Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha a Trabant NT ugyanúgy működik, mnt a Wndows NT, akkor inkább nem kell. Nem szeretnék félévente új fényezést csinálni, miközben a belbecs ugyanolyan, mint a hetvenes években.
![]()
Hát ez jó! Csak nem olyan lesz!
Mondjuk nekem igy elsőre egy mini cooperhez hasonlít
![]()
Ami nincs, az nem ázik be. A hatvanas években a tisztességes munkáscsaládoknak nemigen jutott telefon. Az őseimnek is úgy 35 évig volt bent az igénylése. Végül egy rendszerváltás és egy kishíján tönkrement magán telefontársaság kellett hozzá, hogy bekössék. Pedig nem a puszta közepén laktak egy tanyán, hanem a fővárosban, egy bizonyos színű hadseregről elnevezett úton.
Ebből is látszik, hogy a szocializmus építéséhez nem kellett nagy sávszélesség. Bezzeg a kapitalizmushoz! Ma bárhová nézek, mindenhol (egyre nagyobb) sávszélesség van. ![]()
Egyik fórumon olvastam. Keserűn nevettem is az ironikus igazságán.
"Hogyan lehet javítani az oktatás színvonalát? -Régen a hülyék megbuktak. Most már senki sem bukik meg, azaz nyilvánvaló, hogy nincsenek hülyék. Az viszont egy komplett idióta, aki ezt komolyan elhiszi. -Aki pedig még azt is elhiszi, hogy egy gyerek, egy fiatal önmagától motivált lesz, és hogy követelményrendszer nélkül bármit is teljesíteni fog, az egy kötöznivaló bolond."
Ezt az elmúlt 20 év oktatási minisztereinek kellene tudni, iletve címezni. No de hát semmin nem lehet meglepődni, hisz aki tudja, csinálja, vagy tanítja. Aki nem tudja, az elmegy miniszternek, és jótékony hatással van a jövőmre.
![]()
Nekem bejön. Bár ez a totalcar-nak csúfolt, magyar autósoldal-förmedvény sem tudja meghazudtolni magát. Egyből 180 lóerős turbómotor kell bele. Nem halnak meg így is elegen az utakon gyorshajtás miatt? Miért baj az, hogy elektromos motorral akarják megcsinálni? Minden szerencsétlen autóból egyből sportkocsit akarnak csinálni. Szerintem meg a közlekedési eszközöket arra kéne használni, amire való. Én sem megyek le a metróalagútba a biciklimmel, mert nem oda való. Meg nem értem ezt a magyar autós-újságíró bagázst sem. Minden autót fikáznak teli torokból, hogy ez így, ez úgy, ez gyenge, ez lassú, ez kicsi, ez nagy, stb. Kéne Nekik adni egy A4-es papírt meg egy ceruzát, hogy tervezzen akkor magának autót, gyártsa le, aztán közlekedjen azzal. Fikázni a legkönnyebb, némelyik el sem tudja képzelni, hogy mi meló, mire az elképzelésből autó lesz...
Az csak egy dolog hogy mi meló, de nem csak épp a fejükhöz kapnak és ez lesz, hanem rengeteg szabványnak meg kell felelnie, na meg rengeteg más egyébnek is. Jó lehetne még finomítani rajtuk. De több ok is van ez ellen: Ha tökéletest csinálnának, nem tudnák felülmúlni a köv. géppel. Ill. olyan áron kell összehozni hogy az még profitot is termeljen. Mivel általában nem egyedi autókat gyártanak, hanem tömeg cikkeket. De ez egy fokkal összetettebb dolog ennél. De gondolom ezt mindenki tudja. (Csak én a teljesen eszetlen dolgokat nem értem. pl. Miért jó az egy embernek hogy csak megszívat egy másikat minden ok nélkül?) Manapság nagyon ez megy, és közben ujjal mutogatunk.
![]()
Igen, nagyjából ugyanarról beszélünk. A magyar autós újságírók azt hiszik, hogy akkor majd mekkora nagy hozzáértőknek fogják őket tartani, ha olyan autókat fikáznak, amiket jó ha ezer ember közül egy talán ki tudna fizetni. Miközben egy régi Trabant-szintű autót sem tudnának még csak piszkozat formájában sem megtervezni, kitalálni, a többiről már nem is szólva.
Nem értelek. Minden kritikus ezt csinálja, ez a dolga. Leírni a saját szubjektív véleményét. Nem kötelező egyetérteni vele. Melyik filmkritikus rendezett már filmet pl.? Ha rendezett volna, valószínűleg abból élne és nem a kritikák írásából.
Rendben, ezt is megértjük, de akkor kritizáljon és ne tervezzen. (Szerintem ez a különbség.) Ment már a villanymocis trabival? Szerintem nem. Akkor meg nincs is mit fikáznia. Akkor megérteném ha ment volna vele és azt mondaná hogy dombon felfelé el se bír indulni vagy hasonló. De minden alap nélkül hülyeségeket beszélni.
![]()
Nem cél az, hogy gondolkodó emberek kerüljenek ki az iskolából. Olyan emberek kellenek, akik nem ismernek erkölcsi alapokat, mert őket egymásnak lehet ereszteni, és így meg is lehet védeni egymástól, de attól kezdve irányíthatók. Elég, ha valaki tudja tologatni a kocsikat a plázákban, aztán a +ki -ben mindjárt meg is eszi a daráltpatkányos szendvicset, és beül egy jó 3d -s agytalanítóra.
Aki gondolkodik, annak nem lehet azt mondani, hogy mától fehér az, ami eddig fekete volt, - vagy fordítva. Az új óvodai nevelésben kerülni kell a család játékokat is. Nincs apa meg anya, csak 1-es és 2-es szülő. Nem szabad beengedni a nemi sztereotípiákat, mert majd a gyerek eldönti, hogy melyik nemhez tartozik.
Semmi közöm a pedagógiához de amit leírtál mellbevert
. :gumicsirke: Ha viszont a társadalomnak erre van szüksége akkor én személy szerint kaki az egészre.Az igénytelenséget tapasztalom nap mint nap de hol az "alagút" vége. Mindenki nem lehet bunkó csak azért mert most ez a "TRENDI". Akinek viszont jó hát... ![]()
A társadalomnak szüksége??? Semmilyen szükséglete nem lesz, - mert azt könnyű kielégíteni, - erre megy a játék. Mit értesz ez alatt, hogy erre van szüksége? A "nép" -nek arra van szüksége, amit adnak neki. Csak nézd meg a gyorséttermeket! Sok családnak "trendi", hogy ott ebédelnek. Valószínű, hogy megengedhetném magunknak, de sz@rt ennyiért? A nejem abból az összegből megfőz egész hétre. Ismerek olyan gyerekeket (családokat!), akik rendszeres szoc. támogatás mellett minden nap ilyen helyen veszik meg az uzsonnájukat. Egy uzsi árából mind két fiamnak csomagolok egy héten át, innivalóval együtt. Csak én nem kapok szoc.segélyt.
De ez mind azért van, mert a családok nem működnek. Nincs igény arra, hogy összeüljenek, hogy a vasárnapi ebédet legalább otthon, együtt egyék meg. Az igazság az, hogy sok nő főzni sem tud. Épp az imént hallottam valakiről, aki egy egész délelőtt a sajtos makaróni elkészítésével foglalatoskodott. Egész délelőtt! Valószínű, hogy a tésztákban ő fúrta a lyukakat. Veres Pál néhai szexológus több előadását hallhattam hajdan... Az egyiket így kezdte: - Gyerekek! Nehogy azt higgyétek, hogy az emberek olyan hülyék, amilyennek ti gondoljátok! Annál sokkal hülyébbek! Idézet: „Az igazság az, hogy sok nő főzni sem tud.” Sajna ez igaz. De a gond akkor van, ha ezt nem ismeri el. ![]()
De aki megpróbál ugymond más életet élni akkor neki hol van itt a helye. Én személy szerint az utcára utálok kimenni ha nem fontos. Nem tudok és nem is akarok ezzel a szemettel azonosulni . bunkóság ocsmány szöveg sz.. reklámok stb. Köszönhető ez a rohadt fogyasztói társadalomnak.......
![]()
A legjobb sztory a nem tudok főzni kérdéssel kapcsolatban: Az illető nem szőke, egy budapesti gimnáziumban tanít. Abszolute nem tud(ott) főzni. Az ismerős, aki mesélte, szinte fuldoklott a röhögéstől (kollégája volt). Ez így történt meg, ahogy lejegyzem, elsődleges forrásból való a történet.
Egyik nap bemegy a majdnemszőke hölgyemény, és mondja, hogy valamivel meg szeretné lepni a férjét, csak nem tud főzni. A tanáriban kisütötték, hogy a mákos gubát úgy sem lehet elrontani. Nosza. tej, benne felfőzni kis vaniliáscukrot vagy vanilia rudat, esetleg fél tasak pudingporral nagyon híg pudingot főzni. Azt ráönteni a felkarikázott kiflire, melyet előzőleg porcukor-mák 2 kanál-egy kanál keverékével meghintettél. Ezt úgysem tudod elrontani. Másnap a szenvedő alany durcás képpel jött be: "Azt nem is mondtátok, hogy meg kell darálni a mákot..." A tanáriban kitört a röhögés.
Képzelem, mit tehetett akkor egy szimpla vajas kenyérrel...
![]()
Mikor melyik autógyár pakol több lóvét az a frankó.Kivéve a tradicionális márkákat.A Mercit miért nem kell reklámozni?Utána jön Gipsz Jakab és azt mondja egy felső kategóriás autóra, hogy 170-nél nagy a zaj???Na ezt utálom én mert vezettem olyan kocsit amiről más csak álmodozik.....
![]()
Matyi!Ébresztő mert ma még semmi lököttséget nem írtál be. Bocsi :hide:
Kérdés milyen értelemben!?
![]()
Mi a teába cukrot és facsart citromlevet teszünk
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |