Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
- Mi az abszolút kettős érzés?
- Amikor az anyósod karambolozik az új kocsiddal.
- Ki az abszolút szexmániás nő?
- Aki - ha banánt vásárol - megkérdezi, hogy hol a próbafülke.
Ez elég durva lesz, de azért nem tartom vissza
A titkárnő fizetésemelésért győzködi a főnökét: -olyan csóró vagyok, hogy már egy hete nem volt hús a számban! Erre a főnök: Hát az én f**om karalábból van?
Mi a különbség a terrorista és a menstruáló nő között?
- Egy terroristával lehet beszélni.
Hogy kell udvarolni a félszemű lánynak?
- Gyönyörű szemednek párja nincs
És a kancsalnak?
Szemeid kereszttüzében égek!
– Hogy tüsszent az eszkimó?
– ??? – Hászki!
- Mi az abszolút türelem?
- ??? - Végighallgatni az abszolút vicceket. Ennyi hülyeséget egy nap alatt...
Az anya faggatja lányát, miután a barátja elment:
-Megkináltad a barátodat tortával? -igen. -És kávéval? -igen! -Kétszersültel? -Nem. Háromszor sült el!
Két gyerkőc beszélget:
- Mondd, ti imátkoztok ebéd előtt? - Nem, az én anyám jól főz!
Hallottátok hogy feltörték a Pentagon számítógépes rendszerét?
Na ne. Hogyan? Repülővel. Amerikában megkérdezték a világ legmodernebb inteligens számítógépét, hogy milyen lessz a világ 50 év múlva. A választ senki sem tudta elolvasni.......... kínaiul volt.
Mi a különbség az okos nő és az UFo között?
UFOt már láttak...
Eszembe jutott még pár vicc:
Közúti ellenőrzésre leintik a trabantost. A rendőr behajol az ablakon: - Most ellenőrizzük a visszajelzéseket. Hé Pityu nézd meg jó e a lámpa? - Jó. - A féklámpa. - Jó. - Az index? - Most jó, most nem jó, most jó, ... Két rendőr megy az utcán. Az egyik talál egy ötezrest. - Nézd találtam egy ötszázast. Odaadja a másik rendőrnek. Az nézegeti, majd kis idő múlva széttépi. - Mit csinálsz? - Mikor láttál már olyan ötszásat ami után három nulla van?! A közúton megy egy feltúrbózott, spéci Ferrari kevesebb, mint 30-cal. Megálítja a rendőr, majd benéz az ablakon. Egy apácát lát bent. Megkérdezi: - Mért megy ilyen lassan, ezzel a szuper verdával. - Mert az út mellett végig csak 29-es táblák voltak, és be akartam tartani a sebességkorlátozást. - Jajj, dehogyis. - mondja a rendőr - Az nem a sebességkorlátozás táblája, hanem az út száma. - Köszönöm a felvilágosítást. A rendőre benéz a kocsiba, lát hátul 3 db apácát, de olyan fehérek, mint a fal. Megkérdi: - Miért olyan fehrek az apácák? - ÁÁÁ, semmi cask most tértünk le a 361-es útról. :eek2: A szőke nő megy az utcán, fején a füllhaégatóval. Nem figyel oda, és elüti egy kocsi. A vezető kirohan, és lekapja a füllhallgatót a szőke nőről. A nő megfullad. A vezető nem haggya annyiban, belehallgat, hogy mit hallgatott a szőke nő. Ezt hallja: - Kilégzés, belégzés, kilégzés, ... :eek2:
A Pedo Phil-ről jutott eszembe:
Kisfiú sír az út szélén. Odalép mellé egy nő: - Hogy hívnak, kisfiam? - Tom. - Milyen Tom? - Nemtom...
kisgyerek az apjához:
-Apa! Az Isten fehér? -Hát fiam, az Isten fehéris, meg nemis -És szereti a gyerekeket? -Igen. -A francba! Tudtam, hogy Jacko az isten!
Egy pasi egy görbe éjszaka utáni reggelen egy nagyon csúnya nő mellett ébred. Már ez is elborzasztja, de ahogy megy ki a fürdőszobába, látja a tükörben hogy egy cérna lóg a szájából. Majd felnéz az égre imára kulcsolt kézzel és megszólal:
- Add Uram hogy Lipton tea legyen!
Most csak úgy eszembe jutott, egy szólás:
Te is fiam Bluetooth?
Kannibál törzset alkalmaz egy cég az afrikai leányvállalát őrző-vedőinek. Tartanak tőle, hogy el-eltünnek majd alkalmazottak, de semmi gond, mert a tőrzsfőnök Aghwopakitru-ra esküdött meg, hogy nem fognak megenni senkit legfeljebb csak a konkurenciától. Fél évvel később eltünik az egyik takaritó. Miután a körzete piszkos marad, keresni kezdik, nem találják. Összedobolják a kannibálokat, a tőrzsfőnök a rendőrök előtt mindekit megesket az összes szellemre, hogy ők ilyet nem (t)esznek.
Nyomozok el, tőrzsfőnök megkérdezi: - Ki volt az? Hátulról egy ifjú kannibal szól, hogy ő volt. Főnök: - Vazze! Nem megmondtam hogy a takarítókat ne bántsátok?!? Itt olyan jó helyünk van! Hat hónap alatt megettük a managementet, a kontrolling osztályt, a financial monitoringosokat, a strategic finance departmentet, a marketingeseket, az asset optimalisation expertise workgroupot, és a corporate customers relations officert, a kutya se vette észre! Erre te megzabálsz egy dolgozót!
Közeledünk a gonosz #66666-odik hozzászóláshoz. Vajon kié lesz...? És miért pont ennek a topicnak a 66. oldalára került ez az észrevétel...?
Itéljünk egy kemény pontot annak aki a 66666-odik hozzászólást irja
Egy pár kép.
Hopp lemaradt
Sztem ezeket nem kellene feltöltened, akit érdekkel az mennyen fel az oldalra vagy linkeld be, ne terheld feleslegessen a szerver tárhelyét! ilyenekkel!
üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |