Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1094 / 3609
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Szevasz Matyikém...börzével mi újság?
(#) tatabike válasza SALáta hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Hehe, érdekes lehetett...
Ez a lomtalanítás, ne is mondd, itt nálunk most lesz hétvégén. Indián testvérek már járják a környéket, és gyűjtik az infót, hogy melyik ház hova pakol, és mit. Megkérdeztem, hogy esetleg listát ne nyomtassak ki róla?! Nem venném a szívemre, ha felül-, vagy alul becsülnék az utánfutót, mikor jönnek szétrámolni a lomokat...
(#) SALáta válasza tatabike hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

A mostani munkahelyen én már vasdoronggal járok cigizni. Az egyik kolléga egyszer északásba kiment és hallotta hogy mozgolódás van, erre egy hang a sötétből "dik má gyün valaki..." és nagy futás a kerítés felé. Persze a régi gépalkatrészeket és egyéb vashulladékot elég rendesen széthuzgálták. Legalább ha támadna akkor van nálam valami amivel esetleg tudok védekezni.
(#) szamóca válasza tatabike hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Imádok ilyen helyeken szerelni, ahol a felkínált pohár szélén a nap gyönyörű fényében, láthatóak a dédi szürcsöléseinek nyomai.
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

A börzéről hét bőrt lehet lenyúzni.
(#) SALáta válasza szamóca hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Látod látod ezért kell a sört elfogadni.
(#) szamóca válasza SALáta hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

....amit a dédi az új protkójával nyit ki előtted.
(#) SALáta válasza szamóca hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Nem, ezt csak te nyithatod ki vésővel, villáskulcsal, 5 forintossal... Nem nagyon van olyan fém szerszám amivel sört nem lehet felbontani.
(#) tatabike válasza szamóca hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Egyszer majálison a Városligetben akartak olyan kávét adni, hogy a csészén rúzsfoltok voltak... :eek2:

Még nagyon régen, nekem is volt afférom a munkahelyemen. Egy kirúgott dolgozó visszajárt az indián haverjaival lopkodni a kábelgyár telepére, én meg rajtakaptam Őket. Szerencsére a fél gyár kint bagózott, így hamar leszereltük a bandát. Kicsit meglepődtek, mikor minden oldalról körbekapta a társaságot 15-20 ember, méteres kábelkorbácsokkal a kezükben... A helyi biztonsági szolgálat annyira ott volt a szeren, hogy két perccel utánuk már a rendőrök is ott voltak, pedig egyszerre lettek értesítve...

Alufólia...
(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

"A helyi biztonsági szolgálat" legtöbbször azért várja meg a hatóságot, mert vagy nincs fegyvere, s, csak maximum a tett helyszínének a biztosítására van joga, vagy ha netán van is fegyvere, akkor sem szeretne mentegetőzni, hogy miért is kellett használnia.
Amúgy meg jó, hogy nem pereltek be titeket a "vendégek", mert Ti sem, s a biztonságinak sincs joga őt korlátozni a személyes szabadságában (még ha tilosban horgászik is).
Sajna ez van, ilyen "humánusak" lettek a törvények.
(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Ugyan már! Az mióta "fém szerszám"? De megfelelő rétegszám esetén elég lehet a prodzsektre. sörnyitó
(#) Action2K válasza Action2K hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

No mi van? Itt a tavasz, a témák meg nem nyílnak?
(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Ez még akkor történt, mikor az ilyen eseteknél nem az elkövetőt tekintették áldozatnak, mint most.
A mai törvények tényleg így működnek, ha Téged sérelem ér, vagy kár, akkor az állam a törvényeivel jól megbüntet, hogy miért nem vigyáztál jobban. Nagyon erre hajaz a dolog. Te vagy a hibás, mert ha akkor nem vagy ott, ha akkor csak Trabantod van és nem Opeled, ha akkor nem "nájki" cipőben vagy, hanem csak kínaiban, akkor nem történt volna semmi baj. Szegény elkövetőt meg teljesen meg lehet érteni, Ő csak a birtoklási vágy áldozata, és hát kinek nem jut eszébe lerámolni az utcán szembejövőről a 100k-s bőrdzsekit? Na ugye, Te vagy a hibás, megbüntetünk...
Persze, nem szó szerint Neked kell ülnöd ezért, hanem olyan procedúrákat szenvedtetnek végig Veled, hogy megfogadod, legközelebb csak akkor szólsz, ha agyonütnek.
Ugye, én rengeteget bringáztam régen, bejártam az országot, és láttam érdekességeket, találtam fura dolgokat. Egyszer találtam egy rendszámtáblát, gondoltam, bedobom a kapitányságra Szfváron, úgyis útba esik. Hát a fél délelőttömet ott töltöttem, megváratták velem, míg kiderítik, hogy kié, meg mindenféle barom papírokat dugdostak az orrom alá, hogy igényt tartok-e a talált tárgyra, stb. Azóta bármit találok, ha olyasmi megtartom, ha nem érdekel, kidobom vagy otthagyom a francba. És csodálkoznak a hatóságok, hogy miért ilyen közömbösek az emberek a másokat ért hátrányok, károk láttán. Hát az ilyenekért...

Sziasztok!
"Azé' nyitottam ezt a témát, mer' a Józsi haverom mondta, hogy az ő 'kreatív' pc-hangfalszettjének erősítőjét berakta a zetorba, rákütte' a vidiboxokra és teljesen elnyomgya' az ekék zörgését. Na most én ugyanezt szeretném, csak én a kombájnba', mert én aratok. Szerintetek lehetséges-e lehetne-e ez?"
Szerk.: "Mer' tik' vagytok az okossak'...."

Értsd jól, a fém a lényeg. Amúgy meg lehet belőle szerszám, kis fantáziával. Mondjuk nyomatékkulcs...?
(#) Attila86 hozzászólása Márc 19, 2010 /

(#) Action2K válasza Attila86 hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Már megint a fényképbolt. Izé... photoshop.
(#) llaci56 válasza tatabike hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Miért kell cikizni azokat a srácokat, akik még ma is azzal foglalkoznak, hogy földet művelnek? Ők termelik a kaját! Ha ő nem sz@rik, mi éhenhalunk!
Nem sokat ismerhetsz közülük, mert akkor tudnád, hogy nem ilyenek. Igen sok olyat tudnak, amit mi nem...
Hidd el, több a bunkó a városokban, mint ott a földet művelők közt!
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Sőt, a börzére csak bőrnadrágban, bőrkabátban, bőröndökkel a bőrkesztyűs kézben, a bőrülléses, bőrkormányos autóval, az otthoni bőrfotelből érdsemes csak menni, miután az éjszaka jóizűen húztuk a lóbőrt. Szerintem. :gumicsirke:
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Szerintem megteszi egy egyszerű börzeke is.
(#) Rober_4 válasza SALáta hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

Nem támad az! A vasdorong kéne neki, azt akarja csak elvenni. Viszont valószínűbb, hogy akkor viszi el, amikor egy percre leteszed.
(#) tatabike válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

:kalap:
(#) DuMatyi hozzászólása Márc 19, 2010 /

Újabb gyöngyszem...
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 19, 2010 /

És jojjtel?
(#) tungsram hozzászólása Márc 20, 2010 /

Jó reggelt mindenkinek. Nincs ónfüst a levegőben..
(#) Balaa16 hozzászólása Márc 20, 2010 /

Sziasztok? Azt szeretném kérdezni, ha valami hibát veszek észre egy cikkben, akkor azt hogyan lehet javítani? A Munka Balesetvédelem cikkben rosszul van írva a szívmasszázs. Egy perc alatt százat kell csinálni. Harminc szívmasszázs, 2 befúvás és így tovább. Vagyis 30/2
(#) tatabike válasza Balaa16 hozzászólására (») Márc 20, 2010 /

Jó reggelt...
Szerintem írj privátot egy moderátornak.
(#) Rober_4 válasza Balaa16 hozzászólására (») Márc 20, 2010 /

Tehát 30 masszás után jönne két befúvás? Én hatra vagy ötre emlékszem, aztán fúvás és ezt csinálni amíg bírják, folyamatosan. (két ember)
Majd utánanézek, ha van időm.
Következő: »»   1094 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem