Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1237 / 3600
(#) Stadi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Virágra? Minek? Vágott magának a baltával. :hide:
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Ne izélj már! Nálatok esik?? Küldj már, légyszi ide is!
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Nem mindenkinek van ópium gyára...
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

No megállj csak, leszek én még szkájpon
Stadi: gonosz vagy!
(#) KTobi válasza vicsys hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Három tartálykocsi alatt ne gyere. De lehetőleg többet fordulj. [OFF]Nem esik, csak vízből van túl sok.
(#) zoly15 hozzászólása Júl 2, 2010 /

Hali mindenkinek! Lenne egy kérdésem! Egyik haver gépe villámot kapott (szomszéd villanyórába csapott a villám). A gép meg sem mukkan. A tápot külön megnéztem, működik, igaz a 12V-os ágban több feszt ad, de az nem ehet a topichoz tartozik. Azt szeretnénk megpróbálni, hogy az én gépembe átpakolni a cuccokat, hogy mi működik és mi nem. Okozhatok-e valami kárt hogy az én alaplapomba beleteszem az alkatrészeket? (CPU, RAM, VGA) Előte is köszönöm a válaszokat!
(#) Stadi válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Tapasztalatom szerint nem szokott gond lenni vele. Processzorgyilkos alaplapot láttam már, de fordítva még nem. Ugyanez igaz a többi említett alkatrészre is. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy-egy esetben nem fordulhat elő kivétel.
(#) zoly15 válasza Stadi hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Köszönöm! Én is emiatt parázok Várom mások válaszát is!
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Hali!
Ha tudod a proci meg az alaplap tipusát, akkor nézd meg az alaplap gyártói oldalán a processzor kompatibilitási részt (CPU support) !
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Szia! Mi ez a kompatibilisság? A foglalat típusára gondolsz? Mert az egyezik (775) Az alaplap típusát nem tudom, A Prociról annyit tudok hogy Intel dupla magos 2X 1.8GHz.
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Az alaplapra valószínüleg rá van firkantva a típusa...
De ha a foglalat egyezik, akkor szerintem jó.
(#) bazsoo válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Én nem adok ilyen megnyugtató választ.

Egy AMD procit raktam át egy másik alaplapba, helyzet ugyanaz volt mint most. Az alaplapra gyanakodtam, tehát átpakoltam a cuccokat.

Szóval mikor mindennel megvoltam, bekapcsoltam. Szegény alaplapnak az volt az utolsó pár másodperce. Mint kiderült a processzor volt rossz, tőle viszont elfüstölt az alaplap is.

Szerintem mindent pakolj ki a gépből, csak a következők maradjanak: CPU, RAM (1 modul elég, ha nem indul akkor cserélgesd őket), HDD. A DVD olvasókat, floppy-t, VGA-t, mindent húzz le. Ezek után próbálkozz. Így biztos nem történik nagyobb baj.
(#) zoly15 válasza bazsoo hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Köszönöm! Így komolyan meggondolom, hogy bele merjem-e rakni De a gép meg sem makkan! Annyit "tud" hogy az alaplapon lévő led világít és ennyi. :no:
(#) Stadi válasza bazsoo hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Táp+alaplap+proci+hűtő+csipogó elég, nem kell más. Ha csipog bekapcsolás után, van életjel, ha nem akkor lap vagy proci.

A világító LED a lapon a standby tápfesz meglétét jelzi.
(#) KTobi válasza bazsoo hozzászólására (») Júl 2, 2010 /

Minden felesleget le, és csak a Te tápodat rakd át az ő gépébe, így lehet a legkisebb kár. És menni sorba, alaplap-proci él-e?
(#) zenetom hozzászólása Júl 2, 2010 /

Látta valaki az "Alice csodaországban" filmet? Én most néztem meg, jó lett, csak ajánlani tudom, ráadásul van benne egy aranyos cica is

cicaa.jpg

(#) mineral hozzászólása Júl 3, 2010 /

Aki a zenét szereti rossz ember nem lehet.

Fur Elise Funky verzió

Eszméletlen , hogy az ember fia mit nem tud alakítani egy "egyszerű" hangszeren.
(#) Stadi válasza zenetom hozzászólására (») Júl 3, 2010 /

Hát az emberszerű lényeket eléggé deviánsra mázolták. Engem Depp konkrétan Keith Flint-re emlékeztet a Prodigy-ből. Dehát úgy látszik, már a Disney-nél sem tudnak mit kitalálni.
(#) SzervízMacska hozzászólása Júl 3, 2010 /

Láttátok már? Nagyon jó!
Hobbivasút... :yes:
(#) zoly15 hozzászólása Júl 3, 2010 /

JÓ reggelt mindenkinek! Most nézem, eléggé szegényke a HE látogatási száma 49 fő olvassa az oldalt. Aztán nézem tovább mit látok? Köbzoli mint moderátor.. Az egy dolog hogy én nem tudok aludni, de mások se? Nekem úgy is fél óra múlva kelnem kellett volna mert megyek melóba De apámék mentek kutat fúrni de úgy dobálták a szerszámokat, meg kiabáltak, hogy azt hitem már lemegyek....
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 3, 2010 /

Kis zajongás? Komolyan mondom mintha a méh telepen hajigálnák a vasat Plusz ordibáltak, no meg sütött a nap, amire amúgy is felkeltem volna. Most elkapott a kétség. Most nézem hogy van videó pályázat most is. De kamerám nincs. Valamelyik haveromnál láttam, de nem emlékszem hogy kinél.
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 3, 2010 /

Melóba?

Szombaton?

Hááá embeeeer... nóóóóórmális?
(#) zolee1209 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 3, 2010 /

Szerintem a pénzhiány szombaton is pénzhiány!

Valaki nem tud egyébként valami fizikai munkát Bács megyében, azonnali kezdéssel? Érettségi van!
(#) CIROKL válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 3, 2010 /

Hát igen jó erős fizikai munkához kell ám az érettségi !

Ha nem vagy elég érett akkor a lapátot nem tudod felemelni ?
(#) szamóca hozzászólása Júl 3, 2010 /

(#) saraha válasza szamóca hozzászólására (») Júl 3, 2010 /

Nem semmi, gyanítom,hogy a férfiak 99,9%-ának ilyenkor beindul a fantáziája
(#) szamóca válasza saraha hozzászólására (») Júl 3, 2010 /

A zsűri férfitagjainak is mint hallottuk.
(#) titi válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 3, 2010 /

Én akkortájt indultam haza a melóból. (Lassan megint indulhatok melóba... )
(#) zolee1209 válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 3, 2010 /

Szerintem nem... Amíg nem volt érettségim, nem is végeztem fizikai munkát!

Holnapi desszert... Ma elkészítettem, hogy holnap fogyasztható legyen. Legalul egy réteg keksz, vanília, utána megint keksz/babapiskóta. Sajnos nem volt otthon elég keksz, hogy mindkettőre elég legyen. Majd puncs, megint keksz, és a végére csoki, illetve a másikon puncs/csoki. Remélem finom lesz!
(#) Norberto válasza saraha hozzászólására (») Júl 3, 2010 /

Az a baj, ezt 70 éves koráig nem fogja tudni fejleszteni, szóval ez a hajlékonyság is múlandó, ha nem is teljesen.
Következő: »»   1237 / 3600
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem