólag a szervízes rossz szoftware-t rakott rá, és most semmi életjelet nem ad a teló. Nem indul el, boot loader sem jön be, töltôre sem reagál, PC sem látja. Mit tegyek, hogy lehetne életre kelteni? Testpointot csak végsô esetben használnék, mert nem akarok a hardware-ben mászkálni.
(#) paprikascs válasza set68i hozzászólására (») Ápr 14, 2010 /

Szia. miért neked van teszállomásod? Egyébként nemhinném,hogy csak szoftveres részen vannak ott gondok. Rámérnék egyet az akkura. Mert szoftver hibánál még a bootloadernek szerintem kellene mennie. Ha nem akkor méregetnék egyet a telón nincs e zárlat.vagy ha van mondjuk forrasztó állomásod azon van táp, én arról szoktam tesztelni mert ha zárlat van a telón egyből kidob és nem adja neki a feszkót. Távolból nehéz ehhez hozzászolni. Töltést veszi?mutat rá valamit? Ha az akkun nem mérsz semmit akkor vagy rajtahagyod egy estét/napot/ vagy megbikázod kicsit persze nemkell szétdurrantani. Ha nem veszi a töltést nézhetsz akár mini usb csatlakozót rajta nem e ment el a forr bár ennél a tipusnál tapasztalatból mondom,hogy az biztos nem lesz mert úgy rárakták leszedni is alig lehet Egyébként kiváncsi lennék milyen szervízben volt ahol nem tudják milyen szoftver kell egy telefonnak és javítás nélkül visszaadják. Mondjuk ha aztmondod győrben volt akkor egyből tudok egy ilyet mondani sajnos.Flexet nézd meg bár sok beleszólása nem lehet a dologba kivéve ha ázott a felső rész. megnézném a panelt is nincs e ázás nyom.
Sok sikert elég sokminden lehet vele.nemhiszem,hogy megérné és nem is lesz valami időigényes elfoglaltság.
Üdv
(#) set68i válasza paprikascs hozzászólására (») Ápr 14, 2010 /

Szia. Nem, nincs tesztállomásom
A testpointot arra értettem, hogy a teló alaplapján van egy pont amit ha letestelsz akkor "blank modba" kerül a teló és úgy már lehet flashelni.
Az akkut lemértem, fel van tôltve. A teló semmi életjelet nem mutat, sem ha töltôre kapcsolom, sem ha az usb kábelre, ezért gondolom hogy esetleg a hardware lesz a hibás, viszont akkor a szervizes fogja fizetni mert mikor odaadtam még elindult.
Az a helyzet, hogy nem akartam szétszedni, ne tudja azt mondani a szervizes, hogy bele piszkáltam. Gondoltam életre tudom kelteni valahogy anélkül, hogy szét kelljen szedni.
Azt is próbáltam, hogy éjszakára kivegyem az akkut, de reggel sem volt semmi változás.
(#) paprikascs válasza set68i hozzászólására (») Ápr 14, 2010 /

Az a baj ezekkel a telókkal egyébként,hogy nagyo kevés a hozzáértő szakember is. Nem olyan mint egy nokia panel amit odaadsz valakinek és aztmondja kapásból ez a bill vezérlő,ez a kijelző vezérlő ez a sim stbstbstb. Egy motorla nekem is örök rejtély meg nemis szeretek velük foglalkozni mert igazából a telefonoknak nincs ára az alkatrész meg drága. Egy szerviztől az életbe nem kapsz pénzt főleg ha már elhoztad. Nameg kitudja mit gányoltak bele mert szerintem ez tutira nem szoft probléma már. Amúgy ha így dolgozik akkor mindenképp hangoztasd ne nagyon vigyenek hozzá telefonokat mert ha elis baszta az egy dolog ,énis vágtam már gajra telefon bárkivel megesik egy véletlen mozdulat, de én füzettem a kárt sajnos ez benne van a dologban. Ezt szerintem már nem vered el senkin sajnos. Én a helyedben nem a javítást nézném hanem egy panelt bele valamelyik aukciós portálon. Rengeteg van fóliás ilyenekből és mivel aztsem gazdaságos javítani ezért 1-2 ezrekért szorják és lesz egy panelod bele.
Üdv
(#) set68i válasza paprikascs hozzászólására (») Ápr 14, 2010 /

Köszi a választ, én mindenképp visszamegyek vele a szervízbe, kiváncsi vagyok mit mondanak
Szeretem a Motorolakat, szerintem jól bírják, azt mondják ha a hardware jó, akkor egy Motorola sosem hal meg, viszont ez a v3xx kicsit bonyolultabbnak tűnik. E398-at és V360-at sikerült életre keltenem, de ezzel nem tudok mit csinálni. Vissza a szervízbe és ha nem sikerül semmit elintézni, akkor marad az a verzió amit írtál
Köszi és üdv.
(#) lanti válasza set68i hozzászólására (») Ápr 15, 2010 /

Szia! Bocs a késésért , a teló proci flash cserére javulna tutira de ha sikerül blankban egy bootloadert rátenned az egy jó lehetőség lenne ! Ha sikerült szólj rám!
(#) set68i válasza lanti hozzászólására (») Ápr 16, 2010 /

Szia!
Köszönöm a választ, de az a helyzet, hogy közben visszaadtam a szervízesnek, aztán most várom hogy mi lesz az eredmény.
Mindenképp szólok, hogy mi történt.
Üdv.
(#) lanti válasza set68i hozzászólására (») Ápr 19, 2010 / 1

OK! Tényleg kiváncsi vagyok, mert van itt 4 panel ugyanezzel a bajjal és nincs humorom nekiállni...
Következő: »»   12 / 93
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem