Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Csöves erősítő készítése

Témaindító: seedz, idő: Márc 31, 2006
Témakörök:
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Lapozás: OK   944 / 2208
(#) kocos válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 30, 2010
9 kHUF / db, alkuképes, de csak most gyorsban eladó, ha kell valakinek viheti, kb egy hónapig
Sajnos most csak gyári készpénzt számítok be
(#) mark.budai válasza kocos hozzászólására (») Márc 30, 2010
[OFF]Most csak gyári? Miért, máskor nyomtatottat is?
(#) kocos hozzászólása Márc 30, 2010
most csak gyári készpénz, gyári kimenő helyett
(#) lpcollector hozzászólása Márc 30, 2010
Nem tudja esetleg valaki, hogy a 6P7SZ (6П7С) miben különbözik, vagy mennyiben hasonlít a G807-re?
(Sajnos nem találtam hozzá csőadatokat...)
(#) mark.budai válasza lpcollector hozzászólására (») Márc 30, 2010
Pár adat:
6P7S
6P7S
(#) lpcollector válasza mark.budai hozzászólására (») Márc 30, 2010
Köszi, kezdetnek már ez is valami.
Még valamit találtam.

6P7S.gif

(#) lpcollector válasza mark.budai hozzászólására (») Márc 30, 2010
Ez aztán igazán autentikus forrásnak tekinthető
Lehetne egy kicsit sárgásabb is, amit én szkenneltem volna be a pár ilyen csövem közé tekert papírról. De nem tudom mert nincs (na nem szkenner, az van).
(#) djklein válasza sturbi hozzászólására (») Márc 30, 2010
Szia!

Beleraktam az új csöveket, kivettem a meghajtó ECC83-akat. Ugyan úgy szép lágy 100Hz-es búgása van.
A meghajtókat berakva zajosabb akkor kereken 200Hz-en zúg.
Gyakorlatilag semmi különbség nincs a zajt tekintve, lényegtelen, hogy régi vagy új csövek vannak benne a zaj ugyan az.
Na most mit csináljak mi legyen a következő lépés? Rakjam be a munkapont állító potmétereket és az 1ohmos ellenállásokat?
(#) Ricsi89 válasza kocos hozzászólására (») Márc 30, 2010
Akkor meghirdetem a gyárit és ha elviszik, akkor kellene az egyik.
(#) sturbi válasza djklein hozzászólására (») Márc 30, 2010
Sajnos akkor valami más gond van, mint amire én gondoltam. Nyugalmi áramokat megmérted már ?
Próbáld meg a hálótrafót kivenni, és távolabbról odakábelezni, az is lehet, hogy a pufferek nem megfelelőek a régiek helyett...meg kéne próbálni nagyobb szűrés használ-e (plusz lépcső a végcsövek előtt, rácselőfeszen, itt-ott).
(#) sturbi válasza 021 hozzászólására (») Márc 30, 2010
Végülis a hiltiszalag olcsó "csodafegyver", sok mindenre használható, érdemes belőle tartani otthon pár métert. Trafó összefogatás is megoldható vele, ha nincs más kéznél.
(#) hgy válasza lpcollector hozzászólására (») Márc 30, 2010
Részletesen

6P7S.pdf

(#) Moszkvai hozzászólása Márc 30, 2010
Elkészültem a Hiraga teljes bedobozolásával, két hét csiszolás és festés után.Gondoltam megosztom veletek az örömömet.
(#) hangszoros válasza kocos hozzászólására (») Márc 30, 2010
NA NE !
Meghalt ?
Én meg az ősejtes fél szivemmel egy dohánygyárat munkával elátva + ifjú barátnöm által a söritalra rászoktatva élek.
Baszusozol ?
Ha sikerül megvenned a gitárt, tudnék mutatni esszement jól szoló 40centis lavórt hozzá
(#) (Felhasználó 1947) hozzászólása Márc 30, 2010
Segitségre lenne szükségem.
Infót keresek az EAG TU-080 trafókról.
Bármilyen infót, doksit szivesen veszek.
Előre is köszi!
(#) (Felhasználó 1947) válasza Moszkvai hozzászólására (») Márc 30, 2010
Szép!
Tetszik a doboz design.
(#) CIROKL válasza Moszkvai hozzászólására (») Márc 30, 2010
Szépek ezek a katulák
Így készem már nem csak egy vasdoboz / a táp egyik rácsánál csak nem megsérült a borda?/ Nagyon ötletesen kitaláltad a fa oldal lapok eggyuttal a lábak is .
(#) kocos válasza Moszkvai hozzászólására (») Márc 30, 2010
Nagyon komoly munka !
(#) kocos válasza hangszoros hozzászólására (») Márc 30, 2010
Igen sajnos ....

basszusozom 9 éve, de ha sikerül megvennem ezt a csudát, akkor nemigen marad lém lavórra... egyébként mifajta ?
(#) Moszkvai válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 30, 2010
Van egy pici nyomódás rajta, de élőben nem nagyon látszik.
(#) CIROKL válasza Moszkvai hozzászólására (») Márc 30, 2010
Zajilag meg hangilag , mi a véleményed a belvilágról ? Egyébként félelmetes mennyiségű anyag van benne azt láttam és nagyon szép profi munka !
(#) kocos válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 30, 2010
Oké, köszi !
(#) Imi65 hozzászólása Márc 30, 2010
Áhhh! Nem jó az egyik kimenő. A börzés bácsinak ez vissza lesz víve. Most kénytelen leszek a "klasszikus TV kimenőkkel" beüzemelni, míg nem lesz jobb. A hálózati viszont - egyenlőre - működik.
(#) klemo86 válasza Moszkvai hozzászólására (») Márc 30, 2010
Na, én ilyet soha az életbe nem fogok alkotni, annyi biztos! Ilyen dizájnt tervezni, és kivitelezni, a belsőről nem is beszélve! Professzionális! :kalap:
(#) Müszi válasza Imi65 hozzászólására (») Márc 30, 2010
Szia Imikém!

Kissé le vagyok maradva! Milyen kimenő?
(#) Moszkvai válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 30, 2010
Nem bántam meg, hogy ennyi munkát fektettem bele.
Nagyon tiszta részletező hangja van. Ami nagy különbség az eddigi korrektoraimhoz képest az a térérzet. Nagyobb térből szól mint az eddigiek. Ami nagyban köszönhető a kettős fűtéstápnak! Nem biztos, hogy így kellett volna megoldanom, de ahova a fűtés eredetileg is fel van kötve az anódtápra, oda kötöttem egy-egy 2,4kohm-al a fűtéseket. Ha ellenállás nélkül kötöttem oda akkor a tér is összeesett. De ettől egy pici zaj is lett, amit ugyan csak akkor hallok, ha az erősítőt teljesen feltekerem abba a tartományba amibe sosem hallgatom, mert ott már egyébként is torzít. Köszi a vas munkát még egyszer!
(#) Gery78 válasza Moszkvai hozzászólására (») Márc 30, 2010
Hát le a kalappal, nagyon szép lett! Gratulálok! Esetleg a belsejéről is fel tudnál tenni képet? A kapcsolási rajzra is kíváncsi lennék. Megosztanád velünk azt is? A nagy doboz a tápegység, és az elején az ubisüveg az egyenirányító? A hangja milyen?

Csak nem a High-end show-ra készülsz vele?
Nagyon szép lett.
(#) mark.budai válasza Moszkvai hozzászólására (») Márc 30, 2010
Nagyon szép lett! Igen tetszik!
Következő: »»   944 / 2208
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem