Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Pedig megy csak nincs benne rajz szerintem.
Első link Második link A fórumba van! A linkelést javítottam. Moderator
Köszönöm a válaszokat,de ha van részletesebb kapcsolási rajz jólenne.
[off]nem azért a két fillérért, de nem sok különbséget láttam dbase által írt linkek és az én általam írtak közt de midnegy, nem fontos részletesebbet nem találtam, de ha látok, küldök .
modiknak: köszi, az első linket bevette szépen, de a másodikkal nem tom, mi volt a baja.
Szia !
Ehhez még nincs kint publikus rajz. Mi a hibajelenség?Nem fűt? Hátha tudok segiteni. Üdv ! Luki
Sziasztok
már megint egy kérésem lenne.Mivel a ws-51 nem jött össze-így most egy LR-21-es pákához kéne egy használható hőfokszabályzó rajz a ny.á.k rajzal együtt. Köszi
Strong SRT6355 Digitális beltérihez keresek kapcsolási rajzot
Sziasztok!
sony TA-V77 erősítő kapcsolási rajzát keresem. Akinek megvan az lécci szóljon. Köszönettel: Lóri
Üdv mindenkinek hoztak egy strobit javításra bár a rézfólia helyén széncsíkok vannak és az egyik ellenállás teljesen elégett nem tom hány OHM-os. Ennek szeretném kérni a kapcsrajzát. A nyákra az van irva URBÁN E. KFT DISZKÓVILLOGÓ 97/3 két részből áll ahogy láttam van egy trafó ami az 555-höz megy (szek tekerecs) a primer tekercs előtt van egy másik rész ami a villanócsőhöz megy a cső nem volt benne de első ránézésre IFK-120-as... Ha tudtok kapcsrajzot akkor az Email címemre küldjétek benne van a névjegyemben.... Előre is köszi mindenkinek
Sziasztok!
Olyan kapcsolást keresek amivel egy fúrógép (500W) fordulatát tudnám szabályozni úgy, hogy a nyomaték megmaradjon. Van erre valakinek ötlete, vagy kénytelen leszek venni méregdrága frekiváltót?
Először tanulmányozd át a mechanikai felépítését, hova lehet ne elhelyezni a fordulatszám-arányos jeladót (lyuggatott tárcsa, mágnesek+hall,esetleg tachogenerátor (tekercs)).
Egyszerű eszközökkel csak az univerzális (kefés) motorok szabályozhatók.
Valójában nem fúrógépről van szó, hanem egy kis marógép fortunájáról amit egy univerzális kefés motorral szeretnék meghajtani. A problémám az vele, hogyha csökkentem a feszültséget ugyan esik a fordulata is csak terhelés hatására még tovább csökken a fordulat. Nekem valami olyan megoldás kellene hogyha beállítom 1500-as fordulatra azt igyekezzen tartani minden körülmények között. Ha jobban belegondolok nem is kellene fokozatmentes állíthatóság. Elegendő lenne az is ha 3-4 fokozatot tudnék állítani. Elsőre lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg a problámámat, ezért is köszönöm, hogy próbálsz segíteni. A motorom 220V-os, de már 6V egyenáramról is elindúl. Igaz ilyenkor csak percenként 15-20-at forog a nyomaték meg gyakorlatilag nulla.
sziasztok nekem egy régi Pioneer SX-680 erősítőm van és a végfokkal vannak gondok ugy jutottam hozzá hogy a fele hiányzott..... tudna valaki nekem rajzot adni hozzá???
azt még hozzáteszem hogy ez 2x30wattos valami 2db stk "ic" volt szerintem a vég, 6-6 láb +- tápfesz,kimenet és vezérlés... aszem ez helyettesíthető lenne 2-2 bd párral is de a gond az hogy a panelon ezek előtt más is hiányzik 5-6 furat van sorban egymás mellett mintha ki ic vagy sor csati lenne és a panelon semmi jelzés hogy mi is lehetett csa két db 8 az elején és végén + 1-1 pici tranyó is hiányzik asszem.... senkinek sincs ötlete honnan tudok infot szerezni hozzá?
A trabant benzin fogyasztasjelzoet szeretnem megjavitani, nem talalok kapcsolasi rajzot.
Ha valaki tudna segiteni,nagyon megkoszonnem. Turany
Kedves Fórumozók, Fórumtársak!
Segítségeteket szeretném kérni egy rádiós erősítő kapcsolási rajzával kapcsolatban, ugyanis én sajnos nem találtam a neten. Ha valakinek van tudomása ilyen kapcsolási rajzról hogy honnan lehet letölteni vagy esetleg a birtokában van akkor megköszönném ha kisegítene vele. A rádiós erősítő gyártója a Philips, típusa: 22AH682/22 és csatolok egy képet is. Segítségeteket köszönöm Üdv.: titkovics
Finlux 82x200 as 100Hz-s tévének keresem a kapcsolási rajzát. vagy linket...
Köszönöm!
Ne add fel, mert van amikor napok múlva botlik bele az amber amit keres. Mostanáig én sem találtam a kért típust , de felteszek két rajzot, amelyek egy STK-s végfok kapcsolási és panelrajzát tartalmazzák.
Hellosztok!
Keresem az Orion viking és Orion Nárcisz kapcsolási rajzait. Segítségeteket elöre is köszönöm: Hurka
orion sc 1025 deck bedöglöt a kivezérlés jelzője valaki tudna róla rajzot vagy valami segitséget ,hogy lehetne javitani,vagy ujat késziteni
Sziasztok.
Van egy fényképezőm annak kiszedtem a vakuját elszeretném villantani, de sehogy sem sikerűl, ezért szeretnék hozzá egy kapcsolási rajzot egy Polaroid 600-as fényképezőről. Ha valaki tud segíteni írjon.
Halihó mindenkinek! Segítséget kérnék. Szükségem lenne egy olyan egyszerű és stabil időzítő kapcsolásra ami a következőket tudja. A tápfesz megjelenésekor meghúzna egy relét kb 1-2 mp-re majd elengedi és úgy marad amíg atáp jelen van. A táp újboli megjelenése után ismétlődne a folyamat. Próbáltam átalakítani az 555-ös késletetőt, de nem műxik. Kérlek segítsetek. Egy lelkes amatőr
Van valikenek JVS HR-J1200A videóhoz kapcsolási rajza? Nagyon fontos lenne.
Valaki tud kapcsolási rajzot küldeni egy 4x100W-os erősítőről???
Szerintem is ha 100W akkor quad Ez le is adja az egyik legjobb végfok!http://skory.gylcomp.hu/quad405/quad405.html
létszi használd a URL gombot. --szabi83 |
Bejelentkezés
Hirdetés |