Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   58 / 199
(#) zoly15 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 5, 2010 /

Áhá!
Így már értem!
Köszönöm!
(#) MolnarG válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 5, 2010 /

Viszem a Magyar Köztársaság Alkotmányát :hehe:
(#) DuMatyi válasza MolnarG hozzászólására (») Jún 5, 2010 /

Látom megjöttél. Akkor én az Alkotmánybírósághoz fordulok.
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 5, 2010 /

Én mit vigyek? Valamelyik sufnituning légszerelt erősítőmet?
(#) zolika60 válasza tatabike hozzászólására (») Jún 5, 2010 /

Szerintem 20kg kolbász jó lesz, ha más nincs.
(#) SzervízMacska válasza tatabike hozzászólására (») Jún 6, 2010 /

Loholj ki ma a vasúttörténeti parkba, ott vegyél akciósan 1 szép új bringát, és azt elhozhatod majd megmutatni / kipróbálni. Nyitva tartás 10-18 óráig. A belépés ingyenes. Bővebben: Link
(#) Freedomocska válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 6, 2010 /

Azt nem tudom ,hogy mit viszünk -- majd te eldöntöd de azt tudom ÉN MIT VISZEK : kanalat, villát ,kést biztosan . :smoke: Viszont viszek még elektronikákat bőven tombola nyereménynek felajánlva ha ez megoldható -- ennek a bevételnek a fele mehetne a szervezési költségekre a másik fele pedig az árvíz károsultaknak .Tudom nem nagy ötlet de mindig használják és bevált a közösségi szellem erősítésére is . Az igazi az lenne ha egy HE-s fórum társon tudnánk segíteni -- persze nem kívánom ,hogy valakinek közöttünk szüksége legyen segítségre mert az rosszat jelent .
(#) zoly15 válasza Freedomocska hozzászólására (») Jún 6, 2010 /

Kanál kés villa, köszi. Jó hogy eszembe juttattad
A csöveseknek tudok "kedveskedni" nagy fesz kapacitásokkal.
Valamint van egy régi automata diavetítőm rengeteg filmmel...
Feltéve ha érdekel valakit.
Esetleg cserélném.
(#) tatabike válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 6, 2010 /

Az jó. Nekem egy elég komoly Super8-as filmvetítőm van, kb. 100db házi útifilmmel, szinte egész Európa megtekintésre érdemes látványosságai vannak rajtuk.
(#) tatabike válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 6, 2010 /

Van nekem nagyon jó biciklim, olyat ott úgysem kapni, bibiii...
(#) SzervízMacska válasza tatabike hozzászólására (») Jún 6, 2010 /

Irigyellek érte. Nekem közlekedési eszközként jelenleg csak a két lábam jöhet számításba, és a BKV.
Ahogy néztem az "akciós" árakat, ez egy darabig így is marad...
(#) varttina válasza tatabike hozzászólására (») Jún 6, 2010 /

Nekem pedig van egy Super8-as kamerám. 6 db ceruza elemmel működik, zoomos, megvan az eredeti gyári mikrofonja. Én nem használom, szétbontani pedig sajnálom. Elviszem a találkozóra, hátha valakinek még hasznára válik.
(#) tatabike válasza varttina hozzászólására (») Jún 6, 2010 /

Nekem is van kamerám, csak hát ugye ma már nem olcsó mulatság a super8. Néhány évvel ezelőtt kacérkodtam vele, de aztán letettem róla, mikor utánaszámoltam, hogy egy óra film nyersanyaggal, előhívással együtt kb. 100k-ba került volna
(#) tatabike válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 6, 2010 /

(#) tatabike válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 6, 2010 /

A felsorolt márkák alapfelszereltséggel is 100k körül indulnak, vagy több. Így első ránézésre. Ráadásul fele annyit sem érnek, mint a régi konstrukciók. Nekem három bringám van, mind jó öreg, megbízható vázzal és alkatrészekkel, amilyeneket már sehol nem kapni. Max. kéz alatt, vagy gyűjteményből.
(#) tatabike hozzászólása Jún 6, 2010 /

Nna, 'ölég a sok OFF-ból. Mint a MÁHET helyszíni összekötője, követelem, hogy a tettek mezejére lépjünk...
Lassanként ki kellene bontakozni, és szeretnék a közeljövőben kézzelfogható tényekkel járulni a Bókay-kert kezelője elé. Mert eddig csak arról tudnak, hogy pár tucat forrasztóón-szagú pók ott akar héderelni egy napot.
Aki követte a témát, az nagyjából képben van, hogy mit adnak, mennyiért adnak. Hozzávetőlegesen kellene egy létszám, mondjuk +/-10%-os pontosággal. Szerintem lassan el lehet indítani a jelentkezési oldalt, vagy falat. Aki most még nem tudja, hogy jön-e, az akkor sem fogja tudni, mikor már elmúlt, két hónapra előre mindenki tud tervezni egyetlen napot. Szerintem.
(#) lui144 válasza tatabike hozzászólására (») Jún 6, 2010 /

Ha minden igaz, akkor augusztus 14 az időpont a MÁHET "levezénylésére". Legalábbis fix időpont, ahogy visszaolvastam a fórumot. Az, hogy mennyien leszünk az jó kérdés. Nem lehet előre tudni. Így nem lehet jóslásokba sem bocsátkozni. Mert bárkinek bármi közbejöhet. Én is várom már, hogy fent legyen a jelentkezési lap, de nem szeretnék türelmetlen lenni. Én örülnék neki, ha a jelentkezési lapon lenne megjegyzés rovat, mert egy-két dolgot előre szeretnék jelezni a szervezőknek. Hogy mit azt itt nem írnám le. Bár jó lenne tudni pontosan, hogy hogyan halad a szervezés. Mit sikerült intézni.
(#) tatabike válasza lui144 hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Hát a helyszínt speciel én intézem, ezért tudom, hogy augusztus 14-én lesz...
Éppen hogy arról van szó, ha az ember két hónapra előre tud egy biztos napot, akkor elvileg 'szokásos' dolgok nem jöhetnek közbe. Szokásoson értem azt pl., hogy valószínűleg tisztában lesz vele mindenki, hogy azon a napon nem fog nagymamája születni, nem fog dolgozni, és nem előtte egy nappal szólnak, hogy akkor van az anyós szülinapja. Szerintem teljesen egyszerű. Aki már most azon vakarózik, hogy közbejön valami, az úgy is fogja intézni, hogy közbejöjjön. Szabadságot törvényesen előre be lehet jelenteni, és a munkáltatónak ki kell adnia, ha esetleg ilyen akadály fenyeget. Lehetetlen nincs, csak tehetetlen. A nem szokásos dolgok, amik tényleg meggátolhatják a részvételt, azok a baleset és társai, nem akarom sorolni, mindenki tudja. Akinek meg keresztülhúzza a nyaralás, az meg szerintem már most is képben van. Az a baj, hogy sokan úgy fogják fel, mintha át kellene szervezni az egész életüket emiatt, miközben csak egyetlen napról van szó. Akinek problémái vannak, szóljon nekem, adok tanácsot. Az első tanács, amit köbzoli bácsi (bocs ) ezek szerint még nem elégszer hangoztatott, hogy az életét mindenki maga irányítja, ezt ne feledjétek. :yes:
(#) rockersrac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

És még örüljön hogy nem kap piros háromszöget(Mármint tatabika)
(#) tatabike válasza rockersrac hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Na, gyűlnek a hiénák a dögszagra...
(#) tatabike válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Legalább mi öregek tartsunk össze.... :hide: Ezért megint kapok...
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

[OFF]Persze, hogy bácsi. A tata már nagyon durva lett volna.
(#) Frankye válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Vének tanácsa...
De mostmár tényleg ne OFF-oljunk tovább!

Tata mester! Szükséged van még valami segítségre? Túl azon, ami már egyébként is ismert, azaz, hogy kellene a várható létszám, meg a jelentkezési lap.
(#) tatabike válasza Frankye hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

El kellene dönteni, hogy jó lesz-e a budi úgy, hogy korlátlan és 10k a díja arra a napra. Vagy mindenki pisilhet 100Ft/alkalom. Szerintem a fix napi díjas az jobb.
A sörpad garnitúrák mennyiségére is kíváncsiak, ehhez ugye a létszám kell.
Főzéshez csak tüzifa van, mint már jeleztem, az intézmény bográcsait trombitának nézték és megfújták.
Hűtőt kell még rendezni tőlük, gondolom amennyit csak tudnak adni (italok), meg esetleg ha valakinek lenne ismerőse, akinek van komolyabb kávékészítő apparátja, és van kedve azzal felvonulni oda, az is jó lenne. Vagy mindenki hoz magával egy bögrét, meg pár db. 3in1 instant kávét, forróvizet meg csinálunk (viszek egy rezsót pl.)
(#) tatabike válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Ehe, ehe, a másik kis poénos 'trotty'...
(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Ha 100-an vagyunk és mindenki csak egyszer megy el pisilni, akor már az 10k. Jóhogy ilyenkor megéri az egyszeri százasért (fejenként) a korlátlan.
(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Tapasztalat, hogy aki szült már gyereket, az napjában 8x is...(asszony)
(#) vicsys válasza tatabike hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Bár még nem szültem, de 6 sör után ugyanígy vagyok...
(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Én még nem szültem, de ha sörözök... akkor ott már gond van.
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

WC használat: Egyetértek AkcióLacival.
Sörpadok: Kb. 100 főre kell felkészülnünk. Ha több a pad, mint amennyi kell, az nem gond, ennél többen pedig - szerintem :gumicsirke: - nem leszünk.
A bográcsokat mi visszük, akinek van, elhozza, legfeljebb visszaviszi (lábbal együtt, persze). A tüzifa, ha adják, jó, mert azt legalább nem kell cipelni.
A hűtő(k) jó ha van(nak), de 2-3-nal több semmiképpen nem kell, mert úgysem hűl le az innivaló. Inkább a romlandó áruk hűtése lesz a fontos.
A kávé tavaly is gond volt, erre jó lenne, ha valaki tudna megoldást, egy minimális haszonnal szerintem ki lehet hozni egy adag kávét 60-70 Ft-ból. Ha lenne vállalkozó szellemű, és megfelelő "apparáttal" rendelkező, az lenne a legjobb, bár tavaly az épületben volt egy automata. (Végszükség esetére, aranyárban mért, sötét színű, keserű löttynek az is jó.)

Más kérdés?
Következő: »»   58 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem