Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Csöves erősítő készítése

Témaindító: seedz, idő: Márc 31, 2006
Témakörök:
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Lapozás: OK   983 / 2208
(#) hgy válasza NHGY hozzászólására (») Máj 20, 2010
Én inkább a minőségre, szórásra gondoltam.
Habár a piac ítélete a hangról is ugyanezt mondja, de ott a divat is befolyásol. Pl. a Tungsram EL 84 a tengeren túl igen keresett ZENÉSZEK körében, de részben azért, mert nincs sok a piacon. (Jelenleg. De lehet, sőt valószínű, hogy sok-sok porosodik még ugrásra készen.)
Érdekességként:
(#) NHGY válasza hgy hozzászólására (») Máj 20, 2010
Ugyanez áll szerinted az EL509 és a 6P45SZ viszonylatában is?
Visszaolvasva a fórumot más véleménnyekkel is találkoztam, azért kérdezem.
(#) marciart hozzászólása Máj 20, 2010
sziasztok

Sikerült megépitenem az első ellenütemü erősitőmet el84 csövekkel. Nagyon köszönöma segitségeteket.
(#) Action2K válasza marciart hozzászólására (») Máj 20, 2010
Osztozunk örömödben, de fotó? :photo:
Minőségre, szórásra igen, hangra nem tudom. De itt is robosztusabb az orosz felépítése - és nagyobb a teljesítménye.
(#) NHGY válasza hgy hozzászólására (») Máj 20, 2010
Köszönöm. Ez saját "bontás"?
Igen. És érdekes, eltérő a G1, G2 kialakítása is
(#) Action2K válasza hgy hozzászólására (») Máj 20, 2010
A tungijé olcsóbban előállítható.
(#) MrBrown hozzászólása Máj 20, 2010
Sziasztok,
Egy igen kis méretű erősítőt szeretnék összehozni, aminek a méretei miatt nem "engedhetem meg magamnak" hogy a képen látható hagyományos mindenhol kapható jól bevált földelt műszercsatlakozó aljzatot használjam. Mivel viszont nem szeretnék lemondani a földelés adta biztonság és a kihúzható tápkábel adta kényelem érzéséről arra gondoltam, hogy a laptop adaptereknél alkalmazott csatlakozót használnám. Csakhogy szerelt kábelt mindenhol- viszont aljzatot sehol sem tartanak még rendelésre sem pláne nem dobozra szerelhető füles-csavarosat
Volna ötletetek hogy honnan szerezhetnék ilyet? Gondoltam a bontásra is de az nem csavarozható hanem gondolom nyákos.
köszönöm.
(#) MrBrown válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 20, 2010
Micsoda..., van lopatop-csati-papa-dobozra csavarozható?
Esetleg le tudnád fotózni hogy ne túráztassalak feleslegesen? Aztán persze beszélünk a többiről
köszönöm!
Fasza.
Hol tettél szert rá?
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 20, 2010
Ennyi idő alatt le is festheted!
(#) mark.budai hozzászólása Máj 20, 2010
Nem tudtok ECC82 orosz megfelelőjéről, ami novál foglalatba megy?
(#) Norberto válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 20, 2010
MrBrown-nak nem is ilyen kell, hanem a laptopos féle, kicsi verzió, ami a másik képen szerepelt. :crazya:
Zolibácsi,
ezek sajnos nem azok, nézd csak meg jobban, a tieid hagyományos késes műszercsatik ami meg nekem kéne az henger alakú tüskékkel "operál". Persze nem az alakja érdekel hanem a mérete ami úgy 30-40 százalékkal kissebb a tüskés javára
(#) walter válasza marciart hozzászólására (») Máj 20, 2010
Milyen lett a hangja, hogy tetszik?
Azért természetesen köszönöm a segítőkészségedet!
Amúgya nem csavaros-füles hogy rögzül, van egy nút a két szélén + nyákba kell forrasztani L alakú lábakkal?
...azt mondod 1-2 hét?
Pont erre gondoltam, csak nem mertem mondani nehogy úgy jöjjön ki mintha a fejedre állnék...
(#) djhans válasza mark.budai hozzászólására (») Máj 20, 2010
Közelítőleg a 6N1P
(#) walter válasza CHZ hozzászólására (») Máj 20, 2010
Minden módosításom leírtam, bár részletekben a fórumban marciart-nak. Remélem segítettem.
(#) walter válasza (») Máj 20, 2010
A moderátori hozzászólásodhoz, nem vagyok a számítástechnikában zseni az tuti, de nem is érdekel annyira, hogy nagyon mélyen beleássam magam.
De ismered az RMAA 5.5-öt? Ott PNG-be? menti az adatokat fotókat.
A kérdésem át lehet konvertálni JPG-be, ha nem akkor azt még nehezebb megnyitni.
(#) mark.budai válasza djhans hozzászólására (») Máj 20, 2010
Köszi! 6P3Sz-t fogok vele hajtani (PP). Pityu rajzát építem, de novál foglalatom van, meg 6N1P-m is,viszont oktál foglalatom és 6N8Sz-em nincs. Vagyis 6N8Sz van, de az akkor a 6N13Sz PP-be megy meghajtásnak.
(#) marciart válasza Action2K hozzászólására (») Máj 20, 2010
szia

Maj ha teljesen készen lest és lesz szép doboza akkor le fotozom mert eggyenlőre egy sima aluminium saszira van fölszerelve.
(#) CHZ válasza walter hozzászólására (») Máj 20, 2010
Azt olvastam , de reméltem , hogy más módosítás is történt .
(#) walter válasza CHZ hozzászólására (») Máj 20, 2010
Várom a javaslatod.
(#) Norberto válasza walter hozzászólására (») Máj 20, 2010
Nem ismerem azt a programot.

Szerintem jó képformátum a PNG is, ha azt töltöd fel, az is gyorsan, egyszerűen megnyitható.

Átkonvertálni biztosan át lehet, én képkonvertálásra és nézegetésre egyaránt az IrfanView nevű programot használom.
(#) hangszoros válasza hgy hozzászólására (») Máj 21, 2010
Tetszik a képed, összehasonlitásod
(#) NHGY válasza hgy hozzászólására (») Máj 21, 2010
Jól sikerült képek. Igazán szemléletes.
(#) Schins hozzászólása Máj 21, 2010
Sziasztok,

abban kérnék tanácsot hogy van egy előfokcsöves gitárkombóm és szeretnék csövet cserélni benne (4X12AX7 van benne) mert elég tompán szól és én arra gyanakszok kb 3-4 évesek lehetnek a csövek.
Szóval milyen csövet érdemes venni bele :orosz, kínai stb. mire kell figyelni ezeket kell e párban válogatva venni illetve a csere után kell e állítani valamit.

Köszi
Következő: »»   983 / 2208
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem