Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Virágra? Minek? Vágott magának a baltával.
![]()
Ne izélj már! Nálatok esik??
![]() ![]()
Nem mindenkinek van ópium gyára...
![]()
No megállj csak, leszek én még szkájpon
![]() Stadi: gonosz vagy! ![]()
Három tartálykocsi alatt ne gyere. De lehetőleg többet fordulj.
![]()
Hali mindenkinek! Lenne egy kérdésem! Egyik haver gépe villámot kapott (szomszéd villanyórába csapott a villám). A gép meg sem mukkan. A tápot külön megnéztem, működik, igaz a 12V-os ágban több feszt ad, de az nem ehet a topichoz tartozik. Azt szeretnénk megpróbálni, hogy az én gépembe átpakolni a cuccokat, hogy mi működik és mi nem. Okozhatok-e valami kárt hogy az én alaplapomba beleteszem az alkatrészeket? (CPU, RAM, VGA) Előte is köszönöm a válaszokat!
Tapasztalatom szerint nem szokott gond lenni vele. Processzorgyilkos alaplapot láttam már, de fordítva még nem. Ugyanez igaz a többi említett alkatrészre is. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy-egy esetben nem fordulhat elő kivétel.
Köszönöm! Én is emiatt parázok
![]()
Hali!
Ha tudod a proci meg az alaplap tipusát, akkor nézd meg az alaplap gyártói oldalán a processzor kompatibilitási részt (CPU support) !
Szia! Mi ez a kompatibilisság?
![]() ![]()
Az alaplapra valószínüleg rá van firkantva a típusa...
De ha a foglalat egyezik, akkor szerintem jó.
Én nem adok ilyen megnyugtató választ.
![]() Egy AMD procit raktam át egy másik alaplapba, helyzet ugyanaz volt mint most. Az alaplapra gyanakodtam, tehát átpakoltam a cuccokat. Szóval mikor mindennel megvoltam, bekapcsoltam. Szegény alaplapnak az volt az utolsó pár másodperce. Mint kiderült a processzor volt rossz, tőle viszont elfüstölt az alaplap is. Szerintem mindent pakolj ki a gépből, csak a következők maradjanak: CPU, RAM (1 modul elég, ha nem indul akkor cserélgesd őket), HDD. A DVD olvasókat, floppy-t, VGA-t, mindent húzz le. Ezek után próbálkozz. Így biztos nem történik nagyobb baj.
Köszönöm! Így komolyan meggondolom, hogy bele merjem-e rakni
![]()
Táp+alaplap+proci+hűtő+csipogó elég, nem kell más. Ha csipog bekapcsolás után, van életjel, ha nem akkor lap vagy proci.
A világító LED a lapon a standby tápfesz meglétét jelzi.
Minden felesleget le, és csak a Te tápodat rakd át az ő gépébe, így lehet a legkisebb kár. És menni sorba, alaplap-proci él-e?
Látta valaki az "Alice csodaországban" filmet? Én most néztem meg, jó lett, csak ajánlani tudom, ráadásul van benne egy aranyos cica is
![]()
Aki a zenét szereti rossz ember nem lehet.
![]() Fur Elise Funky verzió Eszméletlen , hogy az ember fia mit nem tud alakítani egy "egyszerű" hangszeren. ![]()
Hát az emberszerű lényeket eléggé deviánsra mázolták. Engem Depp konkrétan Keith Flint-re emlékeztet a Prodigy-ből. Dehát úgy látszik, már a Disney-nél sem tudnak mit kitalálni.
Láttátok már? Nagyon jó!
Hobbivasút... :yes:
JÓ reggelt mindenkinek! Most nézem, eléggé szegényke a HE látogatási száma
![]() ![]() ![]()
Kis zajongás? Komolyan mondom mintha a méh telepen hajigálnák a vasat
![]() ![]()
Melóba?
Szombaton? Hááá embeeeer... nóóóóórmális? ![]()
Szerintem a pénzhiány szombaton is pénzhiány!
![]() Valaki nem tud egyébként valami fizikai munkát Bács megyében, azonnali kezdéssel? ![]() ![]()
Hát igen jó erős fizikai munkához kell ám az érettségi !
![]() Ha nem vagy elég érett akkor a lapátot nem tudod felemelni ? ![]()
Nem semmi, gyanítom,hogy a férfiak 99,9%-ának ilyenkor beindul a fantáziája
![]()
A zsűri férfitagjainak is mint hallottuk.
![]()
Én akkortájt indultam haza a melóból.
![]() ![]()
Szerintem nem... Amíg nem volt érettségim, nem is végeztem fizikai munkát!
![]() Holnapi desszert... Ma elkészítettem, hogy holnap fogyasztható legyen. ![]() ![]()
Az a baj, ezt 70 éves koráig nem fogja tudni fejleszteni, szóval ez a hajlékonyság is múlandó, ha nem is teljesen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |