Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nevezhettek, aminek akartok, - én az ilyet nehezen kezelem le. Azt is, ha valaki csak magában hülye, de ha a médiából jön, - brrrrrr....
Ilyen volt a "Jöt neked egy uzenet. Nyisad ki mostan az uzenetet!" Ááááááá..... :gumicsirke:
Lacikám, én pontosan ugyan ezt érzem az ilyen "kultúrszemét" láttán! Úgy vagyok vele, mint szöszi lány, ha a WC mellé ül: Felmegy bennem a pumpa.
Zolikám, attól is felmegy a vérnyomásom, csak másként...
Sziasztok!
Nekem a balaton a riviéra... De inkább gyerek korom óta nagy szerelmem. És régóta nagy tervem , hogy (legalább) egyszer átúszom a révfülöp és balatonbolglár közötti 5,2km -es távolságot. Mivel nem vagyok nagy sportember ezért is nagy kihívás nekem. Úgy érzem, hogy ez az év most az enyém. Az előttem álló 3 hónap talán elég is lesz arra, hogy felkészüljek. Van itt olyan aki már megcsinálta a balaton-átúszást? Kíváncsi lennék az élményeire, tapasztalataira. Bővebben: Link
Én csak körbebicikliztem sokszor...nem tudom hányszor. Haverom a kezdetektől átússza minden évben. Nála ez azért érdekes, mert régen volt egy motorbalesete, és szinte darabokra szakadt a bal válla. Összelegózták a dokik, Ő meg nagy akarattal visszagyúrta magát és a sérült vállát olyan szintre, hogy meg tudta csinálni a Balaton-átúszást. Néhány éve találkoztam Vele utoljára, akkor is készült éppen. Jó buli lehet, én is úsztam versenyszerűen még gyermekkoromban, de nem hinném, hogy bevállalnám...
Ha elhatároztad, csináld meg. Minden tiszteletem, és drukkolok...
Sráckoromban. (17 évesen...)
Csak az első 2,6 km nehéz.
Gyerekkoromban én is nagyon szerettem. Születésem óta szinte minden nyarat Bélatelepen töltöttem. De az utóbbi tizenöt évben már nem annyira szeretem. Túlságosan körbe épült. és nagyon zsúfolt lett . Szinte teljesen körbe van betonozva, a nádasokat kiirtották engem egy nagy mocskos úszómedencére emlékeztet. Ezért az utóbbi időben már csak néhány napot töltök ott. Huszon éves koromban bennem is felmerült az átúszás gondolata. Akkoriban minden nap úsztam 2-3km-t bármilyen idő is volt. Egy szép napon neki is indutam. ( Akkoriban még nem volt divat a szervezett átúszás.) Ott a Balaton épp a legszélesebb szinte kb. 10km. Már jócskán a tó közepe környékén tartottam, amikor eszembe jutott, hogy oké szépen átúszom és ott leszek Badacsonyban egy szál vizes fürdőgatyában, késő délután, mezítláb egy fillér nélkül. Úgyhogy miután megbeszéltem ezt magammal szépen vissza fordultam. A táv így is megvolt, bár nem mondhatom e, hogy átúsztam volna. Azért mégis emlékezetes alkalom maradt.
A körbebiciklizés már megvolt nekem is. Igaz hogy egy hétbe tellett de megvolt. Édesapám gondolt egy nagyot felcuccoltunk a bringákra és nyomás. Vagyis tekerés. Az első napi túra, és megannyi tubus sportkrém és izomlazító után úgy döntöttünk, hogy pihizünk még egy keveset kenesén.
Az ilyen történeteket szeretem. Mármint az akarás és felépülés részét. Ezt sok nyavajgó , síró embernek kellene követni... Én egészségesnek mondhatom magam. Legfeljebb a sörhasam okozhat visszahúzó tényezőt.
Sráckoromban én is voltam 17 éves. Nemsokára elfújom a tortán a 30. gyertyát. Ha arányosan számolok akkor csak az első 4,9 km lesz nehéz.
Szép kis történet. De még időben átgondoltad, hogy mi várna rád a túlparton. Még egy stoppolás hazáig lett volna nagy buli. Abban az időben az még nem volt gond. Legalábbis én úgy gondolom. Mert ma már én fel nem veszek az autómba senkit. (Fiatal csajokon kívül )
És ez nem azért mert szemét vagyok... Na de vissza térve a balatonra. Több év kihagyás után tavaly nyáron elmentünk siófokra. Hogy ott milyen wellness fitnessz akármicsodák épültek. Ahogy mondod körbe betonoztak mindent. Minden a bizniszről szól. Én teljesen megelégedtem a főtt kukoricával és a kürtös kaláccsal... Szoláriumra és Szaunára semmi szükség. Szerintem. Arra ott a nap. Barnulni és tikkadni is lehet alatta. A mai ember nem elégszik meg az egyerű dolgokkal.
Azért fürdőgatyában már akkor sem ment könnyen a stopp. Viszont egyszer én alaposan megjártam azzal, hogy mindig minden stoppost felvettem. Azóta ezt nem teszem. :no:
Nekem korábban nem volt problémám stopposokkal. Legalábbis nem akartak kirabolni vagy megbicskázni... De ennek ellenére sem veszek fel senkit. Többek között azért sem mert egyszer 4 km-t gyalogoltam egy benzin kútig kannával a kezemben... Persze idézhetném azt a mondást, hogy: Akinek nincs a fejében annak legyen a lábában. Ha nem volt eszem, hogy időben tankoljak akkor gyalogoljak. De akkor szentül megfogadtam , hogy stoppost nem veszek fel. A mai mostoha világ ezt csak erősíti bennem.
Engem egy normális kinézetű apa és fia rakott ki a kocsiból miután felvettem őket. Ráadásul az autó nem is az enyém volt, csak javítás után éppen vittem vissza a gazdájának. Szerencsére később az autó meglett, és a gazdája is normálisan állt a dologhoz, (nem úgy mint a rendőrök) Így ez is csak egy kaland, amiről lehet mesélni a kocsmában. De azóta a stopposokat nem veszem fel.
Kiraktak az autóból? :eek2: Nem semmi. Minden jó ha jó a vége... De azért nagy lehetett a riadalom részedről. Mikor történt ez? Mostanában? Szerencse , hogy a tulaj jól kezelte a dolgot. A rendőrségről nem nyitok vitát mert még a végén meg moddingolnak a modik.
Így sikerül szépen lassan az emberekből kiölni a segítőkészséget. :no: Az ember egyzser megégeti magát, és utána már nem nyúl a tűzhöz.
Üdv mindenkinek!
Megjártam a versenyt Tévedtem, mert a Hungexpo Vásárközpontban volt 6 órányi utazás áll mögöttem.. De jó volt. Láttam sok érdekes dolgot. Játszottam egy 10Mill forintos géppel is Ami egy hegesztési szimulátor. Hatalmas nagy koncentráció kell ahhoz hogy az ember 4 síkot tartson. De nem egyszerű még könnyített módban sem (2 sík). Minden esetre azt mondták elég jó a koordinációm. Hegesztéseim leg alja 86% (4 síkkal aktív védő gázassal) és 96% (fogyóelektródással). Üdv! UI.: menet közben rájöttem hogy a HEstore közelében jöttünk el.....
Upsz. Pedig már korábban is szóltál, már 2-3 hete nem is használom.
De most valószínűleg le vagyok nullázva és nem figyeltem
Még focicsapatod.
Sétálni csak az "intézmény területén". Csajok? Hajaj, annyian voltak mint az oroszok
Én nem nagyon sportolok, de erről a képről mindig a biliárdozás jut eszembe. Lyukak, golyók, dákó...
Ejnye, hát egyszerű lett volna...visszaúszol, aztán kész...
Én még akkoriban Szfváron laktam. Hétvégeken volt olyan nyaranta, mikor rámjött az ötperc, vagy valamelyik bringás állatra a környéken, összeverődtünk, és megvitattuk, hogy kiskör vagy nagykör? A kiskör az a Velencei-tó megkerülése volt, a nagykör meg persze a Balatoné. Utóbbi necces volt kicsit, mert Szfvárról indulva és oda is érkezve 300km körüli távval kellett számolni. Azért párszor megcsináltuk. A Velencei-tó az nagyon puding volt, két óra maximum, kényelmesen Szfvár központól indulva és ugyanoda vissza. Magát csak a tavat egyszer sikerült 39 perc alatt hegyikerékpárral, országútival nem próbáltam, de olyan 30 percbe beleférne szerintem.
Te tuti, hogy vissza vizibicikliznél.
Meg a társai, az "etesd meg banánnal a majmot", meg "igyál meg több sört, mint az ellenfeled"...tényleg szánalmas. Gondolom, ezek mind ilyen külföldi oldalak vackai, magyarul nem nagyon tudnak.
Viszont ellenpélda: Van bankszámlám egy osztrák banknál, kint Ausztriában nyitottam, mikor ott melóztam, és képzeljétek, magyarul küldik a havi értesítőket, folyoszámla.kivonatokat. Eddig csak egy helyesírási hibát találtam a levelekben...
Naná, de még hogy... vizisíelhetnél mögöttem apukám...
Két nullával előrébb írták a tizedesvesszőt?
Szóval húzol magad után? Kb akkora a közegellenállásom, mint egy bálnának.
Mint a gályarabok...
- Fiúk! Ma dupla adag rum lesz. - Hurrá! - De a főnök vizisíelni akar... |
Bejelentkezés
Hirdetés |