Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Jucsaba +30 méter.
Há lehet hogy tényleg rá kéne hajtani a 2 dobozra. Megjött az árajánlat, csak céges rendelést várnak. Ha nem tudom magánszemélyként akkor ismerőssel megbeszélem a céges rendelést. Tisztelt Papp Úr, Köszönjük rendelését 1 doboz (2 tekercs) Riston T215 304mm-es fóliára. Az ár: EUR 231,04/doboz + ÁFA. (Ft-ban kiszámlázva) Fizetés: előrefizetés Kérjük adja meg cége pontos adatait (név, cím, adószám) és utána elküldjük az előrefizetéshez szükséges proforma számlánkat.
Ma még én is kaptam néhány megrendelést, de most tényleg szeretném lezári. Holnap...
e-welder 30m
gr89 30m laci56 30m Lucky 30m Pipas 30m J_O_E 30m tubby 30m simpi 30m trobi 30m sya 30m Jucsaba 30 m gulasoft 30m raw 15m Petjaa 15m denon888 15m pokot 15m every 15m emmzolee 15m Ez 450m és akkor tbence 60m-ét nem is számoltam Ha mindenki 15m-t kap az 270m akkor még tbence-nek is jut 15m Akkor hogy legyen 15m vagy arányosítsak és tbence kimarad, mert túl nagy tételt kér, ráadásul ő árulja 650Ft-ért vagy mindenki kap 15m-ert.
Részemről elég a 15 m, de az arányosítás is jó.
Döntsön a többség.
Nekem is elég a 15 méter, legfeljebb sűrűbben rendelünk.
Nem arányosítunk akkor, mert az bonyeszosabb.
Mindenki kap 15m fóliát. Ma megjön a számla, átutalom a pénzt, a hónap második felére ígérték a szállítást. Ha átutaltam adom a számlaszámot, lehet utalgatni. Megjegyzésrovatba mindenki egy élő email címet meg nevet és telefonszámot írjon.
Ja sucuka ígért 6db kartonhengert, még 10 kéne kb. Kevesebb is elég ha a Pestiekkel össze tudunk futni valahol.
78036Ft a számla végösszege.
Ezt elosztom 300-al és megszorzom 15-el (2 métert minden tekercsen ráhagyok, mert a darabolásnál nehogy gond legyen) a végösszeg egy 15 méteres tekercsre 3901 forint. Akinek postázni kell, az utaljon még 660forintot annyiért viszik az ajánlott csomagot.
A kartonhengerek száma 6-ról 12-re emelkedett, és ez a fólia megérkezéséig még gyarapodhat attól függően, hogy mennyi papírt használok el addig a plotteren.
Átutaltam, lehet csengetni az összegeket.
Tehát mindenki a megjegyzés rovatba írja be a Nevét, e-mai címét, telefonszámát
Király! Ha lesz 18 akkor küld el a többit privátba megbeszéljük.
És köszönjük.
Tehát 18 kell ezek szerint.
Ha kb 2 hét alatt öszejön még 6 db, akkor oké, ha addig se lenne meg a 12-t mindenképp elküldöm majd, csak meg kell néznem mive fér bele. Az biztos, hogy csomagként megy csak el, az meg STANDARD esetén 990 Ft, tehát nem egy eget verő össezg a fóliához képest
Ha valaki nem kapott privátba számlaszámot az üzenjen, mert elméletileg mindenkinek küldtem, kivéve simpinek, aki felvállalta, hogy segít darabolni.
Átutaltam, mivel azonos bankban vagyunk, ezért szerintem már a számládon az összeg.
Megjött. Köszi.
Raw küldött 5000-et abból kijön az alufólia.
Nekem sem küldtél számot.
Mit szóltok ahhoz, ha a lötstop megrendeléssel várnánk még egy hetet? (100 ívnél tartunk pillanatnyilag.) Ne legyen egyszerre olyan megterhelő, - és jelezték néhányan, hogy 10. körül kapják a fizut...
Nem rossz ötlet, én támogatom, mivel én voltam az egyik késői fizus
Gyáá!
Már alig várom pedig, hogy megjöjjön az is. :yes: Kísérletezhetnékem lett.
Nagyon szépen köszönöm a kiemelt figyelmedet. Nem tudom abban a gond, hogy Nekem valamint egy osztálytársamnak is kell 30-30m fólia. Vagy akkor regisztrálni kellett volna az oldalon azért, hogy írjon személyesen Neked, hogy ő is kér egy csomaggal? Valamint egy így a posta is olcsóbb lesz nekünk.
A másik meg, hogy honnan vetted azt, hogy árulom akárhol is 650-ért a fóliát? Elmondanám, hogy nem én voltam aki árulta, nagyon tévesztesz valakivel! Egyébként nagyon szépen köszönöm a korrekt hozzáállásod!
Te komolyan hülyének nézel engem? Vaterán délelőtt megnéztem, és ott volt a hirdetésed.
Azóta lecserélted és más néven hirdetsz , de ugyan az a duma, és képet is vehetted volna máshonnan mint a cikketekből. 60 méter fólla az 18négyzetméter! Egy közepes méretű szoba, mutass már pár saját készítésű nyákot. mintegy 150-160 darabot, de a4-esek legyenek ám! Vagy esetleg keressem meg a torrenttanyán futó hirdetésedet?
Hello utaltam én is a zsét.
Csak a bankban az ügyintéző azt hitte, hogy viccelek, amikor meg írattam vele a megjegyzés rovatot. (Név e-mail cím, tel szám.) A név, és az e-mail cím ment neki. A tel. szám nem. Biztos numerikus analfabéta volt... De akkor mit keresett a pénztárban?? Mindegy úgy is itt vagyok nap mint nap. Ha van valami, akkor látni fogom.
Melyikőtök a Brozsó András? Debreceni és ir.szám kéne
A következőknek nem találtam meg az utalását, ha valaki utalt kérem milyen nevet adott meg: gr89 J-O-E Sya jucsaba raw petjaa every Ha a fenti uraknak elküldöm a számlaszámom hátha kimaradtak, a többieknek köszönöm a befizetést, van aki még többet is fizetett. Ígérjük a fennmaradó összeget elkötjük sörre meg alufóliára, és majd simpivel iszunk az egészségükre darabolás közben. Befizetés sorrendben darabolunk, úgyhogy ha egyenes szélű tekercset kértek igyekezzetek a befizetéssel
Nem cseszegeésül írtam, csak nehogy elfelejtődjön, azután mikor osztjuk sértődés legyen mert nem kapott, meg volt akit nem tudtam beazonosítani.
Tudom én, csak hogy írtad azért válaszoltam, mert kitörlődött a gépből a belépési adatom és ennyi számot a fene se bír megjegyezni, haza meg holnap megyek, és akkor majd felírom már valahová azt a kódot, hogy ne legyen ilyen, hogy nem tudok utalni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |