Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
ez qrva nagy! Kép: Hivatkozás
Nagyon jó
De pár perc múlva elfogynak a poén-tartalékok, az a baj :yes:
:nevetes1: ez nagyon jó..könnyesre röhögtem magam..
Vannak olyan időszakok amikor eggyes elektromániások nem tudnak mit kezdeni a szabad idővel vagy nincs mit javítani ilyenkor marad az eszközök karban tartása tunningolása... én is ezt tettem egy kicsit megtunningoltam a multiméteremet (meg is hülyült)
(CSAK UNATKOZTAM) Jah a legjobb jöttem haza busszal... ez nagyon fájt a kép magáért beszél!!! (digitv)
Ilyen tranzistorral egyszerű lenne időkapcsolót épiteni.
az volt a baj h a TESCO gazdaságos forrasztóón szétfolyt az IC-n és rövidrezártam. Azóta ilyen
Az áram alatt évő alkatrész úgyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása!
De ezt már sokan tapasztalták.
Nem tom volt-e már...
http://members.chello.hu/szaboz5/hello.htm
Nagyon fullos. Volt türelme a készítőnek.
engem nem sikerült megszivatni pedig nem is ismertem csak az operával be lehet tiltatni a felugró szkripteket, minden szkriptnél megkérdi h tiltsa e :yes:
escape billentyű lenyomvatart...ennyi.
Firefox se rossz, ha bezárod a lapot, leáll.(Lehet hogy Windowsnál nem.) De én itt láttam hasonlót.
Halee mindenkiNet!
Nem tudom hogy ezt a kérdést milyen topikba tegyem fel, de van egy söröskorsó pontosabban egy ilyen: http://bakoajandek.hu/termekek/uveg/korso/360 Ez a leírás szerint csörög annak a viszonyában hogy mennyi sör van a korsóban! Na a tesóm is kapott egy hasonlót, de ez meg sem nyikkan! Sz.tetek ez valóban igaz lehet? vagy csak kamu? azért is raktam ide,mert még egy poénnak is joo! köszi a válaszokat! üdv Gab_Bee
Gőzöm sincs! AB.nöje vette!
Sz.ted is ez csak kamu? mert nekem úgy tünik!
ennek annyi a lényege, hogy ha ninc söröd kéznél a csöngő!
"CSÖNG! CSÖNG! Nincs söröm asszony! CSÖNG! CSÖNG!"
Ezt most kaptam egy kedves barátomtól, mélben:
Felhasználó levele: Jó napot! Ha floppyra akarom másolni a filmet, megnyomom a "paste" gombot, és akkor megjelenik nekem egy szöveg, hogy a floppyn nincs elég hely. Ezután megnyomom hogy "paste shortcut", és akkor a film már ráfér. Probléma csak akkor van, ha más PC-n akarom elindítani, ugyanis akkor megjelenik, hogy nem találja a filmet, ugyanakkor az én számítógépemen a floppyról normálisan el tudom indítani. Mi lehet a gond? Köszönöm: Sári ............................................................... Válasz: Kedves Asszonyom! A válltáskájába nem tudja belegyömöszölni a bundáját. Egy cetli, melyre fel van írva, hogy a bunda a szekrényében van, viszont belefér. Tehát ha otthon van, és elolvassa a válltáskában lévő cédulát a felirattal, hogy a bunda a szekrényben van, akkor azt ott meg is találja. Rosszabb a helyzet, ha a barátnőjénél van, előveszi a cédulát, és ott olvassa el, hogy a bunda a szekrényben van. A barátnője szekrényében viszont a végtelenségig keresheti, a bundája biztosan nem lesz ott... Magyarázat: Válltáska - floppy Bunda – film Cédula - "shortcut" Szekrény - számítógép Moly a szekrényben - vírus Szomszéd a szekrényben - hacker Szolgálati útról hazatérő, szekrényt átvizsgáló férj – BSA (Business Software Alliance) Szerintem nagyon :hehe: |
Bejelentkezés
Hirdetés |