Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ne viccelj! Ő gazolta ki. Áldott rendes egy nőszemély a lelkem. Kezdem már bevezetni a kulináris élvezetekbe. A gulyás levest és a rizses húst már megette baromi csípősen is. Ez volt a közös izzadás a konyhaasztalnál. (A baloldali valami habanero változat)
De a lába, hogy tört el a hattyúnak. Nem valami pöcskalap volt..
Ez a leszorító valami vicc, vagy valóban így le kell szorítani valamit (ennél) a paprika ültetésnél?
Legjobb tudásom szerint semmit nem kell ott szorítgatni.
Azért az érdekesség kedvéért szívesen megnyalnám ezt a paprikát egyszer. Csak kíváncsi lennék rá hogy mennyi is az az annyi.
Csak nehogy görcsbe ránduljon a nyelved.
Nem tudjuk de az egyik lába a hátán van a szárnyai közül látszik ki. Lehet ha hanyatt feküdne akkor is tudna járni? Minden esetre repülni nem tud mert neki ahhoz neki kell futni a vízen, és ahhoz két láb kell.
ajjj, na akkor ezt jól beszívtam...igen már sokszor mondták, hogy ne ennyire komolyan, hogy lazábban, stb...egyenlőre még ehhez fél liter pálinka a mérce persze némi túlzással.
Tudod mindig is szerettem az érintelen élővílágot. Ezért is érdekel a hattyú. De ha tud repülni akkor nem fog éhenveszni. Kár volna érte mert nagyon kevés van már. Viszont ha nem akkor viszont be kéne fogni.......
Csak nem tejfakasztó bulira készülsz? Ki ne hagyd! Egy jó kis paprikapálinkával
Na az kegyetlen ízű, pontosabban csak valami olyasmit ittam, mert pálinka helyett vodka volt a megnevezés, paprika vodka, de olyan rossz íze volt, hogy a környezetemben senki nem tudta inni velem egyetemben.
Ja de ha lesz ilyen problémánk, akkor meghozom a tejet mint az esőtánccal a esőt én majd ivászattal a tejet. Nem hallottam még ilyen buliról, de az nem ok arra, hogy ne legyen.
Felénk akkor szokták amikor az újdonsült apuka otthon marad egyedül, és az adminisztrációkat már elintézte, és este ugyebár rá is ér, meg a szülés stresszét is oldani kell, na meg a haveroknak megmutatni a fényképeket.
(Persze gondolom, most te vagy a másik gyerekkel...)
Kevés a hattyű??? Ezt nem mondod komolyan!
A hattyú nem őshonos magyar állat. Betelepítették néhány évtizede és rohadtul elszaporodott. Azóta megbánták a betelepítést, mert agresszív állat, és irtja a magyar őshonos fajokat. Pusztul tőlük a réce, vizicsibe, sirály stb. Bűzös ürülékével szennyezi és tönkreteszi a fürdőhelyeket. Honnan veszed, hogy kevés? Ez nem az érintetlen élővilág, hanem a "hülye ember megint belepiszkált a természetbe", - akkor még pártutasításra...
Sziasztok jó reggelt mindenkinek.
Na ja. Én csipesszel ültettem el, kézzel hozzá sem értem. Egy 20 perc múlva bekaptam a hűtőben heverő fél retket, hogy jóízűen elropogtassam. A retek csípősnek bizonyult. Na, mondom magamban, állásában megcsípősödött. A dolog akkor lett gyanús, amikor egy kis darabka sütit is betoltam az arcomba és annak is csípős íze volt... Az arcom enyhén égett és a szemem sarkában apró kis izzadság cseppek ültek meg. Lehet, hogy nem legenda ez a paprika?
A jelenlegi kis csemetéim.
Nekem fenyőfáim vannak ilyenek a Hargitáról. Kb úgy néznek ki mint a paprikáid, pontosabban jobban hasonlít a kapor végeire, amikor még kicsi és zsenge, és kb pont ekkorák.
Az hogy higítgatják eszembe nem jutott volna, hogy így mérik, pedig tök logikus.
Szépek. Engem is érdekel ez az erőspaprika-téma. Az ok egyszerű: eddig még senki nem tudott nekem olyan paprikát adni, ami kifogott volna rajtam. Mindent megettem, amit elém raktak, próbálkoztak forró levesbe dörzsölt méregerős 'tuti'-paprikával, valaki föléhajolt a levesnek, és könnybelábadt a szeme... Én meg utána bekanalaztam, izzadtam pár cseppet, aztán ennyi. A vásárcsarnokban két hete az egyik kofa árult valami 'atomerős'-nek csúfolt paprikát, kértem Tőle kettőt, ott helyszínen natúrban megettem, még a magházat is mindenestől, a két szárat meg visszaadtam, és mondtam, hogy szerintem a többit darálja bele valami bébikajába, mert nagyon harmatos... Feleségem szerint csak nagy a szám, és szenvedek az erőspaprikától, csak eltitkolom, pedig nem így van. Szeretem a méregerős paprikákat, ennyi. Azt is mondta valaki, hogy baj van az érzékelésemmel, de ez sem igaz, minden ízt érzek normálisan. Szóval ha valaki segítene abban, hogy a 'paprikámra'-akadjak, az jó lenne. Kíváncsi vagyok, hol a határom...
Ugyanígy vagyok apuval egyetemben. Ez eddig csak 1 zöld hegyes-erős fogott ki rajtam (kb 100x erősebb volt a cseresznye paprikámnál). Sajna nem tudtam magot csíráztatni belőle. Ha lesz termésem, Ti lesztek köbzolival a teszterek. Már csak 100 napot kell várni...
Oké...akkor elvileg a HE-bulira meglesz, ott majd benyomunk belőle a kaja mellé, vagy elé... Köszönöm a megtisztelő 'teszter'-titulust...
Még egy érdekes dologra figyeltem fel az üggyel kapcsolatban. Vannak, akik szerint az igazán erős paprika az akkor is csíp és éget, mikor lent távozik. Én azt vettem észre, hogy a nem annyira erős paprika teszi ezt inkább, a méregerős kategóriánál ilyet nem tapasztalok...
Egy időben a sárga irígység evett, amikor egyesek itt arról számoltak be, hogy a szomszédtól ezt vagy azt kaptak. A régebbiek talán még emlékeznek, amikor átmentem a szomszédomhoz, és elmondtam neki, hogy másoknak milyen szomszédaik vannak, - mert pl. valaki épp PL500 -as csövet kapott. Erre ő felajánlott egy darab 3/4"-os csövet...
Nem találtam jobb topikot, (lehet, hogy kéne nyitni dicsekvőset?) de el kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve a szomszédommal. Ő nem ugyanaz, hanem a hátsó kert szomszédom, - de azzal hívott fel az imént, hogy szaladjak már a kert végibe, mert akar nekem két valamit adni, - ha elfogadom, - mert neki a négy sok. Mellékeltem a képeket. Térfogatra egy normál PC táp hatszorosa... Hú..., nem is kérdeztem tőle, hogy a nylon zacskót kéri-e vissza...
Hogy van az, hogy van paprika, és nincs apácarika? Ezt nem értem.
Idézet: Sajna ez igaz de ez olyan mint a GALAMB álnevén balkáni kacagó gerle. Ő is itt van és k.. utálom a kakit főleg ha a fejemen landol.. „akkor még pártutasításra...” |
Bejelentkezés
Hirdetés |