Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Naná, komám.
![]() ![]()
Jelentem, hogy ott leszek május 9-én a nagybörzén!
![]() (Ha közbe nem jön valami...) ![]()
NEM engedjük hogy közbe jöjjön bármi is!
![]() ![]()
Naná, Matyikém az összes eddigi poénját (vagy amit annak hisz...
![]() ![]()
Viccelsz? Arra sem emlékszem, kinek mit mondtam. Biztonság kedvéért Ti is hallhatjátok. nem tudni melyiket mondtam már. Így még egyszer az egészet az elejéről.
![]() ![]()
Az igazság az, hogy lassan szervezni kellene inkább egy Matyi-talit mert ha ezt a börzén tartjuk, akkor a börzéből nem látni semmit, tehát vagy rád figyelünk, vagy börzézünk, a kettő együtt már nem megy.
![]()
Mitagadás, tetszik a társaság. A jó hangulat pedig első sorban az itt lévő törzsgárdát minősíti.
Milyen korán érdemes ott lenni ahhoz hogy ne vigyék el a jó cuccokat? 7óra?
![]()
Igen, akkor kezdenek kipakolni. Jó kis időpont.
![]()
Mert Te nem veszel nekem 6L6-ot, ezért kell nekem most korán kelnem. Te,Te pizzaevők gyöngye!
![]()
Ami nincs, azt sajnos én sem tudom megvenni.
![]()
Jelentem vasárnap hajnali 1 órakor érek haza a nagy fővárosból ! és ha elég lessz az alvás 5 óráig akkor még elérem a buszt ami visszavisz oda ahonna 4 órával előbb elutaztam ! No szóval az én ottlétem még kérdéses .
![]()
Gondoltam kicsit megvariálom, hogy ne legyen olyan 1-hangú...
![]()
Hát, ha nagyon nincs útban és még egy kicsit tudod őrizgetni, amit gondolom nem oly nagy gond 20-30 év után, akkor ha hamarabb nem is, a HE talin gazdát cserélhet. Köszi előre is!
Vagy alhatsz nálunk ha hozol fogkefét
![]() Úgyis terveztem hogy megyek...
Ez csak természetes...
![]() ![]()
Tudom, hogy itt vagy...
![]() ![]()
Lenne egy kérésem azoktól, akik jönnek börzére. Ha valaki tudna hozni olyan drótot, amiből esetleg egy 0,2ohm-os (20W-os, 10A) sönt ellenállást tudnék tekerni, azt nagyon megköszönném. Ha valaki hoz, az kérem írjon egy privátot. Köszönöm.
Szerintem inkább mássz ki börzére, élvezd a társaságot, Matyi poén áradatát, és még drótod is lehet hogy lesz!
![]() ![]() ![]()
Ki mondta hogy nem megyek? Megyek én, csak gondoltam most hogy olyan sok HE-ás jön, valaki lesz olyan kedves és hoz nekem.
![]()
Van 1mm -es ellenálás huzalom ebből kb 5 centi 0,2 ohm ha kell akkor viszek , ja meg ha megyek ? ott majd megmondják neked ott vagyok -e
![]()
Ha elbír 10A-t akkor király. + kérnék 2centit a kivezetéshez, mivel rátekerem a kivezetésre.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |