Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Á, csak fitogtatja a tudását a gyermek, hogy fejből tudja a cikkszámokat...
A tranzisztor szabadalmi száma: 2924053 :smoke:
Szerintem nem volt nehéz megtalálni. Mi 250km-ről úgy indultunk el, hogy nemhogy gps nem volt, de még térkép sem. Előtte megnéztem google earth-en az útvonalat, aztán a helyszínt csak fel kell ismerni a műholdképek alapján, és az M5-ről egyáltalán nem nehéz odatalálni. Ha jól emlékszem, valaki beírta a bejárat koordinátáit, vagy talán még kép is volt, amin be volt jelölve...
Na, agytrösztök. Én még a forrtüske számát sem tudom...
Ez jó, műholdképek alapján... Ezek szerint volt magassági kormány a verdán, és néha felröppentetek megnézni, hol vagytok...?
Az odatalálással az volt a gond, hogy a terület nem összefüggő, és néhány bejárat teljesen elkülönített részre vezet. Nekem ugyan volt némi helyismeretem (egy esküvőn voltam már ott,) de ott dolgozó emberek sem tudtak segíteni a társaság megtalálásában. A teniszpálya felől is bementem, és cca. 20 méterre lehettem tőletek, de akkor sem találtunk oda, csak többedik próbálkozásra. Persze aki már volt ott, vagy véletlenül pont ott ment be (a 10 bejáratból!) annak már könnyű volt odatalálni.
Tudom, könnyen beszélek, mert a kerületben lakom (itt avattak úttörővé is). De azért a térképen jelezve volt, melyik bejárat az igazi.
Látszik, mert Felétek eléggé kátyús az út... Biztos feltörted.
Idézet: „itt avattak úttörővé is”
Igen, akkor valószínű, Köbzoli felé is. Ott vannak még kutyas@r utak.
Frankye üzenete: Augusztus 20-a előtt kellene mindenképpen megtartani, mondjuk tudom javasolni az augusztus 14-ét.
Jó lesz az, rám számíthattok idén is.
Nem reklámnak szánom, de tervezek felajánlani különböző hasznos elektronikai dolgokat, értelmes vetélkedők nyereményeként, hogy emlékezetes legyen, mint a tavalyi kiforrasztóverseny.
Azért nem ártana ha a vetélkedőkön nem a szerszám, hanem az ügyesség döntene. Ellenkező esetben okulva a tavalyiból, viszek egy gázpalackot perzselővel.
Ha Stadi hozza a wellerét, idén is lesz (ha rajtam múlik...).
Azokat már eladtam. Mindent el tudok adni...Nem volt nekik semmi bajuk, éppen hogy csak nem újak.
Akkor rám sincs szükség
Szerintem ne lihegjünk már ennyit a gasztronómiai vonalon. Olyan is van minden évben a Bókay kertben, jellegében viszont teljesen más... (Ja és ott a múltkor, a TV-ből is ismert mesterszakács úgy elrontotta marhanagy adag pörköltet hogy csak na (az nem volt benne a médiában)). Ami az elérést illeti tényleg nem egy nagy varázslat, most már hogy (ismét) tudok szkennelni akár én is tudok csinálni használható térképet...
De van rád szükség!
Idézet: „Ez jó, műholdképek alapján... Ezek szerint volt magassági kormány a verdán, és néha felröppentetek megnézni, hol vagytok...?” Nem kell ahhoz felröppenni, csak egy csöpp helyzetfelismerő képesség kell hozzá. Nézd meg, hogy az M5 és a régi M0 kereszteződésétől milyen egyszerű megtalálni a Bókay-kertet: Link Ez a GPS is csak elhülyíti az embereket, enélkül is tudtunk közlekedni, most meg mindenkinek ez kell még az 50-szer végigment útvonalra is. Én a magam részéről inkább előre megnézem az útvonalat, aztán a gps inkább csak biztonsági tartalék...
Jó estét mindenkinek!
A hozzászólások alapján kiváló volt a tavalyi találkozó. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, de az ideire szeretnék elmenni. A helyszín elég jól megközelíthető. Bár BKV-val 1 kicsit nehéz lesz odatalálni. Javítsatok ki, ha tévedek ebben. Az utazás nekem nem drága kb 700Ft 400km (200km oda, ugyanannyi vissza) tömegközlekedéssel. Nekem volna 1 olyan ötletem (itt gondolok a kezdőkre is) hogy nem lenne rossz ha lenne ott 1 olyan része a helyszínnek, ahol akár építeni is lehet különböző kapcsolásokat (akár sajátot is). Persze ez csak 1 ötlet. Nem tudom, hogy kivitelezhető-e.
Építésre szerintem kevés az az idő, amíg egy találkozó tart. Esetleg dugdosós próbapanelen lehetne, de szerintem nem építeni jön a találkozóra szinte senki sem.
Javaslom, az augusztus 14-ét tartsuk meg. Még nincs rossz idő, de talán nem lesz még hideg sem.
Főzni, aki akar, szerintem nyugodtan főzhet, de ilyen palacsintát, meg társait hagyjuk ki. Nincs rá lehetőség, hiszen szabadtéren van az egész. A kiforrasztó verseny nem volt rossz, esetleg lehetne tartani valami SMD beforrasztót az idén, hogy nehezítve legyen a helyzet, és utána működőképesnek kelljen maradnia a kész eszköznek. Az előzetes megbeszélés mikor és hol lesz? (Helyet, ha kell, tudok 20-30 főre biztosítani.) A verseny-felajánlást előre is köszönjük! Nem rossz gondolat egy kis plusz (2-300 Ft/fő) ellenében díjakat kisorsolni, akár lehetne sorsolással is bővíteni. Topi! A tavalyi HEStore kitelepülést meg lehetne oldani idén is? Gondolok itt az apróbb dolgokra, mint toll, póló, bögre, kis szerszámok, etc. A kitűzőt mindenképpen javaslom, és legyen előre előkészítve! Ha kell, szívesen besegítek én is. A Bókay kert szerintem mint helyszín bevált, maradjon. Természetesen Köbzolira, és Gafly mesterre is számítunk! Nem csak főzés miatt, hanem úgy egyáltalán... Hirtelen ennyi...
HE-Tombola jó lenne, akár még 500 Ft-ig is simán. Kitűzőnek lehetne olyan kis téglalap alakú, átlátszó, csipeszes névtáblát használni, és abba csak egyszerűen nyomtatni kell neveket.... Modiknak lehetne olyan, mint a gyorskajáldákban: Segíthetek Frankye, Segíthetek Szamóca... stb. :beka3:
És mellé még a totenkopf SS sapka. Vagy elég lehet mellé csak az SS rúna a kitűzőre?
Jó ötlet a kitűző. Főleg azért hogy mindenki be tudja azonosítani a másikat. A tombola se rossz, csak bennem fölmerül, hogy mik legyenek a nyeremények? A fődíj meg pláne.
Természetesen alkatrészek!!! Zsákbamacska mindenféle vegyes, fődíjnak egy ilyen nem lenne rossz!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |