Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   404 / 981
(#) Doncso válasza szamóca hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

ez jó!
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Ezáltal elmondhatta magáról a kedves hölgy, hogy pár Kb-tal megnő a memóriája.
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

És ha TXT csipet akasztasz a nyakába? Akkor beirod a telefonjába hogy 303 és mondja az esti tévéműsort?
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Az akkori főnöknőm, egy 741-est hordott a nyakába.
uA-t nem Boeing-ot!
(#) Bell válasza icserny hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Talán digitális farokgyűrűként lehetne belőle a legtöbbet eladni...
(Persze megadni kapacitás, sebesség, egyéb fontos adatokat...)
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Azt is megpróbáltam csiszolni, de még a köszörű is csak karcolgatta!
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

A valaha volt legjobb főnőköm volt. :yes:
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Azért mert CERDIP tokozásban van. Az égetett oxidkerámia, keménysége nagyon húz a gyémántéhoz.
(#) Iszkakof István válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

No de az sem mindegy, hány lábú 741-est hordott a nyakában. Én akartam vásárolni, csak 14 lábú volt és 58 volt az ára. Így a mondás már változik:„ aki 14 lábú 741-est hord, szegény nem lehet“. Bár azóta már változott a helyzet, mert ingyen is kaptam 741-est.
(#) rockersrac hozzászólása Máj 3, 2010 /

Ha már memóriánál tartunk, akkor beszállok én is: 10db CERDIP tokos EPROM-om van, de nem kifúrkálni akarom meg egyebek, hanem majd eladni! [OFF]bocsánat a képek minősége végett, de telefonnal készültek, és most csak ,, mutatóba" csináltam képet, bár a lényeg nagyjából látszik szerintem!
(#) Doncso válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Nyakékként szerintem több pénzt el lehet kérni érte. Nekem is van "pár" darab "pár" éve.
(#) Sir-Nyeteg válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Van egy dobozzal
Kaptam, de hogy mire lehet használni, azt már nem tudom... De most Lesz majd belőle kulcstartó dögivel
(#) hapro válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Te! Ez az apróhirdetés...? Ide én a viccekért járok! :yes:
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Idézet:
„A 80' években lecsiszoltuk az IC-k felsőrészét, egész addig míg a lábak és a chip nem látszottak jól”

Az anyját
(#) DuMatyi válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Csináld meg és add el vaterán. 300 Ft per db.. kulcstartóként. Szerintem vinnék.
(#) hapro hozzászólása Máj 3, 2010 /

- Miért nem mondta 500 walesi bárd, hogy éljen Eduárd?
- ???
- Mert nem tudtak magyarul.

- Te, Józsi! Tudod, hogy miért görbe a banán?
- Nem.
- Jó, akkor megkérdezem egy másik majomtól.

- Mi az: fehér és megzavar evés közben?
- ?
- Lavina.

- Mi az: piros és fáj ha belemegy a szemedbe?
- ?
- Mozdony, vagy traktor.

- Mivel fényképeznek a rendőr esküvőjén?
- ???
- Traffipax-szal.
(#) Sir-Nyeteg válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Kb 15:20-kor ki is mentem műhelybe, 2-3 perc alatt kész is lett. Mókás.

Image001.jpg

(#) SALáta válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

3 perces normaidővel számolva, 200 forint haszonnal az 4000 forint/óra órabér!
(#) Sir-Nyeteg válasza SALáta hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Ideális kereslettel... Na de ez csak a köszörülés.
De végülis ilyen megközelítéssel mindenki dúsgazdag, gondolj csak bele:
Egy tölcsérnyi fagyi eladása se tart tovább egy percnél, és ott is többszáz ft a haszon
Érdekességként: Ma MO-n egy mérnök hivatalos fizetése 5000ft/ óra :yes:
(#) DuMatyi válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Egy pályakezdő könyvtárosé diplomás minimálbért számolva 75.000 netó osztva 160-nal aszondja 469 Ft. Igaz ez a pedagógusokra is. Ugyanazzal a B vagy M szintű diplomával. Nyelvvizsgával. Nos?
(#) vicsys válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Nekem mondod? Most megint emelik a benzin árát. Erősen foglalkoztat az öngyilok gondolata... Arra gondoltam, hogy kivonulok a MOL székháza elé és leöntöm magamat 5l benzinnel, majd rágyújtok. Azért csak gondoltam, mert a cigi megvásárlása után már nem maradt pénzem 5l benzinre. Csak 2 litert kaptam és azzal nem merek nekivágni, mert félek, hogy beégek.
(#) Hp41C válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Egy régi kollegám szobrot készített (sajnos fényképem nincs): egy férfi alak..
Talpai dip40 tokok voltak, a lábszárai, csombjai, alkarjai, felkarjai 2W...5W ellenállás vagy hasonló méretű axiális kondenzátor, a feje és az ágyéka egy-egy nagyfrekvenciás tranzisztor (henger alakú tok 4 kivezetéssel sugár irányban és egy csavarral a hűtőbordára rögzítéshez)...
(#) rockersrac hozzászólása Máj 3, 2010 /

Csak hogy ne csak Matyi(bácsi) írjon fájdalmas vicceket, hanem én is! Szóval íme egy feltevés: Mi bizonyítja, hogy az ember növényi eredetű? Meleg ágyban dugványozással szaporodik.
(#) Tomi20 válasza vicsys hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Ott a megoldás: LPG
(#) vicsys válasza Tomi20 hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Tanári fizetésből? Ja, a vicces topicban vagyunk! Így már értem!
(#) Zozi85 válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Hol van ilyen mérnök iroda?
Egyből átjelentkezem
Sajnos ezekben a közhírré tett baráti bérezésben már nem tudok hinni....
Olyan mint a női bugyi.... kevés esetben fedi a teljes valóságot, viszont gondolatébresztésre jó
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

A relativ atomtömeg ("mol"), ha emelni kell, azonnal emel. Amennyiben csökkenteni kell, mert a beszerzési ár is csökkent, akkor lomhán ej ráérünk arra még... Igaz ez a bankok hitelkamat nagysága és a jegybanki alap kaamt változása függvényre is. Továbbá a benzin több, mint fele jövedéki adó.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Vettem egy lovat, hogy azzal tegyem meg a napi 70km-es munkába járást. Az első 35km után már eresztett a szimeringje... Mire beértem főtengelyes lett és most elvittem a mészárszékre, nagygeneráloztatni. Legalább kolbász lesz egy darabig...
(#) Sir-Nyeteg válasza Zozi85 hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Ez az órabér 2 helyen szerepel!
- Egy hivatalos magyar folyóiratban (Címét nem tudom, de megnézem nektek következő héten, a suliban van kifüggesztve)
- A számlán amit te kapsz, ha igénybe veszed egy ilyen ember szolgálatait.

Jó, persze, két dolgot azért megemlítenék:
- Nem magyarországi tanárról van szó!
- Például egy villamosmérnök vállalkozóként, vagy cég alkalmazásában. (Cégnél nem a mérnöknek fizetsz, hanem az őt alkalmazó cégnek, de oda akár 3-4-szeresét is.)
Ha esetleg külföldi mérnököt küldenek ipari gép javítására, akkor akár napi minimálbérrel is számolhatod a költségeket.
Na ezért írtam ezt ebbe a topicba, másik topic nem bírta volna el
(#) szamóca válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Nálunk anno 2005-ben járt Belgiumból egy PLC programozó, aki 2 napra kapot bérautót,(amire panaszkodott) repülőjegy oda-vissza, Nyerges hotel számla 38ezer. (panasz a légkondira) 300ezer munkadíj, amiben nem fért bele egy végálláskapcsoló jelére való rendszerleállítás. És nem volt ott a két nap alatt 8óránál többet! Az milyen órabér?
Következő: »»   404 / 981
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem