Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1130 / 3609
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Ne viccelj! Ő gazolta ki. Áldott rendes egy nőszemély a lelkem. Kezdem már bevezetni a kulináris élvezetekbe. A gulyás levest és a rizses húst már megette baromi csípősen is. Ez volt a közös izzadás a konyhaasztalnál. (A baloldali valami habanero változat)
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

De a lába, hogy tört el a hattyúnak. Nem valami pöcskalap volt..
(#) tungsram válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Hányan haltak meg eddig..
(#) hapro válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Ez a leszorító valami vicc, vagy valóban így le kell szorítani valamit (ennél) a paprika ültetésnél?
Legjobb tudásom szerint semmit nem kell ott szorítgatni.
(#) hapro válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Azért az érdekesség kedvéért szívesen megnyalnám ezt a paprikát egyszer. Csak kíváncsi lennék rá hogy mennyi is az az annyi.
(#) Action2K válasza hapro hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Csak nehogy görcsbe ránduljon a nyelved.
(#) nagy hoho válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Nem tudjuk de az egyik lába a hátán van a szárnyai közül látszik ki. Lehet ha hanyatt feküdne akkor is tudna járni? Minden esetre repülni nem tud mert neki ahhoz neki kell futni a vízen, és ahhoz két láb kell.
(#) hapro válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

ajjj, na akkor ezt jól beszívtam...igen már sokszor mondták, hogy ne ennyire komolyan, hogy lazábban, stb...egyenlőre még ehhez fél liter pálinka a mérce persze némi túlzással.
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Tudod mindig is szerettem az érintelen élővílágot. Ezért is érdekel a hattyú. De ha tud repülni akkor nem fog éhenveszni. Kár volna érte mert nagyon kevés van már. Viszont ha nem akkor viszont be kéne fogni.......
(#) Rober_4 válasza hapro hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Csak nem tejfakasztó bulira készülsz? Ki ne hagyd! Egy jó kis paprikapálinkával
(#) hapro válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Na az kegyetlen ízű, pontosabban csak valami olyasmit ittam, mert pálinka helyett vodka volt a megnevezés, paprika vodka, de olyan rossz íze volt, hogy a környezetemben senki nem tudta inni velem egyetemben.
Ja de ha lesz ilyen problémánk, akkor meghozom a tejet mint az esőtánccal a esőt én majd ivászattal a tejet.
Nem hallottam még ilyen buliról, de az nem ok arra, hogy ne legyen.
(#) Rober_4 válasza hapro hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Felénk akkor szokták amikor az újdonsült apuka otthon marad egyedül, és az adminisztrációkat már elintézte, és este ugyebár rá is ér, meg a szülés stresszét is oldani kell, na meg a haveroknak megmutatni a fényképeket.
(Persze gondolom, most te vagy a másik gyerekkel...)
(#) tungsram hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Jó reggelt! Én mentem :gumicsirke:
(#) llaci56 válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Kevés a hattyű??? Ezt nem mondod komolyan!
A hattyú nem őshonos magyar állat. Betelepítették néhány évtizede és rohadtul elszaporodott. Azóta megbánták a betelepítést, mert agresszív állat, és irtja a magyar őshonos fajokat. Pusztul tőlük a réce, vizicsibe, sirály stb. Bűzös ürülékével szennyezi és tönkreteszi a fürdőhelyeket.
Honnan veszed, hogy kevés? Ez nem az érintetlen élővilág, hanem a "hülye ember megint belepiszkált a természetbe", - akkor még pártutasításra...
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Sziasztok jó reggelt mindenkinek.
(#) vicsys válasza hapro hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Idézet:
„mennyi is az az annyi”

Scoville-skála :smoke:
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Na ja. Én csipesszel ültettem el, kézzel hozzá sem értem. Egy 20 perc múlva bekaptam a hűtőben heverő fél retket, hogy jóízűen elropogtassam. A retek csípősnek bizonyult. Na, mondom magamban, állásában megcsípősödött. A dolog akkor lett gyanús, amikor egy kis darabka sütit is betoltam az arcomba és annak is csípős íze volt... Az arcom enyhén égett és a szemem sarkában apró kis izzadság cseppek ültek meg. Lehet, hogy nem legenda ez a paprika?
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

A jelenlegi kis csemetéim.
(#) hapro válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Nekem fenyőfáim vannak ilyenek a Hargitáról. Kb úgy néznek ki mint a paprikáid, pontosabban jobban hasonlít a kapor végeire, amikor még kicsi és zsenge, és kb pont ekkorák.
(#) hapro válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Az hogy higítgatják eszembe nem jutott volna, hogy így mérik, pedig tök logikus.
(#) tatabike válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Szépek. Engem is érdekel ez az erőspaprika-téma. Az ok egyszerű: eddig még senki nem tudott nekem olyan paprikát adni, ami kifogott volna rajtam. Mindent megettem, amit elém raktak, próbálkoztak forró levesbe dörzsölt méregerős 'tuti'-paprikával, valaki föléhajolt a levesnek, és könnybelábadt a szeme... Én meg utána bekanalaztam, izzadtam pár cseppet, aztán ennyi. A vásárcsarnokban két hete az egyik kofa árult valami 'atomerős'-nek csúfolt paprikát, kértem Tőle kettőt, ott helyszínen natúrban megettem, még a magházat is mindenestől, a két szárat meg visszaadtam, és mondtam, hogy szerintem a többit darálja bele valami bébikajába, mert nagyon harmatos... Feleségem szerint csak nagy a szám, és szenvedek az erőspaprikától, csak eltitkolom, pedig nem így van. Szeretem a méregerős paprikákat, ennyi. Azt is mondta valaki, hogy baj van az érzékelésemmel, de ez sem igaz, minden ízt érzek normálisan. Szóval ha valaki segítene abban, hogy a 'paprikámra'-akadjak, az jó lenne. Kíváncsi vagyok, hol a határom...
(#) vicsys válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Ugyanígy vagyok apuval egyetemben. Ez eddig csak 1 zöld hegyes-erős fogott ki rajtam (kb 100x erősebb volt a cseresznye paprikámnál). Sajna nem tudtam magot csíráztatni belőle. Ha lesz termésem, Ti lesztek köbzolival a teszterek. Már csak 100 napot kell várni...
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

100 nap van a Találkozóig (MÁHET)?
(#) tatabike válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Oké...akkor elvileg a HE-bulira meglesz, ott majd benyomunk belőle a kaja mellé, vagy elé... Köszönöm a megtisztelő 'teszter'-titulust...
Még egy érdekes dologra figyeltem fel az üggyel kapcsolatban. Vannak, akik szerint az igazán erős paprika az akkor is csíp és éget, mikor lent távozik. Én azt vettem észre, hogy a nem annyira erős paprika teszi ezt inkább, a méregerős kategóriánál ilyet nem tapasztalok...
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Egy időben a sárga irígység evett, amikor egyesek itt arról számoltak be, hogy a szomszédtól ezt vagy azt kaptak. A régebbiek talán még emlékeznek, amikor átmentem a szomszédomhoz, és elmondtam neki, hogy másoknak milyen szomszédaik vannak, - mert pl. valaki épp PL500 -as csövet kapott. Erre ő felajánlott egy darab 3/4"-os csövet...
Nem találtam jobb topikot, (lehet, hogy kéne nyitni dicsekvőset?) de el kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve a szomszédommal. Ő nem ugyanaz, hanem a hátsó kert szomszédom, - de azzal hívott fel az imént, hogy szaladjak már a kert végibe, mert akar nekem két valamit adni, - ha elfogadom, - mert neki a négy sok.
Mellékeltem a képeket. Térfogatra egy normál PC táp hatszorosa...
Hú..., nem is kérdeztem tőle, hogy a nylon zacskót kéri-e vissza...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Hogy van az, hogy van paprika, és nincs apácarika? Ezt nem értem.
(#) tungsram válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Ez nem szervertáp?
(#) llaci56 válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

De az.
(#) tungsram válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Idézet:
„akkor még pártutasításra...”
Sajna ez igaz de ez olyan mint a GALAMB álnevén balkáni kacagó gerle. Ő is itt van és k.. utálom a kakit főleg ha a fejemen landol..
(#) szamóca hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Következő: »»   1130 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem