Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Lehet hogy Frankye a fegyelem istene, majd megmondja a börzén, hogy tényleg az-e :hide:
Nézd meg az avatarját az adatlapján. Hóhér modi...
Frankye, ezt lesheted, hogyan fenyítesz, ha nem jönnek el? Ha meg eljönnek, nincs miért...hehe...
Na, most lebuktattál! Ez volt az egyedüli megoldatlan része a tervemnek, erre Te leleplezted... Affene...
Nem tudom. Rajtam lesz. Meg Matyikémen is. Azt hiszem. Akkor mi kapunk...?
Bocsi...akkor rajtam kell leverned a sérelmeket...
Üdv!
Holnap Lőrinciben lesz rádióamatőr találkozó és börze. Aki teheti jöjjön! '9pi
Lehet kinézek nekem csak 6 kilométer :Bővebben: Link
Ok akkor találkozunk, majd egy "HA9PI" kitűzőt kiteszek.
- Mit csinálunk ha esik?
- Webes jelentkezés hogy áll? - Hitelkártya méretű "form" kitűzőnek megszerkesztve? - Útbaigazító A4 sőt A3 plakátok? - Tombola (ha lesz) önkéntes felajánlásokból (és/vagy támogatóktól) belépő (az nem kérdés) ellenében lesz (vagy külön kell erre is jegyet venni)? - Ki mit tud KONKRÉTAN feljánlani (elosztó, pl. Action2K megmaradt üdítő, stb.)? Idézet: „- Ki mit tud KONKRÉTAN feljánlani (elosztó, pl. Action2K megmaradt üdítő, stb.)?” Az majd eldől, hogy mi marad, mennyire szomjas majd az ottani banda. Persze ami marad, az jön ide. Illetve, említettem a kitűzőknek a tokokat, azt is tudom adni.
Hali mindenkinek!
Az első találkozón sajnos nem tudtam ott lenni (az utazás volt a gond). Most megkérdezném, hogy Miskolc környékéről nem megy valaki a találkozóra autóval? Üzemanyagba persze beszállnák. Előre is köszönöm!
Szevasztok, szeretném kitölteni a jelentkezési lapot, de eddig nem sikerült, mert ha rá klikkelek a ''Jelentkezési lap kitöltése'' nevű linkre nekem a ''2009-es HE találkozó'' képeit adja be rögtön. Szerintetek hol a hiba?. Szeretnék én is eljutni ere a találkozóra, mert még nem voltam soha Budapesten, és szeretnék egy jót beszélgetni azokkal akik ott lesznek, és meg ismerkedni velük. Amúgy Romániából jönnék, itt Lakom Létavértes mellet egy Székelyhíd nevezetű kis városban. Ha tud valaki segítsen, hogy tudjam kitölteni a jelentkezési lapot én is. Köszi.
Az idei még nincsen készen. A tavalyi, meg elmúlt. Kedvcsinálónak nézegesd a képeket, reméljük felcsigáz majd. Az a jó, ha minél többen jönnek.
Akkor még nincsen készen a jelentkezési lap?, akkor azért nem tudtam belépni oda hogy ki töltsem. És mikor lesz kész ha szabad meg kérdezni?. Köszi a választ.
Nevezési lap még nem kerül fel, mert baromi korai még. Aki most igennel válaszol annak a fele biztos visszamondja meg addigra elfelejti hogy jelentkezett. Ezt a találkozó előtt egy hónappal fogjuk elindítani.
Topi! Ebben a hozzászólásodban azt kérdezted, hogy tudunk-e beszélni sértődöttség nélkül.
Én válaszomban biztosítottalak afelől, hogy nincs sértődés, és azóta is várom, hogy beszéljünk.
Oké köszi előre is.
Én több mint valószínű, hogy busszal vagy vonattal megyek Kazincbarcikáról, de ha beszálsz Budapestig és vissza a 90%-os jegy árába, akkor ketten is mehetnénk. De a részleteket majd privátban megbeszéljük.
Zoli , én is szívesen elmennék a találkozóra ha összedobnánk a benzinpénzt és elég nagy a Passat csomagtartója is .
No ez jó hír!
Már akkor 3-an mennénk az autóval! Ha minden igaz. Köszi hogy szóltál!
Nem szeretnék követelőző lenni, de ha már megyünk akkor jöhetne lui144 fórumtárs is?
Így már 4-en mennének... lui144: Mi is a közelből megyünk Dieseles a passatod?
Rendben.
De ha neked is jó, lehet hogy elvisz Freedomocska fórumtársunk
Nekem megfelel. Én is beszálok a benzinköltségbe.
Na! Ez jó hír! Így már 100% hogy kint leszel te is?
Nekem eleve az a természetes ,hogy legalább négyen megyünk -- és pont Lui-ra gondoltam egyik utasnak mivel ismerjük is egymást személyesen .Sajna benzinzabáló a gép de ha "csak" négyen mennénk akkor elkérném a lányomtól az autóját az nem olyan éhesszájú .
Áhá, értem.
Azért kérdeztem hogy dieseles-e. Haverom apjának van egy dieseles. Kegyetlen amit megy, és hogy hogy megy. Szinte semmi fogyasztás mellett 4-6L/100Km. |
Bejelentkezés
Hirdetés |