Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » USB pendrive a DVD lejátszóra
Témaindító: (Felhasználó 1131), idő: Márc 8, 2006
Témakörök:
Van egy Daewoo hordozható dvd-lejátszóm,és azt hallottam, hogy lehet rá kötni usb-pendriveot.Csak úgy kellene,hogy az adatok a pendriveról a lejátszóra menjenek,visszafele nem kell.Van rajta digitális KIMENET,DE bemenet sajnos nincs.Ha ezt valahogy tényleg meg lehet csinálni,küldjön valaki 1 rajzot.
Nem hinném, hogy ez mogoldható...
Ha van rajta USB lehetőség, akkor inkább azt tudnám elképzelni, hogy a PC-vel használni tudod, mint külső DVD meghajtót. Csak gondolj bele, hogyan küldöd az adatokat? Van másolás, vagy felvétel gomb a készülékeken? Egyáltalán egy DVD lejátszó mit csináljon a fogadott adatokkal? Üdv Inhouse
khmmm...
azt nem írta Milán, hogy esetleg lapul benne egy kis TFT is amin filmet akar nézni (pen-ről) esetleg a beépített hangszórón hallgatja a (penen lévő) zenéket... Mást elmondani nem tudok (kérem kapcsolja ki)
Léteznek ilyen lejátszók. Sok DVD dekóder chip gyártó beleintegrálja ezt a lehetőséget a chip-jébe. Vannak a piacon ilyen lejátszók is. Nekem is hasonló van: http://forum.mpeg4-players.info/lofiversion/index.php/t898.html
lejótszik mindent, amit dvd-ről is letudna: mpg, avi, mp3, jpg... Ha megtudod milyen chip a lelke a lejátszódnak, utánna lehet nézni, támogatja-e az USB-t. Ha igen, akkor valószínűleg a panelen is rajta van a helye, csak nem ültették be a csatlakozóját, mert az egy nagyobb típusszámú lejátszó tartozéka. Rossz esetben, még firmware-t is kell frissíteni.
Jogos...
Vannak olcsó autórádiók is, amik fogadnak USB pendrive-ot. Arra viszont kicsi az esély, hogyha nincs gyárilag rajta, akkor ez pótolható házilag, szerintem... Üdv Inhouse
Ha már nem garis, akkor szerintem megér egy próbát, hogy szétszeje az ember. Jól látható egy be nem ültetett csatlakozó helye, illetve meg lehetne nézni a chip típusát. Bár a legegyszerűbb a lejátszó típusát megnézni és utánna lehet nézni a neten...
Van rajta hangszóró,és TFT is.
Ez az a cucc, ami kb. úgy néz ki, mint egy laptop? Most volt akciós egy áruházban 39eFt-ért, autós szettel...
Egy ismerős akar a kocsijába, ennyiért mondtam neki, hogy ajándék. Leírnád, hogy mit tud, mi az az autós szett? Fel lehet szerelni fejjel lefelé a plafonra, fordít képet? Üdv Inhouse Idézet: „áruházban 39eFt-ért,” Már csak 27:yes:
Plofonra fejenálva tenni nem lehet,TV NINCS benne! Találtam róla egy képet itt van:
Sziasztok!Neken az volna a kérdésem,lehet e pendriverról operációsrendszert elindítani,rá telepíteni, használni.Mert olyan gépet akarok csinálni ami erről megy.Lassabb lesz vagy gyorsabb?8 gb-os pendriverröl van szó.A válaszokat köszönöm!
1) Lehet.
2) Attól függ. USB 1.1 vagy 2.0-s portod van
Meg lehet csinálni, ha az alaplap támogatja a boot-olást ilyen eszközről, de nem érdemes. Az operációs rendszer állandóan ír / olvas a meghajtón, ez esetben a pendrive-on tenné ezt. Abban pedig flash memória van, aminek az írhatósága korlátozott, igaz, hogy 100000 vagy afölötti számban, de ezt elég hamar elérné működés közben. Onnantól fennáll a veszély, hogy elvesznek a felírt adatok, vagy sérülnek, egyik sem túl szívderítő lehetőség, kék halál és fagyás a vége.
Sziasztok!
Nekem egy AIRIS L103E DVD lejátszóm van nagyon sok féle DIVX-et le tud játszani, viszont jó lenne rá egy USB bemenet. Van arra esély, hogy utólag beépítsek egyet?
Ha nem garis szedd szét, és ha látsz benne beépítetlen USB portot akkor igen. Ha nem akkor nincs.
Vettem egy TFT tv-t aminek van monitor csatlakozója, RCA,(bemenet) és van egy Airis T620 Tenyér Pc-m amit csak navinak használok, és csak egy lapos fémvégű csatija van ami menetközben a táp is.
Az én kérdésem a következő: össze lehet -e hozni hogy a navi képe a 8" kis tv képrnyőn legyel látható.(de nem akarok belemászi mert se gazdag, se bátor, se műszerész nem vagyok, tehát maradna a kábel.)
sajna én is ettől tartottam , a rosszab csak az lett vón hogy itt vágd, el ott meg forraszd össze, amúgy köszi!
Sziasztok.
Fő célom az lenne hogy a dvd lejátszóba tegyek egy USB bemenet. Végig olvastam a fórumot, mire van szükség. A DVD lejátszó neve: SENCOR DVD PLAYER SDV-7155. A képen látszik minden ami kell van egy hely ahova nincs beépítve csatlakozó és alá vannak írva dolgok melyek tartalmazzák az "USB" kifejezést, + ott a dekóder IC száma. Ha valaki utána tudna nézni annak az IC-nek, hogy kompatibilis-e az usb-vel akkor kérem szépen. Most meg jöhet a kép lent.
Sziasztok!
Van egy Alpha A-PD868A típusú DVD lejátszóm. Na most már a hétvégén megyünk a Balatonra... és felvetődött a kérdés, hogy USB is kéne nekünk. Olvastam, hogy vannak olyan gépek, amiben van USB port, csak nincs csatlakozó. Szétszedtem, láss csodát. Ott van a téglalap a dc5v, GND feliratokkal, valamint köztes kettő, USB-vel kezdődő, de olvashatatlan forrasztási pont,mivel egy fekete filcnek tűnő valamivel át van húzva az egész port helye. Próbáltam mérni, de a multiméterem nem túl megbízható, talán ennek köszönhetően nem tudtam kimérni az 5 voltot. Ha ráforrasztok egy USB csatlakozót működhet egyszerre? Mennyi esélyt láttok a dologra? Köszönettel |
Bejelentkezés
Hirdetés |