Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Nem baj, még pihen a cucc, most épp bontási időszakom van. Összeszedek mindent, aztán majd nekiállok valami írtózatos projektnek. Legközelebbi börzére, ha jössz, majd elhozod. Tényleg, kiderült, mik is azok a 6.3-as átalakítók, vagy még nem nézted?
Én meg belekukkantottam a tápomba és megállapítottam hogy a benne lévő trafó kb. a duplájába került volna használtan. És nagyon király kis táp, csak egy ICL7107 kell bele és akkor mindene tökéletes. Elég is volt hazacipelnem.
Akkor vedd ki a trafót, add el, az árából tekertess egy toroidot, és az elektronikát is újítsd fel benne. így lesz egy FOK-GYEM feliratú házban Májki-féle tápod. A kis bakelit lábat majd viszem következő börzére. El kell keserítselek, hogy a kijelző keret mögé nem fér még egy digit feszméréshez. Ellenben tudok ajánlani szép nagy digiteket, amik az eredetinél nagyobbak, de 2 db páros mögé fér a kis ablaknak. Kimértem. A hanggenerátoromban is olyanok lesznek, 2 darab teljes 2-es hétszegmenses digit pár. Nálad meg ugyebár a 7107 az 3 és fél digites, és negatív feszültséget nem kell mérned.
Idézet: „nagyon király kis táp” Idézet: Akkor most hogy is van ez. „Elég is volt hazacipelnem” És akkor a dobozt még nem is számoltad.
Szia, a Jacket még nem néztem de megfogom, a kövi börzére ha megyek akkor viszem neked a motyót.
Üdv. D.
Simpikém, nagyon szívesen.
Én megint csak ismételném magam, szerintem piszok jól jártál azzal a táppal, nem lesz azzal gond. Ennyi pénzért bringát nem lehet venni.
Én hozzájárulok. Doncso, amúgy meg milyen gond lenne vele, majd nézzétek meg milyen szép kis műszert faragok belőle. Rá sem fogtok ismerni.
A 3. kép az ütős. Másnak is feltűnt hogy mennyire összehangolt a mozgásom Matykusszal.
Hehe, ezek nagyon jó képek. A másodikon úgy néznek ki, mintha egy rekesz sört vinnének...
Ööö, ennyi pénzért lehet bringát venni, csak nem érdemes... :yes:
Ha ennyiért veszel egy bringát, raksz még hozzá 60k-t, és elhozod nekem, akkor csinálok belőle olyat, amit még nyugdíjas korodban is használhatsz boltba járni...vagy máshova... A következő börzére én is körülnézek a pincében. Már kezd rend lenni, látom a dolgokat, hogy mi kell, és mi nem, ami felesleges, azt majd elviszem, aztán szétdobjuk, kinek mi kell...
Holnap börzére valaki? Bankimajki, Matyikém, Imi, Doncso, Ballage, meg aki nem jutott eszembe...? Rockersrác, GG, Matyi nővére...?
Szia, köszi, hogy gondoltál rám, én most valószínűleg kihagyom, sok a házi feladatom. (kert)
Üdv.
Háháhá, én meg nem megyek...
Csak vicc volt, megyek...
Most szerintem én is megyek és ha Rockersrác ott lesz akkor viszek kábeljelölő szalagot is.
Az mire jó? Vagy az mi? Vagy nem tudom, én nem használok/használtam még olyat. Mondjuk eddig 15 szál volt a legtöbb, amit meg kellett különböztetnem, de mindegyik más színű volt...
Az arra jó, hogy leteszed a földbe a kábelt, rá egy sor kábel téglát, rá egy kis földet és ráfekteted a szalagot.
Ha legközelebb mondjuk 20 év múlva valaki ásogat arrafelé és talál egy sárga "Vigyázz erősáramú kábel!" szalagdarabot a lapáton, talán elgondolkozik... Tipikusan erre jó, de lehet másra is használni
Csak a nővérem kell, én nem? Naná, hogy megyek! Szakdolgozat leadási határidő szerda, nyelvvizsga szombat, but who cares?
No, megvolt a börze, HE-fronton elég szegényes volt a látogatottsági ráta, magyarul ha verekedni akarunk, az öreg szakik nyertek volna...
Imi tarolt az LP-kel, Ballage rettentő nagy költségekbe verve magát otthagyott 50 Ft-ot egy tekerőgombért, én kibővítettem a DMM-készletemet, meg vettem pár krokodilcsipeszt, és két hűtőventillátort. Matyikém a csalódást keltő 300szó/perc csapásszámot hozta a szokásos 5-600 helyett, de azért jókat beszéltünk... Ja igen, Gafly kolléga is ott volt, de rockersrác nem, tehát a kábeljelölő átadása csak áttételesen kerül kivitelezésre, Matyi segítségével...
"A sorsolás szabályszerűen zajlott le." - Közjegyző. ja, vagy nem kell hitelesíteni a leírtakat? Ma nem voltam formában, mert egész héten agyilag zokni voltam.
Nem baj, majd két hét múlva jobb leszel. Nem kell hitelesíteni, én csak a színtiszta igazat mondom mindig...
'Aki nem hiszi, járjon utána' - mondta a szegénylegény, és boldogan élt, míg meg nem halt...
Merőkanállal szoktunk meregetni.
(Olyan megerőltető lenne használni az ékezetest?)
Elnézést hogy nem voltam, de barátnőmnél voltam, mivel heti két napot tudunk együtt tölteni(általában péntek-szombatokat) és így általában nála vagyok hétvégente, de ígérem, következő börzére elmegyek mindenképpen! [/OFF]Gafly mester! Jövőhéten valamikor átal vehetném azt a szalag nevű dolgot? :hide: [OFF]
Nem, mert nálam van. Jövő héten nem tudok felmenni Pestre, meg nem is lesz börze, mivel nyelvvizsgára vagyok "hivatalos". Kinek barátnő jut, kinek szenvedés.
"But who cares this!?" Hogy téged idézzelek!(Nekem is jut szenvedés bőven, mert jövőhéttől 3 hetem vizsgákkal telik hétfőtől szerdáig(3x3 nap) majd utána érettségi!) Szóval ne ,, nyavajogj"! :beka3:
Jól látom, hogy a jövő hétvégén vasárnap lesz a börze? Különbözhet ez nyitvatartási idejében vagy felhozatalában a szombatiaktól?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |