Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na, ebben az asszonyos témában legalább nem vagyok egyedül...
![]()
Nézem itt jobb oldalon a Google barátunk hírdetéseit. 'Benzinkút árfolyamkijelző'. Mi a bánatnak? Tegyenek mindenhova egy kézzel írott táblát, hogy 'Drága', oszt' jó'van...
![]()
Nekem pedig pontosan a szöges ellentéte.
Igen. Tűzrókával ment. De a levelező program nekem az Explorert nyitja meg azzal nem ment. Úgy kaptam a linket egy ismerőstől.
Hali zenekedvelők. Egy számot keresnék, de nem tudom az előadót, sem pedig idézni a számból
![]() ![]() ![]()
Biztos vagy benne, hogy eredetileg jó pártra gondoltál? Ugyanis azért tettem fel a Linket, mert itt bárki próbálta mindig helyes eredményt adott. :yes: Szét küldtem néhány ismerősnek is, kíváncsi vagyok mennyire találják jónak.
Kösz, de nem ez sajna.... Ezt én is tudtam
![]()
Ha szakállas és magyar, akkor Hobo lehet, de ő bluest énekel, azt meg nem játsszák a nóta tv-n
Pandora's Box - A zöld, a bíbor és a fekete
![]() ![]() ![]()
Én rájöttem volna
![]()
Óvatosan az ilyen linkekkel!
(Még jó, hogy a hang némítva van...)
A kis türelmetlen:Bővebben: Link
![]()
Elképzelehető, hogy ő akar a legtöbb fórum-hozzászólással rendelkező lenni
![]() ![]()
Nem nagyon hiszem, hogy így lesz, még írt kettőt, de már unja. :yes:
Mit várt mindenki kívülről tudja a vektra generátorának működését? Szegény szerelő ha ott is ezt előadja.
![]()
És még csodálkozik, hogy senki nem válaszol. Aki nem tud normálisan leírni egy mondatot, az ne is várjon értelmes választ. Múltkor kaptam egy hasonló módon írt privátot, de a felét sem értettem, így nem is válaszoltam rá. Nincs nekem türelmem kibogarászni egyesek trehány írásából, hogy most mit is akart kérdezni.
Ez a rész amúgy nagyon ott van. Egy kukkot sem értek belőle. ![]() Idézet: „ráblonkoltam a kábelére egy kábellel letesteltem” Lehet szikrapróbát akart csinálni, mint egyesek szokták az aksitöltőnél, hogy ha szikrázik az összeérintett két vezeték akkor jó. Csak itt ez generátorhalálhoz vezetett. ![]()
Kösz
![]()
Szép jó estét mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan program, amiben elég sok autó márka van és még több gyári és egyéb kiegészítők vannak? Olyanokra gondolok, hogy küszöb (szoknya) felni, első, hűtsó lökös, lámpák stb, és saját ízlésemnek megfelelően összerakhatnék autókat? Olyanra gondolok mint a jól ismert NFS játékokban, csak élethűbben és a piacon kapható kiegészítőkkel. (Én még nem találtam ilyet, de hátha ti többet tudtok...)
Csak egy csak egy legény áll a gáton (vicsys) de két társunknál havazik és egy elakadt...
Jé, tehát ennek a rajtját láttam ezen mms://85.119.8.26/Egerdobo a Dobó téri némamozin.
A fiúk a bányában dolgoznak. (...vagy a börzén vannak!)
Ez A zöld, a bíbor és a fekete c. szám. Sokan előadták, kereshetsz rá Vikidál Gyula, Varga Miklós, Deák Bill Gyula, Cserháti István, Pandora's Box, P. Mobil neveken. Mondjuk DC-n. Kapsz sokezer találatot.
Találtam egy nagyon tanulságos szöveget, ezt érdemes elolvasni és szem előtt tartani:
Míg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára. Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti. A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a törés miatt. Mikor a gyermek megkérdezte az apját, szemében fájó tekintettel : Apa mikor fognak visszanőni az ujjaim? Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott. Visszament az autójához és többször belerúgott. Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte. A gyermek azt írta:..."SZERETLEK APA!" A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az EMBEREK VANNAK HASZNÁLVA ÉS A TÁRGYAK SZERETVE! Legyünk óvatosak és tartsuk emlékezetünkben ezt a gondolatot:... A tárgyak azért vannak, hogy használjuk, az emberek pedig hogy szeressük őket! Légy ura érzelmeidnek: - vigyázz a gondolataidra, szavak lesznek belőlük, - vigyázz a szavaidra, cselekedetek lesznek belőlük, - vigyázz a cselekedeteidre, megszokások lesznek belőlük, - vigyázz a megszokásaidra, szenvedély lesz belőlük, - vigyázz a szenvedélyedre, rabsággá és végzeteddé válhat! A harag és a szeretet nem ismernek határt. Válaszd a szeretetet, hogy szép és kedves életed legyen! Ezért tart ott az emberiség ahol most. Köszönöm azoknak,akik kitették ezt!
Idézet: „A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az EMBEREK VANNAK HASZNÁLVA ÉS A TÁRGYAK SZERETVE! ” A mostani HSZ-om az ezredik. A nejemmel együtt olvastuk el amit írtál. Szerinted mi mire gondoltunk amikor a barátiköröm javarészt sérült ember, de nem agyilag. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |