Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
odaba***ós!!!nagyon állat lett
MODERÁLD MAGAD!! --vicsys
Szerintem is gyöngyörű.
Ténneg mi alapján csináltad (kapcsrajz)?
Az érdemi munkát sajnos nem én csináltam, egyik ismerősöm tervezte és kivitelezte nekem a vezérlő panelt, ezen kívül minden mást én készítettem rajta. A kapcsolási rajzát és a paneltervét beraktam a Weller hőfokszabályzós témába! Viszont azóta kicsit átterveztem a panelt, ha érdekel valakit, akkor berakom abba a témába!
Esetleg a kapcsolási rajz és a PIC prograja publikus.
természetesen publikus!
majd csinálok egy tömörített mappát, amibe berakok mindent, és feltöltöm a weller hőfokszabályzós témába!
Szia!
Ha gondolod, akkor szerkeszd meg az egészet egy wordbe vagy valami HTML szerkesztőben, és akkor kitesszük ide az oldalra, a kapcsolások közé!
Üdv mindenkinek!!!
Gondoltam feldobom az erősítőmet egy kivezmérővel... Szerintetek milyen lett??? A LED ek még nincsenek a végleges állapotban majd csak az erősítőben lesznek lerögzítve
időközben lekoppant... félálomban irtam... Amugy az áramköri oldalát meg se merem mutatni... Somogyis forrasztóval csináltam de a rézfólia fele hiányzik...
nem tudsz olvasni?
Idézet: „feldobom az erősítőmet egy kivezmérővel...” tehát ez nem erősítő
nah mégeccer nekifutok másképp! A QUAD405ös erölködőmet feldobom egy kivezérlés mérővel (BA6124-es ic hajtja a LED-eket) (jó vagy még fogalmazzak??? Lehetőleg ne osztályozd a fogalmazást!!! ) Amugy is így akartam irni de nem így jött össze
heheh koppant
rosszul értelmeztem... :yes: :yes:
Azok a reakcíiók... már este van nem baj nézzük el!!!
hali!
mivel nagyon kezdő vagyok és lehet h nagyon nagy hülyeségeket rajzolnk és ezután a nagy hülyeséget gyakorlatban is elkövetném megkérdezlek benneteket... ez működne mint erőlködő???
Sztem mielőtt gyakorlatban rövidzárat csinálsz 1 kis laza tűzzel kombinálva, inkább töltsd le az IC adatlapját és nézegesd meg. Majd olvasgass itt a HE-n a kettős tápokról és a TDA2030-as topikot...
Ha kell segíteni előszőr kérdezz bátran!
hát én megpróbáltam a legegyszerűbbet kihozni a dologból... :alien:
Én is pont ebből az icből csináltam tegnap kivezmérőt.
JÓ IC Ajánlom mindenkinek!
Szerintem ezt felejtsd el! Linkelek egy rajzot, az alapján csináld! http://www.hobbielektronika.hu/forum/files/ef7bd6e423dcda72770cb30d...31.jpg
C3, C4, C6, és C7 puffer és tápzajszűrés, külön nyákon is lehet. R5 és C5 kimeneti szűrés, ha nagyon muszály, szerintem elhagyható. R3 és R4 fontos és szerintem C2 sem elhagyható. C1 csatolókondi (egyenáram elleni védelem, nem muszály pont 2.2µF-nak lennie), R1 és R2 is kell, gerjedés és búgás ellen ha jól tudom. Sok sikert!
Tiki!
Építs pele mindent ami a rajzon van! Az a legtisztább! Üdv.: Müszi
Pontosan! Kesebb alkatrésszel is biztos szól csak nincs szép hangja. (Talán elég lenne csak R2 és R3, de én azt nem hallgatnám szívesen)
Kész lett tegnap este az ötledes kivezérlésmérőm.
Szerintem nagyon fosza ez az AN6884 IC. Pontos mérés, szép lágyan mennek föl a LEDEK. Naon tecccik! (már a pultba be van építve!) Ajánlom mindenkinek
Így mennek a LEDEK: Z Z Z S P
Z: zöld S: sárga P: piros
Mennyi ennek az IC-nek darabja, ha szabad kérdeznem? Lehet hogy én is építek vele kivezérlésjelzőket és láncba fűzném.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |