Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv.! Van nekem egy Numark dm 1100x típusú DJ keverőm. A kérdés az lenne, hogy ebbe mekkora tolópoti kell? Sajna az eredeti nincs benne. Úgy kaptam ezt a keverőt, az előző tulaj úgy tépte ki belőle a potikat, sérült a lefogató lemez, és a nyákról is hiányzik a fólia egykét helyen a poti körü.. Ez a hiba még javítható! Crossfader még jónak tűnik, de ki tudja! Ha bedugom Bal oldali kivezérlésjelző kiüti magát +3 ra, úgy marad egy-két másodpercre, aztán vissza csúszik. Válaszokat előre is köszönöm!
Az a sanda gyanúm, hogy ez a keverő kapott egy jó kis pezsgőfürdőt. Vagy valamilyen hasonlót. Majd miután ezt nem vette jó néven, az előző tulaj, egy ecetes zsebkendőbe burkolt pikhammerel próbálta orvosolni.
Sajnos vannak bulik, ahol nem csak a vendég, hanem a kiszolgáló, dolgozó személyzet is "jól érzi" magát. A hiányzó alkatrészek pótlásán kívül, nem ártana egy alapos, műszeres (jelgenerátor, oszcilloszkóp) átvizsgálás is.
Szia. Numark DM1820x-ről van kapcsolási rajzom, ha érdekel. Talán a tiédhez is lesz, de ne vegyél rá mérget.
Szia
Írj, vagy hívd fel őket: www.zaj.hu www.pako.hu Ők tudnak neked segíteni.
Kitakarítanám az egészet, kapcsolókat és potikat apróra szedve szintén, aztán megnézném jellel, hogy mit csinál… Egy Reloop RMX30-at már mentett meg egy jóbarátom a kukától Az úszott a sörben, meg a dezodorban (amivel ki akarták kontaktolni) - de végül tökéletes állapotba lett hozva!
Találtam poti értékeket, de csak a forgópotikét.
Bővebben: Link
Keresgéltem még egy kicsit és arra jutottam, hogy minden bizonnyal 50K-s.
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |