Fórum témák
» Több friss téma |
Szép jó napot urak.
Kérdésem a következő van e valakinek ilyen MNC ETERNAL TÍPUSU multi médiás autó rádiója, vagy valaki vette e már "igazán"szemügyre ezt a készüléket . mert kérdéseim azokhoz intézném. Előre is köszönöm.
:google:
Bővebben: Link
Végig nyálaztam, SEMMI infó nincs róla abban a témában ami miatt nyitottam ezt a témát.
Ezért is írtam ,hogy olyanok írjanak akik már jócskán ismerik ezt a cuccot. Netalán vásároltak is ilyet.
Egy éve használok egy ilyet. Stabilan működik. Kártya olvasó csak sima SD-t bír olvasni(max.2GB), SDHC-t nem. Ebből kifolyólag USB-n 16 GB pen, azon sok zene elfér hosszú utazáshoz. Play list-et nem lehet készíteni, ez winamp után gáz, főleg egy 16 GB-os pen-en. DL-es írt lemezeket nem értékeli, sima 4,7 GB -R megy benne jól. Rádió jel érzékenysége nem túl jó. Elötte Pioneer-em volt, az Budapest környékén is jól vette pl. a Jazzy-t. MNC a Budapest táblánál ugyan azon az úton elveszti az adót. Media player két módon jelez ki: kiírja file listát apró betükkel file névvel, vagy az éppen lejátszott mp3 file adatait olvashatóan, nagy betükkel plussz egyéb adatok, de itt nem ám a file nevet írja ki, hanem csak annyit, hogy FILE001 vagy 002, stb. . Össz képem annyi, hogy hosszú útra jobb mint egy sima CD-s rádió. DVD filmeket stabilan játsza le még rázósabb úton is. Software-e szerintem kicsit kapkodva lett megírva, finomságok nincsenek kidolgozva, nem lehet frissíteni. SDHC kártya már volt amikor az ETERNAL-t kiadták, nem értem miért nem írták bele a kezelését. Kb. ennyi jut most eszembe.
VÉGRE VALAKI VÁLASZOLT.
Szeva Nekem is van egy ilyen készülékem. Na már most arra lennék kíváncsi lehet e a kijelzőt változtatni vagy sd-ről képeket léptetni rádiózás vagy zene hallgatás (cd) közben mert engem nagyon zavar vezetés közben ez a nagy fehér kijelző. A másik kérdés,az MNC ETERNAL-ból csak ez a típus létezik? csak azért kérdezem mert mindenhol azt látom,hogy ezeken van USB csati na már most az enyémen NINCS. Ilyenkor mi van. Majd teszek fel képet,ha rá jövök ,hogy hogy kell.
Gyári leírásod nincsen meg hozzá? Nekem az usb aljzat hátul jön ki egy rövid kábelen ott, ahol a nagy fekete négyszögletes táp és hangszóró csati is kijön. Rádiónál csak ez a kép van. Esetleg a fényerőt lehet változtatni, de nem tudom fejből a módját.
M.N.C. eternal tel:+36-52-50-30-50
Szeva
Ezért tettem fel fotót mert semmilyen USB - re hasonlító kábel nincs rajta de a dobozán sem, amúgy 2007-ben vettem komplett cucca meg van le írással együtt de abban nincs semmi erre a problémára most úgy csitítom a fehérséget ,hogy elé teszek egy piros fóliát. A gyártó igazán kiegészíthette volna egy dimmer kábellel, ha be kapcsolom a fényszórót a rádió leveszi a kijelző fényerejét.
sziasztok én még ujj vagyok itt és nem tudom hol mi található. Az lenne a kérdésem hogy vettem nem olyan rég egy innovatek dvd fej egységet és az a baj hogy a kijelzőn csak a háttér világitás megy sima kilyelzős nem tft el vittem egy szerelöhöz azt montaq hogy egy ic a baja és azt szeretném meg kérdezni hogy ic hol tudok venni? az ic száma PT6578LQ valaki segitsen kérem egy ilyen ic meg találni elöre is köszönöm
Szeva
Van itt egy olyan Topic aminek a címe Vásárlás... hol kapható? ott tedd fel ezt a kérdést ,biszti tudnak segíteni.
üdv.
nekem is egy ilyen no usb-s fejegységet sikerült vennem,sajna! Nekem viszont a használati útmutatója kéne, fel tudná valamelyikőtök nekem tenni valahova vagy belinkelni mert már szeretném tudni mivel mit csinálok:S használtan vettem még nyáron!
Sanjállak mert én már meg bántam mint a kutya ami hatot fialt,hogy meg vettem.
Mostmár úgy áll az enyém másfél évessen,hogy már nem nyilik az eleje. Mire vagy kíváncsi?
hát nekem a kézikönyv kéne mert nemsoká rá szeretnék kötni 1 erőlködőt és kén hogy lehet kikapcsolni belső erőlködőjét?
De több kérdésem is lenne, nem tudnád valahogy feltenni képekben oldalanként?
Hát átnyálaztam a h út mutatót de erről nem irt semmit. mondjuk az enyém az sima nem USB-s de ha nem kötöd be a hang kimenet szerintem nem lesz semmi baja.
Hali. Nekem is a nem usb-s van! csak még a gombokkal sem vagyok kibékülve, pl.: nem tudom hogy kell beprogramozni a rádió állomásokat, hogy meg is maradjon.
Nem tudom, hogy lehet a 6 feletti számokat kihozni belőle.( a rádiónál hogy oda is tegyek valamit) Jobb oldalán lévő gombok mire vannak? pty as/ts , ta , af! Köszi a segítséget! Szerintem jobb lenne ha valahova fel tudná rakni nekem, vagy elküldeni e-mailben, mert még ezzel nincs vége a sornak kérdésekben.
Na szia.
Nézd miket találtam a múltkor figyelmetlen voltam és nem vettem észre. Tényleg kilehet kapcsolni az erejét. Ha valami még érdekel akkor így fel tudom rakni neked.
Köszi szépen a segítséget, a dolog megoldódott elküldte nekem valaki e-mailben az egész útmutatót!
Az egyetlen bajom, hogy most elkezdett bemarhulni, megnyomok egy gombot és erre kikapcsol meg ugrál a kép meg ilyenek!:@ Azt hiszem muszáj leszek venni egy másik fejet!:@
Sziasztok! MNC innocd-hez nem tudna valaki kapcsolási rajzot, leírást, javítási útmutatót adni?
Előlapi csatlakozó a baj, nem lötyög?
Mert az enyém akkor csinálta. Ezek nagyon sz@rok mindenkitől csak a problémát hallom ezzel a típussal ,már meg bántam,hogy meg vettem.
Próbáld meg ezt a kérdést fel tenni a KAPCSOLÁSI RAJZOT KERESEK című témában.
Helló
Nekem is van egy ilyen fejegységem de nincs hozzá használati utasitás Ha valahogy el tudnád küldeni meg köszöném
Hi
talán próbáld meg elkérni csaba9985-től mert neki el küldték emilben nekem meg csak a kézzel fogható verzió van meg.
Hello Tudnal nekem segiteni Van egy úgyan ilyen fejegységem de nincs hozzá használati utasitás ha eltudnád küldeni emailben az jó lenne
Már próbáltam máshol is, beleértve a google-t, hasonló témájú oldalakat és az oldalon található egyéb kapcsolódó fórumokat is. Eddig semmi eredmény.
Van magyar leírásom scennelt, ha érdekel valakit
Sziasztok.
Nekem is van egy ilyen fejegysegem de nem akarja lenyitni az elolapot es meg hangja sincs hogy a motor dolgozni akarna esetleg valami tapasztalat vagy szerelo emberi aron? thx
szia az mitol van hogy nem nyilik az eleje mit kell cserelni benne? thx udv
Ez legtöbször motor vezérésihiba, usb-s változatnál fordul elő inkább. Ha nem usb-s akkor alaplapi hiba és ez már gáz, komplett újfajta mechanika kell bele általában ez megoldja a hibát.
szia. ez mar az usb valtozat. azt hogy lehet javitani mibe faj?? thx
|
Bejelentkezés
Hirdetés |