Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Lapozás: OK   35 / 213
(#) Tturpi válasza saraha hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Szia!

Ha jól értem neked a Magyar verzió van meg.
Nekem is elküldhetnéd a privat e-mailre.
Kösz előre is !
Tturpi
(#) saraha válasza Tturpi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Hali.

Nekem angol verzió van én így használom.Létezik hozzá magyarosítás is de szerintem tök felesleges...

Alkotó mester már ezt kiválóan lefordította nekünk,leírás.
(#) niedziela válasza saraha hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Van akinek egyszerűbb magyarul látni a menüket, lehetőségeket, mint angolul vagy németül, és keresgélni egy pdf-ben, hogy vajon ez a rész hol és mit jelenthet.

Ezért kinek a pap, kinek a papné
(#) Alkotó válasza niedziela hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Azt a leírást, vagy esetleg a firsebb változatok valamelyikét nem árt elolvasni.
Remélem többről szól mint a menüpontok lefordításáról. Ha nagyon nevet akarnák keresni neki, akkor "használati" utasítás"-nak hívnám.
(#) nagy_david1 hozzászólása Márc 13, 2010 /

Üdv!
Csak nekem van az, hogy windows 7-el a progi vacakol? Míg XP-m volt ilyen jellegű problémám nem volt, de más okokból cserélnem kellett, és nagyon hiányzik a program egyszerű és nagyszerűsége miatt. Egész pontosan a program elindul és minden működik kivéve a mérést (vonalzó), és akkor is baj van ha az ember több dolgot jelől ki és mozgatni akar. Valami ötletetek van? Ha lehet nem cserélnék programot, mert ezzel régóta jól kijövök. Kerestem de nem igazán találtam 6-os verziót. Előre is köszönöm.
(#) Hujikolp válasza nagy_david1 hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Üdv!

A programnál a kompatibilitás módot állítsd át xp-re.
(#) nagy_david1 válasza Hujikolp hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Üdv!
san398 segítségével a probléma megoldódott. Ő ajánlott újabb kiadásu programot, feltettem és mikor a magyar verziót indítottam visszajöttek a problémák, de más nyelven gond nélkül fut. Maradok az angolnál, az a lényeg működik, amúgy is a programot megszoktam mi hol van és angolul is tudogatok. Köszönöm neked is.
(#) Alkotó válasza nagy_david1 hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Felkeltette az érdeklődésemet amit írtál.
1. Az én programomat simán tudom frissíteni. Ha biztatom akkor megnézi van-e frissebb verzió, és ha kérem már telepíti is (melléklet).
2. Én XP-n használom, de egy másik gépemen W7-en is fut, nem észleltem semmilyen hibát.
3. Milyen magyarításról beszélsz? PCB fordításán kívül nem tudok másikról. Én is olvastam a hivatalos honlapon, hogy már részlegesen magyarul is elérhető, de valójában mégsem. Valamiről lemaradtam?

update.JPG

(#) saraha válasza Alkotó hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Szia.

Van hozzá magyarosítás pont a napokban kerestem én is valaki élénk érdeklődése miatt.
De,mint írják csak regisztrált programhoz jó.
Az enyém regisztrálatlan, feltelepítettem,hát csinált is furcsaságokat ezért fénysebességgel töröltem lefelé.
Szerintem legális verzióval sem működik.Ha gondolod átküldhetem megpróbálhatod.
(#) nagy_david1 válasza Alkotó hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

XP-n simán ment a magyar verzió 2 évig kifogástalanul. Keress rá egyből bejön szerintem a hu-s verzió.
(#) Alkotó válasza nagy_david1 hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Feltételezésem szerint PCB magyarítására gondolsz. Az valóban elérhető több helyről, nekem is megvan, csak a beállítások menüje nem érhető el.
Amiről én beszélek az "hivatalos" magyarítás. A honlap szerint már olyan is van.
(#) DJ Szabcsa válasza Alkotó hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Nekem is a PCB féle verzió van meg azt hiszem. Frissít, de miután felrakta a frissítést nem tudom elindítani. Hibát dob ki akármit csinálok...
(#) niedziela válasza DJ Szabcsa hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Honlap szerint 2009es magyaritás van amiben működik a beállítások és regisztrált programhoz való.
Magyarított változatot ha frissíted, akkor nem lesz magyaritott változat mert a frissítés a layout.exe fájl.
(#) donder válasza dB_Thunder hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Szia! Nekem az ötös van meg! Ha esetleg fent vagy Ztrackeren akkor ott megtalálod! pont tegnap tettem fel! Ha nem akkor írj, és e-mailben elküldöm!
Progi részletei:
ver: 5.0
nyelv: magyar
alkatrész könyvtár: full (a diódáktól a tranzisztorig minden rosszseb benne van!)
telepítés: nem kell telepíteni!

Ha kell szólj! < balazs.donat@citromail.hu >
(#) saraha válasza donder hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Szia.

Magyarnak magyar, de pl: a "Beállítások" menü az nem működik.(nálam)
(#) niedziela válasza saraha hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Idézet:
„Magyarnak magyar, de pl: a "Beállítások" menü az nem működik”

Én két magyarítást találtam, a s-layout50(hun) -t és a
Sprint Layout 5.0 (2009) -t

Az elsőben a beállítás nekem sem működik, de a 2009-ben igen.

Idézet:
„Feltételezésem szerint PCB magyarítására gondolsz.”

Én ott találtam az ő lapján.
(#) roland0327 hozzászólása Márc 15, 2010 /

Sziasztok! Lenne pár általános kérdésem. Mióta elektronikával foglalkozok azóta SL-ot használok, eddig nem volt olyan amire ne lett volna jó! Eddig csak kisebb paneleket terveztem és azok azok nem okoztak gondot. De most lenne egy nagy, ami kihívás nekem. Azt szeretném meg tudni itt a hozzáértőktől, hogy miket vegyek figyelembe? Gondolok itt alkatrész elrendezésre pl. Egyenlőre ennyi ha még megszeretnék tudni valamit írok.
(#) petemazi hozzászólása Márc 15, 2010 /

Sziasztok!
Szeretnék tervezni egy egyszerű nyákot, de már a legelején elakadtam. SSOP28 tokozású SMD icknek kéne forrfelület, de nem találok a programban ilyet. Hogy lehetne előcsalogatni, vagy van benne ugyanekkora, csak más néven?
(#) magneto válasza petemazi hozzászólására (») Márc 15, 2010 /

Szia!

Háát, ahogy megnéztem ezt a tokozást (28 lábú) nem tudom, hogy lesz-e ilyen az SL-ben. De az igazat megvallva, a gyári alkatrészkönvytárt sosem használtam, hanem mindig megcsináltam a saját alkatrészeimet. Én azt tanácsolom, hogy inkább csináld meg, és mentsd el a saját alkatrészkönyvtáradba. Az SL az egyik legegyszerűbb program, amivel saját alkatrészeket tudsz csinálni.
(#) saraha válasza petemazi hozzászólására (») Márc 15, 2010 /

Szia.

Miért nem rajzolsz neki te saját magad?
Méret az ott van a datasheet-en.Egyszerű,mint a pofon.
(#) magneto válasza petemazi hozzászólására (») Márc 15, 2010 /

Tudod mit! Megcsináltam neked! Itt van. Azért majd ellenőrizd le, hogy nem-e mértem el valamit!
(#) petemazi válasza magneto hozzászólására (») Márc 15, 2010 /

Fúha, köszönöm szépen!
(#) kila hozzászólása Ápr 2, 2010 /

Sziasztok!
Sprint Layout 5-ös-ben nem tudok sehogy sem szaggatott vonalat húzni, pl.nyák körvonal.Egyáltalán lehetséges?
Az Eagle-ben ment.
(#) dB_Thunder válasza kila hozzászólására (») Ápr 2, 2010 /

Nyomtatásnál be lehet kapcsolni a panelkontúrt, és/vagy határolót, de az sem lesz szaggatott .
(#) kila válasza dB_Thunder hozzászólására (») Ápr 2, 2010 /

Köszi a választ!
Több darabot szoktam egy fóliára nyomtatni 2mm es távokkal, és a kész nyákok kivágása után a széleken már okozott zárlatot a szamárvezetőm. Szikével hámozom körbe, de a szemem nem a régi....
(#) Alkotó válasza kila hozzászólására (») Ápr 2, 2010 /

Szaggatott vonalat nem tudsz húzni.
Nyomtatni lehet "csempeszerűen", a távolság megadásával.
A nyákot nem kell körberajzolni, bőven elég a sarkait megjelölni egy kis vonalkával. Ha nagy a panel, akkor még középre is szoktam tenni egy kis jelet.
(#) kila válasza Alkotó hozzászólására (») Ápr 2, 2010 /

Köszi!
Én is így jelölöm a körvonalat ezután.
(#) Kriss hozzászólása Ápr 3, 2010 /

Üdv mindenkinek!

A Sprint Layout kitudja listázni az alkatrészeket? Ha igen hogy?
(#) san398 válasza kila hozzászólására (») Ápr 3, 2010 /

Szaggatott vonalat ha nagyon muszáj akkor a Footprint-Wizard menüpontban tudsz készíteni. Kiválasztod a szögletes pad-et beállítod a pad méreteit a szélesség pl.4 magasság pl.1 és a Parameters-nél pl.5 (5db pad-et rak ki) A célnak megfelel.
(#) san398 válasza Kriss hozzászólására (») Ápr 3, 2010 /

A Sprint Layout tudomásom szerint nem tud alkatrész listát.
Következő: »»   35 / 213
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem