Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok! Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy ezt milyen kapható alkatrésszel tudnám helyetesíteni? Előre is köszi a választ!
Szia!
Ez úgy néz ki jó lesz Neked:Bővebben: Link Vagy válassz innen egy szimpatikus másik típust:Bővebben: Link
Köszi!
Sziasztok! Még egy ic helyettersítőlye kellene, ha egyáltalán van neki. Tip: oz960 adatlap Ez hajtja meg egy lcd monitor háttérvilágítását. Az ezelőtt kérdezett fetekkel. Előre is köszi a választ!
segitsegetkernek_tda8178sfügg_helyettesités.
Légy szíves, normálisan, érthető, magyar nyelven, a legalább az alapvető nyelvtani, nyelvhelyességi szabályok betratásával megírni a kérdésed!
Ez nem egy chatoldal, nem MSN, ha eddig nem tűnt volna fel.
Szia!
Helyettesítés:Bővebben: Link
Helyettesítőt keresek HALL ic-re.
A kapcsolásban DN6852, US5881 tipusok vannak megadva. Ezeket nálunk nem lehet kapni.
Szia!
Szerintem ez jó lesz helyettük: Bővebben: Link
Üdv! Remélem jó helyre írok...
Van egy műholdvevő tápegységem, amiben felrobbant a pwm controller ic. Hosszas keresgélés után kiderítettem hogy LD7550 az ic típusa, de se itthon, se külföldön nem találok ilyen ic-t, esetleg nem tudtok valami láb, legroszabb esetben funkciókompatibilis helyettesitést? Elég sok minden bele van integrálva, UC38xx családdal már próbáltma helyettesíteni, de nem igazán sikerült.Köszi
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy a 1381-es voltage detector IC-t mivel lehet helyettesíteni? Kevés helyen lehet kapni, ráadásul drága.
miben kerulne felhasznalasra? ... es mi a betujele, mert attol fugg a mukodesi tartomanya.
Ezt szeretném megépíteni. Ez egy fénykövető solar robot. A betűjel itt nincs feltüntetve, viszont már én is olvastam róla egy másik lapon.
Itt van: Bővebben: Link
DIP-8 as tok? Az allitasod ellenere ugy nez ki a TL3842 megfelelo lenne, ami tulajdonkepp az elodje volt (persze mas labkiosztassal.
LD7550 adatlap TL3842 adatlap
A leiras szerint az altalanosan haszanlt a "J" betujelu ebben az alkalmazasban es a "TC 54"-el lehet probalkozni Europaban mint kivalto tipus.
Üdv!
igen, DIP8, vettem 3842-es ic-t SO-8 tokozásban, és csináltam hozzá egy SO-8 DIP8 átalakító panelt, amiben megfelelően átkötöttem a lábakat, igy be lehet tenni az eredeti helyére, de az Ld7550-ben sok dolgot integráltak, amit a 3842-ben még külsőleg kellett. Pl. az időzítő alkatrész 7550 esetében eg siam ellenállás, 3842 pedig ellenállás-kondi(ez a legkevesebb), illetve a feszültség-vissazcsatolásnál is vannak különbségek(beépitett ref). Kerestem 3842-hez mintakapcsolást, meg is csináltam, külső tápot adtam neki, de valamiért nem igazán akart működni, a fűrészjel csak kb 30mV p-p volt. Valószínű hogy kell még neki valami feltétel hogy működjön, ami az LD7550-ben beépitve megvolt. Mindenesetre köszönöm a TI linket, megpróbálom azzal, lehet csak kifogtam egy rossz szériát.
Sajna magyarorszagi viszonylatban semmit, mivel Irorszagban elek.
Azért köszi.
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy magyarul hogy mondják ezt: voltage detector / trigger - hogy keressek rá? És ez egy analóg IC?
Nezegettem a kulonbsegeket. egyket dolog elhanyagolhato. Szerintem a hibajelerosito (ami nincs a 7550-ben) miatt nem indul be.
Az SG1842-nel egesz jo alkamazasokat talalsz.Bővebben: Link
"Szinterzekelo"-kent keress ra, mivel egy bizonyos szintre reagal es analog IC.
Köszönöm szépen, tényleg nagyon részletes, majd mégegyszer nekifutok.
Szia!
Itt lehet kapni, és talán nem is annyira drága.
Ez szerintem inkább hackerfish kollégának ment szerintem, semmi gond
Helló!
LF351-es erősítő IC-t lehet valamivel helyettesíteni ami kapható a hestoréban és egy tokban több erősítő van?
Hali!
Van egy IC-m nevezetesen TLE 4205 a típusa. Sajnos sehol nem találtam, ahonnan belehetne szerezni. Van valamilyen helyettesítője? Üdv!
Szia!
Ezeknél a kereskedéseknél kapható az IC. |
Bejelentkezés
Hirdetés |