Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Lapozás: OK   239 / 1273
(#) vera válasza küzmös Gergely hozzászólására (») Márc 3, 2010 /

jol csinálod ,nábáncsad ,öket,mert lehet ,hogy jok, javits meg ,a másikot,ot nemlehet ,nagy,baj.a bisztos lehec,szia
(#) kadarist válasza vera hozzászólására (») Márc 3, 2010 /

Sortrafó, vagy eltérítőtekercs zárlat szokott lenni. Azért a biztonság kedvéért a kollektorra kötött kondenzátorokat is ellenőrizd kapacitásméréssel. Csináld úgy, hogy rakj plusz hűtőbordákat a tranzisztorhoz. Remélhetőleg a rossz alkatrész megmutatja magát, még mielőtt a tranzisztor elpusztul.

11ak37.pdf

(#) vera válasza kadarist hozzászólására (») Márc 3, 2010 /

köszönöm szépen, holnap,nekifogok, megcsinálni,mégecer ,köszi
(#) attila1 válasza vera hozzászólására (») Márc 3, 2010 /

Hát ez nagyon jó Bocsi vera.Látom,hogy vesszőkkel már nagyon jól el vagy látva,de kibogozni még most is nehéz.Hát a helyesírásodon volna mit csiszolni még,hogy közérthető legyen.De a jó oldala,hogy feldobtad ma az oldalt Mégegyszer bocsi
(#) küzmös Gergely válasza kadarist hozzászólására (») Márc 3, 2010 /

Át tudnál küldeni egy valamilyen rajzot hogy melyik az a referenciatekercs?
(#) kadarist válasza küzmös Gergely hozzászólására (») Márc 3, 2010 /

Mi a készülék típusa? TS...?
(#) sampon válasza vera hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Vera tulajdonképpen mit is írtál? Ebből nem nagyon tudok kihámozni semmit! Tehát még mindig ez a kérdés:

Idézet:
„Hali mindenki!

Kis segítség kellene Samsung SP43T8HE Projektoros Tv ügyben!

Konvergencia hiba miatt kicseréltem az STK Ic-ket. A hiba továbra sem szünt meg. Utánna, találtam még 6 db szakadt 3,9 Ω-os biztosíték ellenállást, azokat is cseréltem sima 3,9 Ωos 2 Wattos ellenállásokra, de bekapcsoláskor a cserélt ellenállásokból négy darab keményen melegszik. Mi lehet a baj merre keresgéljek, ha tud valaki segítsen.

Elszált megint az IC vagy zárlat lehet valahol??

Mellékeltem kapcs. rajzot is!

Válaszokat előre is köszi”
Vera kicsit érthetőbben ha kérhetem!
(#) küzmös Gergely válasza kadarist hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

TS 4327 .. ha jól emlékszem.. Most nincs itt a készülék,de megnéztem és erre emlékszem.. beirtam a "gúúgliba" és kidobta hogy Videoton Infracolor 2000 úgyhogy jól emlékszem
(#) küzmös Gergely válasza küzmös Gergely hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Egy SP is van utána.. TS 4327 SP
(#) elbandi hozzászólása Márc 4, 2010 /

Szia Kadarist! Segítséged kérném abban, hogy van egy goldstar tv. amit készenlétiből ki-be tudok kapcsolni a távbirizgentyűvel, de ha a hálózati kapcsolóval bekapcsolom vagy ha áramszünet van és visszajön az áram, akkor nem készenlétire vált hanem egyből indul üzemmódban. Már érdeklődtem a kapcsoló részben de nem jelentkezett senki hiba gyanánt.
Goldstar MC 41A sasszival van szerelve. Előre is köszi.
(#) zolika60 válasza elbandi hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Lehet, hogy ez gyárilag ilyen.
(#) attila1 hozzászólása Márc 4, 2010 /

Sziasztok. Sajna nem találtam megfelelő helyet,ahol feltehetném a kérdésemet,emiatt próbálom meg itt.Adott egy benzines aggregátor,aminek bekrepált a gyújtás elektronikája.Odáig eljutottam,hogy sikerült a műanyagházból kioperálnom a panelt,de az alkatrészekhez már nem férni hozzá,mert beöntötték valami fekete színü gyantával,vagy valamivel.A baj az,hogy 2 éves a gép,viszont nem lehet kapni ilyen vezérlést hozzá.A gépre pedig szükség lenne.Ha valakinek van tippje,hogy miként férnék a belsejéhez,azt nagyon megköszönném.Mellékeltem képet is.
(#) gabor molnar válasza Laca13 hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

feltetlenül cseréld ki mind a 6dbtranyot_utánna tökéletes lesz _üdv gabor ui. ellenőrizd a 200v meglétét_lehet képcsőhiba is.
(#) zoz11 válasza attila1 hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Bővebben: Link

A modik nem szeretik az ilyet, meg létezik kereső is :boxer:
(#) attila1 válasza zoz11 hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Elnéztem a keresőben ezekszerint...Amúgy köszi a linket! És ne mutogass
(#) norby_torok hozzászólása Márc 4, 2010 /

helo segitsegeteket szeretnem kerni van egy 55cm atmeroju szinestevem aminek az a baja h vn hang de nincs kep amultkor kb 1 eve is eszt csinalta akor egy dioda meg egy elenalas volt rosz azokat kicsereltem es azota ment egeszen idaig most ezek az alkatreszek viszont jok es mar nem tudok vele mit csinalni otleteket kernek szerintem a magasfeszultsegu trafo nincs taplalvacsak nem tudom menyi kene legyeen neki a tapfesz meg mejik labra kapja szt
(#) kadarist válasza küzmös Gergely hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Remélem, ez a rajz jó hozzá. Az L8-on hangolj bekapcsolt AGC mellett.
(#) attila1 válasza norby_torok hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

A panelon nincs megírva,hogy mennyi fesznek kéne lenni?Esetleg egy típus számot adhatnál nekünk,vagy sasszi-t...
(#) küzmös Gergely válasza kadarist hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Szia! Oké köszi.. ugyanaz csak az IC TDA 440.. gondolom a TDA 4420 valami továbbfejlesztett dolog.. egyébként 29 csatornás és nincs benne TXT.. csak a helye. Nagyon halovány a csöve.. de ami még nagyobb baj hogy fakó zöld árnyalatú az egész kép,ez a jelenség anno csak időnként jelentkezett,de már régóta állandósult.. g2 emeléssel próbálkozhatom? Vagy a zöldet is erősitem?
(#) horvathrobert2006 hozzászólása Márc 4, 2010 /

Hello mindenkinek.Van nalam egy SABA tv es nincs zöld szin.Tovabb meg nem jutottam ,de remellem hogy nem a kepcsö a hibasha valakinek van valami tippje irjatok
(#) bihari laci válasza horvathrobert2006 hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

szia a video panelt ellenörizted ,forrasztásokat a képcsö nnyakán ,meg hibásodott tranzistoroka,vagy ic , mi atv tipusa.
(#) horvathrobert2006 válasza bihari laci hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

odaig meg nem jutottam szerintem holnap lessz csak aktualis,de köszi a választ
(#) bihari laci válasza norby_torok hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

szia milyen model a tv-d ,sassi szám van.
(#) bihari laci válasza horvathrobert2006 hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

kapcsolási rajzod kaptál ,az után többet tudnák.ok
(#) vera válasza sampon hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

nomost, aza hejezet ,hogy már, meg javitotam,és müködik,a trafo volt a hibés köszi de, most egy másikot vetem elö. ja és nematamfel. csak,jufolt.volt,anapon,nemtutam,géphez férni,sziasztok.
(#) vera válasza kadarist hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

Jol montad, a trafot,cseréltem,és jol müködik :köszi mégecer. a,rajzot.
(#) vera válasza horvathrobert2006 hozzászólására (») Márc 4, 2010 /

kép,ergyö panelen, a tranzisztort, nézd elöre meg,otlesz abaj,
(#) vera hozzászólása Márc 5, 2010 /

sziasztok: orion, ctv025m-tx kelene meg javicsak az lene ,akérésem eléget egy elenálás a fütésnél. a trafot tejesen le zárta, milehet a baj
(#) kadarist válasza elbandi hozzászólására (») Márc 5, 2010 /

Szia!
Nem lehet, hogy ez mindig ilyen volt?
(#) elbandi válasza kadarist hozzászólására (») Márc 5, 2010 /

Szia! Akitől kaptuk az se tudja megmondani, mert mindig hálózati gombbal kapcsolta ki vagy kihúzta a konnektorból, nem használta a készenlétit. Egy párszor megszívatott amikor éjszaka áramszünet után bekapcsolt, meg volt, hogy délután hazamentem és vígan szólt a tv, persze áramkimaradás volt. Akkor ez így egy nagy f.s. Esetleg ha megnéznéd a rajzát megtudnád mondani, hogy ez valóban így van-e?
Következő: »»   239 / 1273
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem