Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-fólia rendelés

Témaindító: gulasoft, idő: Feb 16, 2010
Lapozás: OK   5 / 39
(#) gulasoft hozzászólása Márc 1, 2010 /

Jucsaba +30 méter.
Há lehet hogy tényleg rá kéne hajtani a 2 dobozra.
Megjött az árajánlat, csak céges rendelést várnak. Ha nem tudom magánszemélyként akkor ismerőssel megbeszélem a céges rendelést.

Tisztelt Papp Úr,

Köszönjük rendelését 1 doboz (2 tekercs) Riston T215 304mm-es fóliára.
Az ár: EUR 231,04/doboz + ÁFA. (Ft-ban kiszámlázva)
Fizetés: előrefizetés
Kérjük adja meg cége pontos adatait (név, cím, adószám) és utána elküldjük az előrefizetéshez szükséges proforma számlánkat.
(#) every hozzászólása Márc 1, 2010 /

gulasoft: küldtem mail-t.
(#) llaci56 hozzászólása Márc 1, 2010 /

Ma még én is kaptam néhány megrendelést, de most tényleg szeretném lezári. Holnap...
(#) gulasoft hozzászólása Márc 2, 2010 /

e-welder 30m
gr89 30m
laci56 30m
Lucky 30m
Pipas 30m
J_O_E 30m
tubby 30m
simpi 30m
trobi 30m
sya 30m
Jucsaba 30 m
gulasoft 30m

raw 15m
Petjaa 15m
denon888 15m
pokot 15m
every 15m
emmzolee 15m

Ez 450m és akkor tbence 60m-ét nem is számoltam

Ha mindenki 15m-t kap az 270m akkor még tbence-nek is jut 15m

Akkor hogy legyen 15m vagy arányosítsak és tbence kimarad, mert túl nagy tételt kér, ráadásul ő árulja 650Ft-ért vagy mindenki kap 15m-ert.
(#) lucky hozzászólása Márc 2, 2010 /

Részemről elég a 15 m, de az arányosítás is jó.
Döntsön a többség.
(#) e-welder válasza gulasoft hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Nekem is elég a 15 méter, legfeljebb sűrűbben rendelünk.

Nem arányosítunk akkor, mert az bonyeszosabb.
Mindenki kap 15m fóliát. Ma megjön a számla, átutalom a pénzt, a hónap második felére ígérték a szállítást. Ha átutaltam adom a számlaszámot, lehet utalgatni. Megjegyzésrovatba mindenki egy élő email címet meg nevet és telefonszámot írjon.

Ja sucuka ígért 6db kartonhengert, még 10 kéne kb. Kevesebb is elég ha a Pestiekkel össze tudunk futni valahol.

78036Ft a számla végösszege.
Ezt elosztom 300-al és megszorzom 15-el (2 métert minden tekercsen ráhagyok, mert a darabolásnál nehogy gond legyen) a végösszeg egy 15 méteres tekercsre 3901 forint.
Akinek postázni kell, az utaljon még 660forintot annyiért viszik az ajánlott csomagot.
(#) sucuka válasza gulasoft hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

A kartonhengerek száma 6-ról 12-re emelkedett, és ez a fólia megérkezéséig még gyarapodhat attól függően, hogy mennyi papírt használok el addig a plotteren.
(#) gulasoft válasza gulasoft hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Átutaltam, lehet csengetni az összegeket.
Tehát mindenki a megjegyzés rovatba írja be a Nevét, e-mai címét, telefonszámát
(#) gulasoft válasza sucuka hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Király! Ha lesz 18 akkor küld el a többit privátba megbeszéljük.
És köszönjük.

Privátba fogom küldeni mindenkinek a bankszámla számot.
(#) sucuka válasza gulasoft hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Tehát 18 kell ezek szerint.
Ha kb 2 hét alatt öszejön még 6 db, akkor oké, ha addig se lenne meg a 12-t mindenképp elküldöm majd, csak meg kell néznem mive fér bele. Az biztos, hogy csomagként megy csak el, az meg STANDARD esetén 990 Ft, tehát nem egy eget verő össezg a fóliához képest

Ha valaki nem kapott privátba számlaszámot az üzenjen, mert elméletileg mindenkinek küldtem, kivéve simpinek, aki felvállalta, hogy segít darabolni.
(#) e-welder válasza gulasoft hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Átutaltam, mivel azonos bankban vagyunk, ezért szerintem már a számládon az összeg.
(#) gulasoft válasza e-welder hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Megjött. Köszi.
Raw küldött 5000-et abból kijön az alufólia.
(#) llaci56 válasza gulasoft hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Nekem sem küldtél számot.

Mit szóltok ahhoz, ha a lötstop megrendeléssel várnánk még egy hetet? (100 ívnél tartunk pillanatnyilag.) Ne legyen egyszerre olyan megterhelő, - és jelezték néhányan, hogy 10. körül kapják a fizut...
(#) sucuka válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Nem rossz ötlet, én támogatom, mivel én voltam az egyik késői fizus
(#) emmzolee válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Gyáá!

Már alig várom pedig, hogy megjöjjön az is. :yes:
Kísérletezhetnékem lett.
(#) tubby válasza gulasoft hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Csengettem.
(#) llaci56 válasza tubby hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Nyitom az ajtót...
(#) tbence3 válasza gulasoft hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Nagyon szépen köszönöm a kiemelt figyelmedet. Nem tudom abban a gond, hogy Nekem valamint egy osztálytársamnak is kell 30-30m fólia. Vagy akkor regisztrálni kellett volna az oldalon azért, hogy írjon személyesen Neked, hogy ő is kér egy csomaggal? Valamint egy így a posta is olcsóbb lesz nekünk.
A másik meg, hogy honnan vetted azt, hogy árulom akárhol is 650-ért a fóliát? Elmondanám, hogy nem én voltam aki árulta, nagyon tévesztesz valakivel!

Egyébként nagyon szépen köszönöm a korrekt hozzáállásod!
(#) gulasoft válasza tbence3 hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Te komolyan hülyének nézel engem? Vaterán délelőtt megnéztem, és ott volt a hirdetésed.
Azóta lecserélted és más néven hirdetsz , de ugyan az a duma, és képet is vehetted volna máshonnan mint a cikketekből.
60 méter fólla az 18négyzetméter! Egy közepes méretű szoba, mutass már pár saját készítésű nyákot. mintegy 150-160 darabot, de a4-esek legyenek ám!
Vagy esetleg keressem meg a torrenttanyán futó hirdetésedet?
(#) emmzolee válasza gulasoft hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Hello utaltam én is a zsét.
Csak a bankban az ügyintéző azt hitte, hogy viccelek, amikor meg írattam vele a megjegyzés rovatot. (Név e-mail cím, tel szám.) A név, és az e-mail cím ment neki. A tel. szám nem.
Biztos numerikus analfabéta volt... De akkor mit keresett a pénztárban??

Mindegy úgy is itt vagyok nap mint nap. Ha van valami, akkor látni fogom.
(#) gulasoft hozzászólása Márc 4, 2010 /

Melyikőtök a Brozsó András? Debreceni és ir.szám kéne
A következőknek nem találtam meg az utalását, ha valaki utalt kérem milyen nevet adott meg:

gr89
J-O-E
Sya
jucsaba
raw
petjaa
every

Ha a fenti uraknak elküldöm a számlaszámom hátha kimaradtak, a többieknek köszönöm a befizetést, van aki még többet is fizetett. Ígérjük a fennmaradó összeget elkötjük sörre meg alufóliára, és majd simpivel iszunk az egészségükre darabolás közben. Befizetés sorrendben darabolunk, úgyhogy ha egyenes szélű tekercset kértek igyekezzetek a befizetéssel
(#) Ricsi89 válasza gulasoft hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Én holnap délután fogok utalni.
(#) gulasoft válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Nem cseszegeésül írtam, csak nehogy elfelejtődjön, azután mikor osztjuk sértődés legyen mert nem kapott, meg volt akit nem tudtam beazonosítani.
(#) Ricsi89 válasza gulasoft hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Tudom én, csak hogy írtad azért válaszoltam, mert kitörlődött a gépből a belépési adatom és ennyi számot a fene se bír megjegyezni, haza meg holnap megyek, és akkor majd felírom már valahová azt a kódot, hogy ne legyen ilyen, hogy nem tudok utalni...
(#) raw válasza gulasoft hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

én vagyok és 4031, csak már nem fért bele a details fieldbe, gondoltam kigooglezod
Következő: »»   5 / 39
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem