Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   73 / 147
(#) tatabike válasza Doncso hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Nem baj, még pihen a cucc, most épp bontási időszakom van. Összeszedek mindent, aztán majd nekiállok valami írtózatos projektnek. Legközelebbi börzére, ha jössz, majd elhozod. Tényleg, kiderült, mik is azok a 6.3-as átalakítók, vagy még nem nézted?
(#) bankimajki hozzászólása Márc 27, 2010 /

Én meg belekukkantottam a tápomba és megállapítottam hogy a benne lévő trafó kb. a duplájába került volna használtan. És nagyon király kis táp, csak egy ICL7107 kell bele és akkor mindene tökéletes. Elég is volt hazacipelnem.
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Akkor vedd ki a trafót, add el, az árából tekertess egy toroidot, és az elektronikát is újítsd fel benne. így lesz egy FOK-GYEM feliratú házban Májki-féle tápod. A kis bakelit lábat majd viszem következő börzére. El kell keserítselek, hogy a kijelző keret mögé nem fér még egy digit feszméréshez. Ellenben tudok ajánlani szép nagy digiteket, amik az eredetinél nagyobbak, de 2 db páros mögé fér a kis ablaknak. Kimértem. A hanggenerátoromban is olyanok lesznek, 2 darab teljes 2-es hétszegmenses digit pár. Nálad meg ugyebár a 7107 az 3 és fél digites, és negatív feszültséget nem kell mérned.
(#) mp3maker válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Idézet:
„nagyon király kis táp”
Idézet:
„Elég is volt hazacipelnem”
Akkor most hogy is van ez.
És akkor a dobozt még nem is számoltad.
(#) Doncso válasza tatabike hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Szia, a Jacket még nem néztem de megfogom, a kövi börzére ha megyek akkor viszem neked a motyót.
Üdv. D.
(#) Doncso válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Simpikém, nagyon szívesen.
(#) Doncso válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Én megint csak ismételném magam, szerintem piszok jól jártál azzal a táppal, nem lesz azzal gond. Ennyi pénzért bringát nem lehet venni.
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Én hozzájárulok. Doncso, amúgy meg milyen gond lenne vele, majd nézzétek meg milyen szép kis műszert faragok belőle. Rá sem fogtok ismerni.
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

A 3. kép az ütős. Másnak is feltűnt hogy mennyire összehangolt a mozgásom Matykusszal.
(#) tatabike válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 28, 2010 /

Hehe, ezek nagyon jó képek. A másodikon úgy néznek ki, mintha egy rekesz sört vinnének...
(#) tatabike válasza Doncso hozzászólására (») Márc 28, 2010 /

Ööö, ennyi pénzért lehet bringát venni, csak nem érdemes... :yes:
Ha ennyiért veszel egy bringát, raksz még hozzá 60k-t, és elhozod nekem, akkor csinálok belőle olyat, amit még nyugdíjas korodban is használhatsz boltba járni...vagy máshova...
A következő börzére én is körülnézek a pincében. Már kezd rend lenni, látom a dolgokat, hogy mi kell, és mi nem, ami felesleges, azt majd elviszem, aztán szétdobjuk, kinek mi kell...
(#) tatabike hozzászólása Ápr 9, 2010 /

Holnap börzére valaki? Bankimajki, Matyikém, Imi, Doncso, Ballage, meg aki nem jutott eszembe...? Rockersrác, GG, Matyi nővére...?
(#) Doncso válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Szia, köszi, hogy gondoltál rám, én most valószínűleg kihagyom, sok a házi feladatom. (kert)
Üdv.
(#) Ballage válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Halihó!

Én megyek!
(#) tatabike válasza Ballage hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Háháhá, én meg nem megyek...
Csak vicc volt, megyek...
(#) Gafly válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Most szerintem én is megyek és ha Rockersrác ott lesz akkor viszek kábeljelölő szalagot is.
(#) tatabike válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Az mire jó? Vagy az mi? Vagy nem tudom, én nem használok/használtam még olyat. Mondjuk eddig 15 szál volt a legtöbb, amit meg kellett különböztetnem, de mindegyik más színű volt...
(#) Gafly válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Az arra jó, hogy leteszed a földbe a kábelt, rá egy sor kábel téglát, rá egy kis földet és ráfekteted a szalagot.
Ha legközelebb mondjuk 20 év múlva valaki ásogat arrafelé és talál egy sárga "Vigyázz erősáramú kábel!" szalagdarabot a lapáton, talán elgondolkozik... Tipikusan erre jó, de lehet másra is használni
(#) tatabike válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Ja, így már értem...köszi...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Csak a nővérem kell, én nem? Naná, hogy megyek! Szakdolgozat leadási határidő szerda, nyelvvizsga szombat, but who cares?
(#) tatabike hozzászólása Ápr 10, 2010 /

No, megvolt a börze, HE-fronton elég szegényes volt a látogatottsági ráta, magyarul ha verekedni akarunk, az öreg szakik nyertek volna...
Imi tarolt az LP-kel, Ballage rettentő nagy költségekbe verve magát otthagyott 50 Ft-ot egy tekerőgombért, én kibővítettem a DMM-készletemet, meg vettem pár krokodilcsipeszt, és két hűtőventillátort.
Matyikém a csalódást keltő 300szó/perc csapásszámot hozta a szokásos 5-600 helyett, de azért jókat beszéltünk...
Ja igen, Gafly kolléga is ott volt, de rockersrác nem, tehát a kábeljelölő átadása csak áttételesen kerül kivitelezésre, Matyi segítségével...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

"A sorsolás szabályszerűen zajlott le." - Közjegyző. ja, vagy nem kell hitelesíteni a leírtakat? Ma nem voltam formában, mert egész héten agyilag zokni voltam.
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Nem baj, majd két hét múlva jobb leszel. Nem kell hitelesíteni, én csak a színtiszta igazat mondom mindig...
'Aki nem hiszi, járjon utána' - mondta a szegénylegény, és boldogan élt, míg meg nem halt...
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Merőkanállal szoktunk meregetni.
(Olyan megerőltető lenne használni az ékezetest?)
(#) tatabike válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Melyik volt az...?
(#) llaci56 válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Nagyon jó! Eltűnt amire válasszoltam.
(#) rockersrac válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Elnézést hogy nem voltam, de barátnőmnél voltam, mivel heti két napot tudunk együtt tölteni(általában péntek-szombatokat) és így általában nála vagyok hétvégente, de ígérem, következő börzére elmegyek mindenképpen! [/OFF]Gafly mester! Jövőhéten valamikor átal vehetném azt a szalag nevű dolgot? :hide: [OFF]
(#) DuMatyi válasza rockersrac hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Nem, mert nálam van. Jövő héten nem tudok felmenni Pestre, meg nem is lesz börze, mivel nyelvvizsgára vagyok "hivatalos". Kinek barátnő jut, kinek szenvedés.
(#) rockersrac válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

"But who cares this!?" Hogy téged idézzelek!(Nekem is jut szenvedés bőven, mert jövőhéttől 3 hetem vizsgákkal telik hétfőtől szerdáig(3x3 nap) majd utána érettségi!) Szóval ne ,, nyavajogj"! :beka3:
(#) lpcollector hozzászólása Ápr 18, 2010 /

Jól látom, hogy a jövő hétvégén vasárnap lesz a börze? Különbözhet ez nyitvatartási idejében vagy felhozatalában a szombatiaktól?
Következő: »»   73 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem