Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ezáltal elmondhatta magáról a kedves hölgy, hogy pár Kb-tal megnő a memóriája.
És ha TXT csipet akasztasz a nyakába? Akkor beirod a telefonjába hogy 303 és mondja az esti tévéműsort?
Az akkori főnöknőm, egy 741-est hordott a nyakába.
uA-t nem Boeing-ot!
Talán digitális farokgyűrűként lehetne belőle a legtöbbet eladni...
(Persze megadni kapacitás, sebesség, egyéb fontos adatokat...)
Azt is megpróbáltam csiszolni, de még a köszörű is csak karcolgatta!
A valaha volt legjobb főnőköm volt. :yes:
Azért mert CERDIP tokozásban van. Az égetett oxidkerámia, keménysége nagyon húz a gyémántéhoz.
No de az sem mindegy, hány lábú 741-est hordott a nyakában. Én akartam vásárolni, csak 14 lábú volt és 58 volt az ára. Így a mondás már változik:„ aki 14 lábú 741-est hord, szegény nem lehet“. Bár azóta már változott a helyzet, mert ingyen is kaptam 741-est.
Ha már memóriánál tartunk, akkor beszállok én is: 10db CERDIP tokos EPROM-om van, de nem kifúrkálni akarom meg egyebek, hanem majd eladni! [OFF]bocsánat a képek minősége végett, de telefonnal készültek, és most csak ,, mutatóba" csináltam képet, bár a lényeg nagyjából látszik szerintem!
Nyakékként szerintem több pénzt el lehet kérni érte. Nekem is van "pár" darab "pár" éve.
Van egy dobozzal
Kaptam, de hogy mire lehet használni, azt már nem tudom... De most Lesz majd belőle kulcstartó dögivel
Te! Ez az apróhirdetés...? Ide én a viccekért járok! :yes:
Idézet: „A 80' években lecsiszoltuk az IC-k felsőrészét, egész addig míg a lábak és a chip nem látszottak jól” Az anyját
Csináld meg és add el vaterán. 300 Ft per db.. kulcstartóként. Szerintem vinnék.
- Miért nem mondta 500 walesi bárd, hogy éljen Eduárd?
- ??? - Mert nem tudtak magyarul. - Te, Józsi! Tudod, hogy miért görbe a banán? - Nem. - Jó, akkor megkérdezem egy másik majomtól. - Mi az: fehér és megzavar evés közben? - ? - Lavina. - Mi az: piros és fáj ha belemegy a szemedbe? - ? - Mozdony, vagy traktor. - Mivel fényképeznek a rendőr esküvőjén? - ??? - Traffipax-szal.
Kb 15:20-kor ki is mentem műhelybe, 2-3 perc alatt kész is lett. Mókás.
3 perces normaidővel számolva, 200 forint haszonnal az 4000 forint/óra órabér!
Ideális kereslettel... Na de ez csak a köszörülés.
De végülis ilyen megközelítéssel mindenki dúsgazdag, gondolj csak bele: Egy tölcsérnyi fagyi eladása se tart tovább egy percnél, és ott is többszáz ft a haszon Érdekességként: Ma MO-n egy mérnök hivatalos fizetése 5000ft/ óra :yes:
Egy pályakezdő könyvtárosé diplomás minimálbért számolva 75.000 netó osztva 160-nal aszondja 469 Ft. Igaz ez a pedagógusokra is. Ugyanazzal a B vagy M szintű diplomával. Nyelvvizsgával. Nos?
Nekem mondod? Most megint emelik a benzin árát. Erősen foglalkoztat az öngyilok gondolata... Arra gondoltam, hogy kivonulok a MOL székháza elé és leöntöm magamat 5l benzinnel, majd rágyújtok. Azért csak gondoltam, mert a cigi megvásárlása után már nem maradt pénzem 5l benzinre. Csak 2 litert kaptam és azzal nem merek nekivágni, mert félek, hogy beégek.
Egy régi kollegám szobrot készített (sajnos fényképem nincs): egy férfi alak..
Talpai dip40 tokok voltak, a lábszárai, csombjai, alkarjai, felkarjai 2W...5W ellenállás vagy hasonló méretű axiális kondenzátor, a feje és az ágyéka egy-egy nagyfrekvenciás tranzisztor (henger alakú tok 4 kivezetéssel sugár irányban és egy csavarral a hűtőbordára rögzítéshez)...
Csak hogy ne csak Matyi(bácsi) írjon fájdalmas vicceket, hanem én is! Szóval íme egy feltevés: Mi bizonyítja, hogy az ember növényi eredetű? Meleg ágyban dugványozással szaporodik.
Tanári fizetésből? Ja, a vicces topicban vagyunk! Így már értem!
Hol van ilyen mérnök iroda?
Egyből átjelentkezem Sajnos ezekben a közhírré tett baráti bérezésben már nem tudok hinni.... Olyan mint a női bugyi.... kevés esetben fedi a teljes valóságot, viszont gondolatébresztésre jó
A relativ atomtömeg ("mol"), ha emelni kell, azonnal emel. Amennyiben csökkenteni kell, mert a beszerzési ár is csökkent, akkor lomhán ej ráérünk arra még... Igaz ez a bankok hitelkamat nagysága és a jegybanki alap kaamt változása függvényre is. Továbbá a benzin több, mint fele jövedéki adó.
Vettem egy lovat, hogy azzal tegyem meg a napi 70km-es munkába járást. Az első 35km után már eresztett a szimeringje... Mire beértem főtengelyes lett és most elvittem a mészárszékre, nagygeneráloztatni. Legalább kolbász lesz egy darabig...
Ez az órabér 2 helyen szerepel!
- Egy hivatalos magyar folyóiratban (Címét nem tudom, de megnézem nektek következő héten, a suliban van kifüggesztve) - A számlán amit te kapsz, ha igénybe veszed egy ilyen ember szolgálatait. Jó, persze, két dolgot azért megemlítenék: - Nem magyarországi tanárról van szó! - Például egy villamosmérnök vállalkozóként, vagy cég alkalmazásában. (Cégnél nem a mérnöknek fizetsz, hanem az őt alkalmazó cégnek, de oda akár 3-4-szeresét is.) Ha esetleg külföldi mérnököt küldenek ipari gép javítására, akkor akár napi minimálbérrel is számolhatod a költségeket. Na ezért írtam ezt ebbe a topicba, másik topic nem bírta volna el
Nálunk anno 2005-ben járt Belgiumból egy PLC programozó, aki 2 napra kapot bérautót,(amire panaszkodott) repülőjegy oda-vissza, Nyerges hotel számla 38ezer. (panasz a légkondira) 300ezer munkadíj, amiben nem fért bele egy végálláskapcsoló jelére való rendszerleállítás. És nem volt ott a két nap alatt 8óránál többet! Az milyen órabér?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |