Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem is az a súlyos, hogy milyen állapotok voltak/vannak ott, hanem az, hogy az "elit", hatalma és egzisztenciája megtartása érdekében szándékosan ekkora nyomorban tartja saját népét. Vajon ennyire szívtelenül gonoszak, vagy "csak" fanatikusok?
És persze az is elgondolkodtató, hogy ha ennyit engednek láttatni az országukból a "nyugat" számára, akkor vajon mi lehet a valós helyzet? Bizonyára sokkal rosszabb. Talán semmi sem változott a 9 év alatt, csak "átrendezték a kirakatot", kicsit vidámabb hangulatúra...
Olvastam a cikket, és több órát utánna nem tértem napirendre. Egyszerűen hihetetlen... 2010-et írunk, ez gyakorlatilag rabszolgatartó társadalom, kis túlzással egy koncentrációs tábor keverékével.
Inkább az utóbbihoz hasonlít, ui. a rabszolgákat azért tartják, hogy dolgozzanak. Szerintem náluk nincs teljes foglalkoztatás.
Azt hittem, tudod, mi folyik ott. Ha még nem láttad volna: Kókusz videó 2003-ból.
Sejtettem csak, de hát honnan is tudtam volna. Ügyesen titkolnak ezek szerint.
Nekem nem jó
Idézet: „Ez egy privát videó.”
Egy két órája még megtudtam volna nézi, ha tudnék angolul, de így nem érdekelt. Most már nekem sem megy.
Sziasztok!
Egy kétütemű robogónak (Piaggio NTT) nem sok egy kicsit a 4,8l/100km-es fogyasztás? Müszi
Jézusom! Ugyanennyi gázolajból egy Citrom AX-szel röhögve lehet menni 100 km-t városban is...
Szia
Néhány fórun szerint 3-3.5 liternél még tuningolva sem lenne szabad többet ennie!
Mi van ezzel a topiccal?
fényforrás és lámpatest gyüjtők már megint be van zárva? A kereső nem találja.
Autodesk Inventor tervezőprogramban van otthon valaki?
Annyi lenne a legfőbb kérdésem, hogy milyen parancs szükséges ahhoz, ha két forgástest tengelyét "közösíteni" szeretném, azaz függővé tenni egyik alakzatot a másiktól?
Ha ennek a "lelke" is az AutoCAD, akkor a "block" parancsot próbáld. Itt nevet adhatsz az új objektumnak, aztán mindkettőt kijelölve megadod a programnak, hogy innentől ezeket egy egységként kezelje.
Sok-sok AVR-t kívánok neked! :kalap: :pirul:
Jaja, azok! Sajnos befürödtem anno a PIC-kel, mert egy régebbi HE füzetben volt egy időzítő, egy RT-bn meg egy frekimérő, gondoltam megépítem. Az időzítőnek még a paneljét is elkészítettem, ezután szemesültem a dologgal, hogy a programot nem adták ki hozzá, pedig még e-mail is írtam a megadott címre! Majd ha lesz egy kis időm, akkor töltök fel picasa-ra egy jónéhány eladó dolgot, mert annyi mindenem van, amit én már nem fogok használni... Aztán felteszem az apróba, nem akarok itt hirdetni!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |