Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Áh, még csak most keltem. zolee1209 nem alszik.........ő figyel........
Nem vagyok én Csáknorisz! Igaz, az eredeti így szól:
Idézet: „Chuck Norris nem alszik. Chuck Norris vár.”
Jelen pillanatban van itthon két darab smd mega8-am, ebből az egyik el fog menni egy hőmérőbe, azon kívül van 3 darab 40 lábú dip tokos jószágom, nem terveztem vételezés. Igen, nagy eséllyel meg tudnám már írni rá a programot, de azóta már más vizeken evezek.
Most jut eszembe! Rólad van egy elég kompromittáló képem! Eddig csak Matyi látta! Átmegyek linuxra, mert azon a partíción van, előkeresem és felteszem, hogy mindenki láthassa!
Láttam már a cikket, az elég betyár, hogy ilyen van a világon...
Viszont megtaláltam a képet, ez is elég betyár!
Sajnos már három hónapja nem úgy áll dolog...
Teszek fel egy képet egyik modinkról is... Ez a kép egy régebbi képére hasonlított szerintem, hogy igaz-e, majd ő eldönti!
Egyébként pont veled szerettem volna beszélni ott, akkor most itt megkérdem: amit mutattam érdekes kompakt fénycsövet, annak a foglalatának pontos nevét meg tudod mondani? Csak azért, hogy kell keresni, mert sok keresés után sem találok róla semmi infót, és biztos, hogy Magyarországon vették akik vették. Akár privátba is jöhet.
De a the misfits- es póló azért befigyel.
Ha már felhoztad a vuvuzellás dolgot, a kérdésre itt a megoldás
No most már hogy bejött ez a szép idő, Ti mit csináltok?
Én mennék bringázni, de annyira elromlott, hogy meg kell heggeszteni. Még jó hogy nem ismerek senkit aki tudna heggeszteni szerk.: de elvileg cimborám egyik ismerőse megtudja....
Mit tettél szerencsétlen drótszamárral, hogy eltörött?
Úgy megölelted, mint köbzoli a szép néniket? :hehe:
Nem kell annak nagy csudát csinálni, elég, ha belemegy földúton egy gödörbe.Nekem a negyedik kormányvilla volt benne.Azóta lenyúlta valami brazil :hide:
Semmit csak tekertem, persze részben én is hibás vagyok hiszen anno nem teljesen szakszerűen lett szétszedve a hajtókar. Meg most utóbb visszarakva, bár máshogy nem is lehetett volna. Egyébként a tengelynél az a kis lemez szakadt ki, a menetnek is lőttek.
3 éves bicikli, de van már benne pár ezer(!) km.
Közbe rájöttem hogyan lehet kombinálni a nyitott ablakot a használaton kívüli hangfallal --> kitámasztom a hangfallal az ablakot hogy ne csapja be a szél.
Nálam a rossz CD-ROM meghajtók vannak erre a célra fenntartva ... amíg el nem bontom őket.
No ez jobb ötlet, anno elraktam azokat is a jóöreg "jó lesz ez még valamire" taktikával.
Megvan valakinek ez a zene, ebben a verzióban: Whiskys üvegek ?
Nem tudom mi az eredeti verzió, becsatolom ami megvan. Pár szócska (névelő, hangutánzó) különbözik, a huncutkodtam helyett más van, valamint egy refrém eltérés van. Meg más a tempója. Használd egészséggel. Írd meg, ha segített.
Jé, ilyet is tud a winamp?
De nem karaokira gondoltam, hanem a rendes zenére, de azért köszi! :yes: szerk: szamóca: Azért ne felejtsük el, ki játsza kinek a zenéjét :hide:
Csak így van meg; általában így hallgatom. Természetesen nem winampban, de az is lenyeli.
Ráénekeled, és már meg is kapod. Teljesen egyedi hangzása lesz |
Bejelentkezés
Hirdetés |