Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi a gyors választ.
A meleg étel utalványt akár egy családi kiszerelésű óvszerre is lehetne költeni akár, mert február elejétől vissza vonták a korlátozásokat a meleg étel utalványra vonatkozóan. Jó éjt mindenkinek mára pihi, mert délutános műszakban voltam. :peace:
Családi kiszertelésű óvszer, meleg utalványra...?? Hehe, heterók is kaphatnak...??
Igen, de csak eprest, banánost, narancsost... A natúr, illetve sós, és diétás csak külön orvosi igazolásra vehető. A családi kiszerelés azt jelenti, hogy van benne gyerek méret is?
Tudom: Maaaargit, ez nóóórmáááális?
Sőt, még Te is kaphatsz. (Reflektálva a "jó napot hölgyeim, jó napot uraim , magának is jó napot..." szösszenetedre)
Szalonnás nincs? Esetleg füstölt sonkás? Van aki azt szereti, főleg disznóvágás környékén. Az asszony úgyis sok nyers húst lát, nehoyg elcsapja a gyomrát.
Ti nem vagytok nóóóóómálisak!
Hogy erre mennyi Matgit van?!
Asszony?! Mit nem hallok (olvasok)! Matyi! A végén még ember lesz Belőled! (Bocs, nem hagyhattam ki...)
Jaaaa.... Már kezdtem reménykedni, hogy a Matyit befogta valami nőszemély!
Nézzétek, nekem egészségem van, nincs feleségem. Nektek meg feleségetek van, és nincs egészségetek. A kettő együtt nem megy. Melyik a jobb? Egyébként a szerelem a fény az életedben. A házasság a villanyszámla. Emellett a házas ember élete nem tart tovább egy perccel sem, csak hosszabbnak tűnik. Ezt én sem hagyhattam ki.
Tehát, ezzel arra akarsz utalni, hogy mi egészségtelen életet élünk?
Na jó, akkor annyit módosítok, hogy a túlzásba vitt házasság káros az egészségre, különösen a pénztárcára. Lásd: három felé fizetni gyerektartást...
Ezt akartam írni én is, csak megelőztél, Zolikám!
Áááh, szűzoltás, akarom mondani tűzoltás lesz, aztán rögtön higgadt lesz az a menyecske.
Egy kis komolyság ebbe a vidám délutánba ha megengedidek?
Kérdeném én (régebbi motorosok talán több infót tudnak) hogy pl. a jobb oldali feliratozó géphez hasonlót (korban) hol lehet fellellni? Mert amit én vettem vagy 5 éve újat, az túl nagy betűközzel dolgozott, semmiféle ékezetes betű nem volt benne, és 1 hét után már a szalagot se vágta el. Szóval ilyen képenlévő békebelit keresnék... (Ezt a vaterán adták el márc. vége felé)
A szomszéd nem viccelt... Elhozta a programozható kemencét és a beültetőt. (A beültetőhöz kamera és monitor.) A kemence cca. 1,5 m hosszú. Teszek fel majd képet. Egyelőre nála tettük le, mert a kazánházamban be kell fejeznem ezt-azt, és még kupi van. De azt most nagyon gyorsan be kell fejeznem. Már nem is lesz kedvem kézzel SMD-t csinálni.
SMD beültető? Ha jól tudom az egy kis CNC, amivel az alkatrészeket pneumatika segítségével felpakolja a NYÁK-ra. Ha az akkor nagyon szerencsés vagy! :yes:
Ez csak DYMO feliratozó lehet, amit keres. A kép meg lemaradt.
Akkor ez talán jó is lesz.Bővebben: Link
Pont ilyen omegát vettem én és erről írtam a fenti hátrányokat. Amit én küldtem képet az a tuti
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Reméljük a legközelebbi börzén már személyesen is meghúzhatjuk a fülét.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy megvannak-e valamelyikőtöknek bescannelt formában a kövekező könyvek: Tihonov, Andrej Nikolaevic: A matematikai fizika differenciálegyenletei Simonyi Károly: Villamosságtan Jaglom, I. M. – Skljarszkij, D. O. – Csencov, N. N. Válogatott feladatok és tételek az elemi matematika köréből 1. Jaglom, I. M. – Skljarszkij, D. O. – Csencov, N. N. Válogatott feladatok és tételek az elemi matematika köréből 2. Vagy esetleg tudnátok küldeni meghívót a műszaki torrenttanyára? Ant
Nemá, csak nekem jutott eszembe?
Isten éltesse!
(...ha már ideértem...)
Én is csak most értesültem a hírről! Isten éltesse!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |