Fórum témák
» Több friss téma |
A 2SD1616A adatai.
Jobb, ha Te keresel neki megfelelőt, mert mit tudom én, hogy neked mi van kéznél. "A" nélkül van a HQ -ban, de azok kisebb feszültség paraméterekkel rendelkeznek.
Kedves kollégák !a téma címe ,a kérdés .Mi ez? Tehát Texas, to220 -as tokozás ,a felirat " PTR 100" ,három lába van
Sehol nem találok róla semmit, még a Texas honlapján sem! Vagy tranzisztor, vagy stab ic, de semmit nem tudok róla. Ha Valaki találkozott már ezzel, és van tudomása a paramétareiről , kérem hozza tudomásomra. előre is köszönöm!! Wolfem
Miért nem találtál?
Gugli első találat... PTR100 Silicon Rectifier TAG Semiconductors V(RRM)(V) Rep.Pk.Rev. Voltage=1.0k I(RM) Max.(A) Pk. Rev. Current=5.0m @Temp. (°C) (Test Condition)=140 I(FSM) Max.(A) Pk.Fwd.Sur.Cur.=140 @t(w) (s) (Test Condition)=10m V(FM) Max.(V) Forward Voltage=1.45 @I(FM) (A) (Test Condition)=30 @Temp. (°C) (Test Condition)=25 I(O) Max.(A) Output Current=10 @Temp (°C) (Test Condition)=100 Status=Discontinued Package=TO-220AC Military=N
Ez a tranyó túl jó.
Nehéz lesz helyette ebben a tokban helyetesitöt találni A SOARja is átlagfeleti
De nem én akarom helyettesíteni.
A tok nem volt kitétel. :hide:
Köszönöm! Én simán D1616A-ként kerestem egy egész este és nem találtam.
Ha találok eredetit akkor én sem akarom helyettesíteni, mivel nem találtam meg az adatlapját ezért gondoltam a helyettesítésre.
Más tokba lehetne találni azonos paraméterüt
655260-ban a linken van
Nekem is csak úgy jött be találat, ha a :google: -ba írtam be a D1616A -t. Ha pl. a telefonomba próbáltam, akkor "ismeretlen szám" -ot jelzett.
Ha ilyen alkatrészt látok, mindid a neve elé biggyesztem, hogy 2S és úgy adja az adatlapot.
Üdv.
Akkor nálam valami baj van, mert adja anélkül is.
Segítségetek kérném!
Adatok a tokon: 1.sor: 185 2.sor: 00s83 3.sor: QAN809 To-220 tok. Dióda mérésnél: 1. láb 2 láb: 0.570 megfordítva: 1,833 1. láb 3.láb: 0.574 megfordítva: 0,887 2. láb 3.láb: 1,470 megfordítva: 1,143 Ellenállás mérés: 1 és 2 láb: 6,67MOhm, megfordítva:3,41MOhm 1 és 3 láb: 6,71MOhm megfordítva: 3.42MOhm 2 és 3 láb: 2,92KOhm megfordítva: 2,85KOhm 2es láb szokásosan kint van a fülön. Köszönöm a segítséget. Biztos nem bipoláris tranzistor, de mi a más lehet nem tudom.... NagyKrisz
Én valamit nem értek.Én is kerestem a barátunknál volt is egy csomó találat de amikor megnyitottam egy oldalt akkor kiírta, hogy ez az alkatrész nem található. 2SD1616A-t keresve már oké.
Legalább látjátok milyen piszok jó tranyó
Még eggyel nagyobb tokba is ritka
Én meg azt nem értem, hogy akkor honnan tudja, hogy ez egy "alkatrész"?
Ne alkatrészre keress, csak simán a gugli keresősorába írd be! Nézd, így:
A 188888 találattal mit lehet kezdeni ?
Ráböksz az elsőre...
És ha épp unatkozol, végignézheted még a maradék 188887 -t is. :gumicsirke:
Lacikám, kipróbálva amit mondtál, én csak 2SD1616-os tranzisztornak az adatlapját találtam meg, D1616-nak nem. Nem vitaképp mondom, de D1616 tranyó nincs. 2SD1616 van, illetve, ha más tipussal próbálkozol, nem biztos, hogy 2S - előtag nélkül adni fogja az adatlapot. Szerintem a legjobb, ha odabiggyeszti elé a 2S-t és akkor mindig meglesz. Amit te mutattál, az Alldatasheet-en, igazából az is 2S- előtagosra mutat.
Üdv.Bővebben: Link
Doncso! Hol olvastál Te olyat, hogy VAN D1616 -os tranyó?
Én csak azt állítom, - és bizonyítom az előbb mellékelt ábrával, - hogy elég beütni a D1616 -ot, és kiadja a 2SD1616-ot. De ezt most a TE FEJEDEN:
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Az egyik rossz winchesteremen van egy kvarc a következő jelzéssel: SMI200S0E . A Google nem ad ki rá egy találatot sem. Ha valaki esetleg megtudná mondani a paramétereit, azt nagyon szépen megköszönném! Üdv!
AZ az érdekes, hogy így sem talál a gugli, pedig itt a hozzászólásodban már szerepel.
Majd egy hét múlva próbáld újra, addigra talán a robotok bescannelték.
Az SMI kvarcgyártó oldala: SMI
Talán itt rálelsz a Tiédre. A "Next"-el tudsz tovább lépni a listában.
Múltkor beírtam valamit, és azonnal megtalálta.
Elviekben a 200-as jelzés 20 MHz-et takar.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |