Fórum témák
» Több friss téma |
Kikeményedés után már nem korrozív az ecetsavas szilikon. Kötés után teljesen semleges.
Kivéve, ha a kötés ideje alatt korrodált valamit, mert a keletkezett cumó (oxid) tovább dolgozik az ép fémeken.
Sziasztok!
Valaki esetleg felismeri ezeket a kis hatlábuakat?
Igazad van. Van ott némi ecetsav, de nem oldószer, hanem a vulkanizálódás során keletkezik, és nagyrészt elpárolog, de ebbe nem mélyednék bele, mert nem vagyok vegyész, nem akarok hülyeséget írni.
Azért merem évek óta használni, mert a leírásában többek között az áll, hogy "Kiválóan tapad üvegre, fémre, kerámiára, fára, bőrre, textilre, PVC-re, bakelitre, akrilátokra, plexire, polisztirolra." Meg hogy "Kötés után ellenáll lúgoknak, savaknak,..., extrém hőmérsékleteknek -50 és +200 Celsius fok között", valamint az alkalmazási területei között szerepel a reaktor nézőablakok, hajó kabinok, hűtő- és fűtőberendezések, stb. ragasztása, tömítése, és a műszerészgyakorlat, meg a gépkocsijavítás. Eddig még semmimet nem ette meg, sőt, még csak harapdálni sem kezdett, de tény, hogy ésszerűen használom. Elsősorban rögzítésre, azt meg ugyebár nem a vezetősávokon illik csinálni. "Nyákfóliára" és alkatrész kivezetésekre elvből sem kenek semmi szutyát, mert még ha nem is vezet a ragacs, dielektromos tulajdonsága biztos van, a nem tervezett kondik pedig nem hiányoznak...
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni a következő problémára: kaptam 1 hibás halradart melynek típusa EAGLE CUDA 242 az előző tulaj hozzáértés hiányában a hátulján lévő ledugózott részen próbált csavarhúzóval "állítani" rajta , és ennek eredményeképpen sikerült 1 diódát (ezt már sikerült kiderítenem) széttrancsíroznia. A diódán szereplő felirat kettő sorban a következő, első sor: fordított C betű majd idézőjel szerű alul és felül is, és 506 a végén; alsó sorban pedig: ES1A, a nyákon mellette a CR 10 felirat szerepel, alatta ugyanilyen (feliratra is)dióda CR 11. Kérdezném Tőletek mint hozzáértőktől, hogy kereskedelmi forgalomban beszerezhető-e ez a dióda, megfizethető valyon az ára? Segítő válaszotokat előre is köszönöm.
Szia!
Ha az ES1A diódát keresed. akkor itt megkapod.
Nagyon szépen köszönöm a kontaktot, szerinted a fent leírt típus jelölésre is szükség lesz illetve az mit jelenthet? Bocs hogy hétvégén zaklatlak.
Beírod a rendelési számot, a mennyiséget, és megrendeled. Jelenleg ez a változat kapható: Bővebben: Link. Az előbb rosszat linkeltem. De nem kell pont ezt a típust használni. Hasonló paraméterekkel (vagy jobb) rendelkező típussal is kiválthatod.
Köszönöm, kedden intézem is. Kellemes időtöltést a hétvége hátralévő részére.
Köszönöm, Neked is hasonló jókat kívánok!
Egy Simbio DVD-290-es játszó mikrofon panelján van egy CD 2399GP-es dip 16-os IC Alldatasheet nem ismeri
Tud valaki segiteni ? hol találom , mi ez ? A K 601 II gondolom ez csak azonositó
Szia!
Adatlap: CD2399GP
Köszi
Még meg kell fejteni, hogy a mikrofonhoz miért kell ?
Ez egy AD- konverter. Az adatlap szövege a kereső fordítójával lefordítva: Bővebben: Link
Itt ugyanaz, csak érthetőbb
Sziasztok! Tudnátok segíteni hogy milyen alkatrészek láthatóak a képen?Az 1-re azt találtam hogy üveg szűrő színes TVkhez és videos dolgokhoz.A 3-ra hogy kerámia szűrő.A 4-re pedig beírtam a keresőbe a számát és ,degaussing'-t nevet talált,gondolom valami antimágneses dolog.Kérem,hogy aki tud segíteni a magyar nevű megfelelőjüket mondja meg,és hogy mi célból voltak beépítve az áramkörökbe.Köszönöm.
Szia!
1: Késleltető művonal (Delay line) a színdekóderhez 3: Kerámiaszűrő hang-kf-hez 4: A képcső lemágnesezésének PTC-ellenállása.
Köszi
Úgylátszik erről kopizták a másikat Meglep, hogy visszhangositó, mert a jack es kis panelon egy az egy IC van, és pass. A poti volum, nem echo, pedig a rajzon van potis aplikácio is Majd megnézem az alját biztos tele van SMD-vel Kadaristnak is mégegyszer köszi
Ha ez a Mic kornyeken van, akkor nyugodtan lehet akar a visszhang kiszuresere.
Azt nem hiszem, hogy visszhang csökkentésre való, viszont van benne néhány igen jó minőségű kisszintű erősítő. A késleltető a térhatás manipulálására való inkább.
Karaoke- erősítőknél használják az ilyen zengető-visszhang csipeket. Az IC egyik kollégája: Bővebben: Link
Ez miez? Kb 5-7 cm hosszú, és gőzöm nincs mi ez, de benne van az erősítőmben
Elektrolit kondenzátor a becses neve, és ha jól látom, orosz gyártmányúak.
Köszi szépen, bár én tippem szerint Jugoszláv gyártmány, legalábbis ez a logikus egy Jugoszláv erősítőben
Üdv mindenki
Van egy alkatrészem minap került elő. Biztosan sokan ismerik, anno Kültéri kamerát akartam készíteni vele/belőle. Fő kérdés a bekötési rajz érdekelne , a sok papír ,könyv és doksi közt nem találom ,amint látható pár alkatrész (ellenállás )van rajta .A videó erősítő gond volt ,és vettem készen, igaz elég drága volt anno. Fotó elektronsokszorozó. Köszi ha valakinek meg van . Üdv
Hello mindenkinek!
Nemrég szedtem szét egy digitális fényképezőgép formájú webkamerát (amit hordozható fényképezőgépként is lehetett használni). A belsejében van egy soklábú IC, ami szerintem egy memória lehet. Azt szeretném tudni, hogy ha ez memória, akkor mekkora a kapacitása. Van rajta valami alig olvasható felirat:ACE plus 34703L EC001164V5-7 A válaszokat előre is köszönöm!
Élesebb, jobban megvilágított képet esetleg lehetne kérni? :hide: Egyébként mit vétett szerkezeted hogy széjjelszedted?
ebben a videóban mit használ melegítésre, és hol kapható?
http://www.metacafe.com/watch/1477646/usb_popcorn_maker/ |
Bejelentkezés
Hirdetés |