Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Azt hogy csináltad?
hehe. hát nemtom. de az a vicc az egészben, hogy utána magamtól jöttem rá, hogy a rézhez tapad a cin, és így könyebb minden
hirtelen azt hittem, hogy a forrasztási oldalról tetted be az alkatrészt, és onnan is forrasztottad...
Viszont így sokkal viccesebb A kitartás csodákra képes...
Bejelentem hivatalosan! Végeztem az időzítő órámmal! Hétvégére komplett építési leírással jelentkezem!
Nagyon szép!
Már csak rádiós távirányitó kellene
Szép!
OLED-es a kijelző vagy milyen? Csak azért mert fekete alapon zöld....
STN - a kijelző
bocs h én válaszoltam sos elektronikba keressed onnan való... üdv
Igen bizony! EA-DOGM ChipOnGlass típusú kijelző. Csak azért tettem ezt, mert nem fér bele más kijelző!
Csak arra gondoltam, hogy kényelmes(ebb) lenne, ha messziről lehetne kapcsolgatni az egyes konektorokat.
Megoldható, de az inkább már egy másik applikáció
Amúgy jó ötlet. Lehet tervezek valami hasonlót. Igaz még nem tudom mire fogom használni
Frissíts! Addigra
http://www.hobbielektronika.hu/kapcsolasok/idokapcsolos_hosszabbito.html
NAGYON JÓ LETT!!!
Király, király, király JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Jó lett!!!
Szép kis ketyere...
nagyon szupi
király
Gratula Topi nagyon jó lett!
A multkoriban majdnem sikerült elfüstölnöm egy pic-et az összevezetékelt próbapanelommal és mivel tegnap volt egy kis szabadidőm ezért "megnyákosítottam" a próbapanelomat. Így sikerült:
Szép lett!
Lehet egy kérdésem? Mi ez? Igazából elég univerzális dolog, mert van egy pic egy ?reset? nyomógomb és egyik portján led...
Lényegében igazad van, ez egy univerzális led-es panel. Nem olyan régen ismerkedem pic-es kapcsolásokkal, valahol úgy gondoltam és más ismerősöm is azt javasolta, ha komolyabban érdekel és a programozást is szeretném megtanulni akkor először a led-ek vezérlésével kezdjem el. Ezért építettem ezt az univerzális kis panelt.
Milyen szűrőt használsz? Mert nekem teknősbékáim vannak, és nincs egy normális szűrőjük.
Nekem olyan külső szűrőm van, ami ilyen többszintű szűrő. Nekem az akvárium egész teteje egy szűrő, és egyik sarokban felszívja a vizet át egy ilyen szivacsos cuccon, aztán egy porcelán kis golyók, henger stbstb, aztán újra szivacsszerű. Ezek persze nem rendes szivacs, hanem valami ilyen keményebb műanyag cucc...
Miután a víz végigszenvedett ezen, az akvárium másik sarkában pedig le...
Végre elkészül a Weller pákaszabályzóm!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |